Lediga jobb som Grafisk formgivare i Härnösand

Se lediga jobb som Grafisk formgivare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Konstassistent med inriktning formgivning och foto

Ansök    Maj 28    Härnösands Kommun    Grafisk formgivare
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vi söker en kreativ och engagerad konstassistent till Härnösands konsthall! Härnösands konsthall är ett fönster mot det som händer på dagens konstscen både lokalt och nationellt. Konsthallen bedriver en ambitiös utställningsverksamhet och pro... Visa mer
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Vi söker en kreativ och engagerad konstassistent till Härnösands konsthall!

Härnösands konsthall är ett fönster mot det som händer på dagens konstscen både lokalt och nationellt.
Konsthallen bedriver en ambitiös utställningsverksamhet och producerar 10-12 utställningar per år och genomför visningar samt pedagogisk verksamhet för barn och unga. Konsthallen är även hamn för donationen Qvistska samlingen, vilken också visas på konsthallen i olika tematiska utställningar som varierar över året. Utöver konsthallens egen verksamhet hanterar konsthallen kommunens samling av samtidskonst och förser kommunens alla verksamheter och lokaler med konst.
Konsthallen utför löpande inventering, registrering, dokumentering och fotografering av samlingarna.

Arbetsuppgifter

Som konstassistent har du stort ansvar för konsthallens kommunikation och marknadsföring, produktion av kommunikationsmaterial, tryckt och webbaserat samt konsthallens kanaler i sociala media. Du är övergripande ansvarig för den fotografiska dokumentationen av kommunens konstsamlingar och för konsthallens grafiska profil och formgivning.
Administration som t ex kommunens konstregister - registrering av konst, administration av kommunens konstsamling och fakturahantering ingår i konstassistens arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en för uppdraget relevant utbildning eller annan utbildning kombinerad med specifik arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är van att producera trycksaker och arbetar i Adobeprogram och SiteVision.
Du har erfarenhet av att arbeta med konstutställningar och vana av att guida besöksgrupper. Du möter besökare med lätthet och har ett starkt servicetänk. Ditt intresse för konst och kultur är starkt.

Anställningsvillkor

Visstidsanställning under föräldraledighet 2019-08-01–2020-08-01.

Tjänstgöringsgrad 50%. Helg- och kvällsarbete ingår. Individuell lönesättning tillämpas.


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre