Lediga jobb som Organisationsutvecklare i Härnösand

Se lediga jobb som Organisationsutvecklare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Ungdomsdemokratiutvecklare

Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.

Tjänsten ingår i tillväxtavdelningen som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Härnösands kommun. I tillväxtavdelningen ingår näringslivsenheten, utvecklingsenheten, kulturenheten och biblioteket. I uppdraget ingår att hitta synergier för att kunna driva tillväxtarbetet mot uppsatta mål och skapa attraktion och utveckling för Härnösand. Tillväxtavdelningen leder kommunens arbete med att främja samhällsutvecklingen i Härnösand. Tjänsten är förlagd till Kulturenheten.

Nu söker vi en Ungdomsdemokratiutvecklare som vill vara med och stärka och utveckla ungas demokratiska rättigheter. Av unga för unga är utgångspunkten för allt arbete.

Arbetsuppgifter
Som ungdomsdemokratiutvecklare jobbar du för att alla ungdomar ska ha goda levnadsvillkor, makt att forma sina liv och inflytande över samhällsutvecklingen


• Fokus ligger på delaktighet och påverkansmöjligheter inom områdena meningsfull fritid och delaktighet i samhällsbygget.
• Du medverkar till att skapa mötesplatser och verktyg för unga i åldern 13–25 år att utöva sina demokratiska rättigheter, samt möjliggör dialoger mellan ungdomar, tjänstepersoner och politiker med förtroendeuppdrag i kommunen.
• Du samverkar med andra aktörer och kommuner inom ungdoms- och demokratifrågor samt med skolor och civilsamhället.
• Du är samordnare för Härnösands kommuns barnrättsnätverk.
• Rollen ställer krav på att du i vissa sammanhang är en praktisk genomförare av aktiviteter men också har förmåga att arbeta i långsiktiga utvecklingsprocesser och som projektledare.
• Stödjande insatser internt i kommunorganisationen som syftar till att ungas rättigheter stärks och att få fler ungdomar engagerade i att utforma ett hållbart samhälle.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom beteendevetenskap, samhällsvetenskap, statsvetenskap, mänskliga rättigheter eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ungdomar och ungdomsfrågor på strategisk eller utvecklande nivå och av att självständigt initiera och leda projekt och processer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer.

Du har goda kunskaper om hur vårt samhälle fungerar och har ett stort intresse för samhälls- och rättighetsfrågor, barnrätts- och demokratifrågor och en förmåga att se på frågor i ett större perspektiv. Det är meriterande om du tidigare arbetat på en strategisk nivå eller i en samordnande roll och har erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer.

Du har förmåga och driv att genomföra ungdomsdemokratiarbetet. Du kommer att finnas i en organisation med korta beslutsvägar tillsammans med engagerade kollegor där du får möjlighet till stort eget ansvarstagande. Du behöver också vara duktig på att bygga upp nätverk med ungdomar och med nyckelpersoner som kan föra en fråga framåt eller sätta dig i kontakt med en personen som kan. Du är också duktig på att motivera andra och har lätt att hitta lösningar och motivation även vid motgångar. Du har en god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att kommunicera efter mottagaren. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du skapar kontakter, engagemang och delaktighet med hållbara metoder och i forum som arbetas fram i dialog med målgruppen.


Fackliga representanter nås via kommunens växel 0611-34 80 00.Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Övergripande verksamhetsutvecklare inom Hälso- och sjukvård

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Till Region Västernorrland och Hälso-och sjukvård söker vi nu en övergripande verksamhetsutvecklare som arbetar mot och på uppdrag av hälso-och sjukvårdsdirektören. Morgondagens behov av välfärd ställer nya krav där hälso- och sjukvårdssystemet står inför en stor förändring där regionens och kommunens primära vård kommer vara basen. Hälso- och sjukvården utsätts för ett högt förändringstryck med krav på förbättrad omställningsförmåga. Att fokusera på invånarnas förutsättningar och behov kommer att bli allt mer avgörande för att möta framtida behov inom länet. Invånarna och medarbetarna ska bjudas in till dialog för nytänkande, innovation och utveckling.

ROLLEN SOM VERKSAMHETSUTVECKLARE

I rollen arbetar du tillsammans med verksamheten i olika frågor och du bistår med processledning, metodstöd och är ett operativt stöd till våra chefer, vilket bland annat innebär att ta fram underlag. Som verksamhetsutvecklare arbetar du övergripande inom hälso- och sjukvården med system och helhetsperspektiv utifrån hälso- och sjukvårdens totala uppdrag. Arbetet innebär många kontaktytor och samverkansarenor där samordning ur ett helhetsperspektiv är en viktig aspekt. En annan viktig del i arbetet är att kontinuerligt följa förändringar i omvärlden samt att omsätta dessa konsekvenser för hälso- och sjukvården.

Arbetsuppgifterna kan vara både tidsmässigt korta och avgränsade till sin karaktär eller mer komplexa och långsiktiga.

Vi söker dig som har för tjänsten relevant högskoleutbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet av strategiskt arbete inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har utbildningar och/eller kurser inom fältet för verksamhetsutveckling. Då hälso- och sjukvårdens uppdrag är brett och komplext med många beroendeförhållanden är det viktigt att ha kunskap och erfarenhet av komplexitet/komplexa system.

Vi ser gärna att du har kunskap i och erfarenhet av:
- Organisationsövergripande process- och projektledning.
- Analys- och förbättringsmodeller/verktyg.
- Att sammanställa och dokumentera underlag/rapporter.
- Förändringsledning dvs strukturerat arbete med att leda människor genom förändring.

Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska språket i såväl tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utvecklingsorienterad och drivs av att skapa förbättring. Du är en trygg och stabil person med god självinsikt., I ditt arbete ser du till helheter då du agerar och beslutar med hänsyn till verksamhetens bästa. Vidare är du van att planera, prioritera och sätta upp och hålla tidsramar i ditt arbete. I samarbeten med andra, såväl interna och externa kontakter, är du inlyssnande och konstruktiv samt är drivande och bidrar aktivt till att nå gemensamma mål.

Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Inom länet med placering på länets sjukhus
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kan du vara den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Övergripande verksamhetsutvecklare inom Hälso- och sjukvård

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Till Region Västernorrland och Hälso-och sjukvård söker vi nu en övergripande verksamhetsutvecklare som arbetar mot och på uppdrag av hälso-och sjukvårdsdirektören. Morgondagens behov av välfärd ställer nya krav där hälso- och sjukvårdssystemet står inför en stor förändring där regionens och kommunens primära vård kommer vara basen. Hälso- och sjukvården utsätts för ett högt förändringstryck med krav på förbättrad omställningsförmåga. Att fokusera på invånarnas förutsättningar och behov kommer att bli allt mer avgörande för att möta framtida behov inom länet. Invånarna och medarbetarna ska bjudas in till dialog för nytänkande, innovation och utveckling.

ROLLEN SOM VERKSAMHETSUTVECKLARE

I rollen arbetar du tillsammans med verksamheten i olika frågor och du bistår med processledning, metodstöd och är ett operativt stöd till våra chefer, vilket bland annat innebär att ta fram underlag. Som verksamhetsutvecklare arbetar du övergripande inom hälso- och sjukvården med system och helhetsperspektiv utifrån hälso- och sjukvårdens totala uppdrag. Arbetet innebär många kontaktytor och samverkansarenor där samordning ur ett helhetsperspektiv är en viktig aspekt. En annan viktig del i arbetet är att kontinuerligt följa förändringar i omvärlden samt att omsätta dessa konsekvenser för hälso- och sjukvården.

Arbetsuppgifterna kan vara både tidsmässigt korta och avgränsade till sin karaktär eller mer komplexa och långsiktiga.

Vi söker dig som har för tjänsten relevant högskoleutbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet av strategiskt arbete inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har utbildningar och/eller kurser inom fältet för verksamhetsutveckling. Då hälso- och sjukvårdens uppdrag är brett och komplext med många beroendeförhållanden är det viktigt att ha kunskap och erfarenhet av komplexitet/komplexa system.

Vi ser gärna att du har kunskap i och erfarenhet av:
- Organisationsövergripande process- och projektledning.
- Analys- och förbättringsmodeller/verktyg.
- Att sammanställa och dokumentera underlag/rapporter.
- Förändringsledning dvs strukturerat arbete med att leda människor genom förändring.

Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska språket i såväl tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utvecklingsorienterad och drivs av att skapa förbättring. Du är en trygg och stabil person med god självinsikt., I ditt arbete ser du till helheter då du agerar och beslutar med hänsyn till verksamhetens bästa. Vidare är du van att planera, prioritera och sätta upp och hålla tidsramar i ditt arbete. I samarbeten med andra, såväl interna och externa kontakter, är du inlyssnande och konstruktiv samt är drivande och bidrar aktivt till att nå gemensamma mål.

Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Inom länet med placering på länets sjukhus
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kan du vara den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Regionövergripande verksamhetsutvecklare

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Område IT, MT och digitalisering har i uppdrag att utveckla och förvalta övergripande och gemensamma processer för området ansvarar också för tjänster inom IT, Medicinteknik (MT) och telefoni. Området samordnar regionens digitaliseringsarbete. Vår verksamhet finns i huvudsak representerad i Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik.

IT- och digitaliseringsverksamheten ska bidra till verksamhetsutveckling för förnyelse inom Region Västernorrlands prioriterade utvecklingsområden. Uppdraget handlar om att leda, styra och utveckla verksamheterna i regionen genom att använda resurser så effektivt som möjligt för att i slutänden nå uppsatta mål.

Till Enheten för Digitalisering och Kärnverksamhet söker vi nu en regionövergripande verksamhetsutvecklare.


ARBETSUPPGIFTER

Som verksamhetsutvecklare har du ansvar för att stödja och möjliggöra verksamhetsutveckling i nära samarbete med chefer, strategiska roller och vårdens aktörer. Regionens utvecklingsprocess är utgångspunkten i utvecklingsarbetet och det ligger också i uppdraget att sprida kunskap om denne.

Uppdraget som verksamhetsutvecklare omfattar bland annat:
- Processledning, exempelvis genom att leda en arbetsprocess för verksamhetsutveckling
- Metodstöd, exempelvis ge stöd till medarbetare och chefer vid utformning av utvecklingsuppdrag och användning av förbättringsverktyg
- Handledning, exempelvis handleda medarbetare och chefer under ett utvecklingsuppdrag i syfte att bygga kompetens som främjar fortsatt verksamhetsutveckling.
- Utbildning, exempelvis utbilda medarbetare och chefer i förbättringsverktyg, metoder och modeller
- Projekt- och uppdragsledning
- Operativt stöd till behovsägare, exempelvis kartlägga nuläge, identifiera problem och behov, fånga idéer och skissa på lösningar samt föreslå en riktning framåt
- Omvärldsbevakning inom regionens prioriterade utvecklingsområden i syfte att, på ett systematiskt sätt, samla och sprida goda exempel som kan inspirera och implementeras i regionen.


Vi söker dig med för tjänsten relevant akademisk utbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har tidigare arbetat med process- och projektledning och har erfarenhet av att välja ut och tillämpa modeller för analys- och förbättringsarbete. Vidare är du van att sammanställa underlag och skriva rapporter. Har du erfarenhet av förändringsledning och/eller att utbilda är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och ser att du som söker har förmåga att se helheten och ta hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du hanterar ovisshet under en utvecklingsprocess på ett nyfiket och konstruktivt sätt, arbetar bra med andra och har förmåga att vinna människors förtroende.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort i Sundsvall, Härnösand eller Örnsköldsvik.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Utvecklingssamordnare till digitaliseringsenheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en nyckelperson i vår digitalisering och koordinera vårt utvecklingsarbete?

Digitaliseringsenheten är under uppbyggnad och vi utökar nu teamet som ska forma och leda det fortsatta arbetet med digitalisering i myndigheten.

Vi söker nu en utvecklingssamordnare med placering i Härnösand eller vid något av myndighetens övriga kontor. Placeringsort beror på sökandes kvalifikationer.

Som utvecklingssamordnare kommer du att ha en viktig roll i koordineringen av myndighetens alla digitala utvecklingsprojekt och aktiviteter. Du kommer att koordinera och stödja myndighetens digitala utvecklingsarbete samt stödja myndighetens digitaliseringsråd, som arbetar för att prioritera, styra och samordna den digitala utvecklingen i myndigheten. Konkreta arbetsuppgifter kommer att vara att förbereda digitaliseringsrådets möten, upprätta protokoll, hålla kontakt med olika projektledare för att samla in status, identifiera beroenden samt hålla vår digitaliseringsplan uppdaterad.

Du har ett helhetsperspektiv, skapar dig en god förståelse för verksamhetens olika delar och har en överblick över vilka utvecklingsinsatser som pågår. Du identifierar, visar på och hanterar beroenden mellan projekt och aktiviteter på ett metodiskt och strukturerat sätt.

Du kommer också delta i och driva framtagande av metoder och ge metodstöd i projektarbete och utvecklingsarbete i linje med myndighetens digitaliseringsstrategi, som i korthet innebär att vi arbetar effektstyrt, datadrivet, agilt och användarorienterat.

Du arbetar på myndighetens digitaliseringsenhet i nära samarbete med vår digitaliseringschef och också med projektledare, verksamhetsutvecklare, systemförvaltare m fl i våra kärnverksamheter samt på vår IT-enhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha:
- dokumenterad erfarenhet av att koordinera många olika arbetsuppgifter
- ett agilt synsätt och praktisk erfarenhet av agila arbetssätt och metoder
- relevant högskole- eller universitetsexamen.

Meriterande är:
- dokumenterad erfarenhet av att samordna projekt och initiativ inom IT och digitalisering
- god kompetens inom agilt arbetssätt
- erfarenhet av att leda och arbeta i projekt
- kompetens och erfarenhet inom projektstyrningsmodeller och andra metoder inom it-utveckling och digitalisering
- erfarenhet och god kompetens inom användarorienterad digital utveckling och tjänstedesign
- erfarenhet av att genomföra förstudier och analyser.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har gott om energi, är utvecklingsinriktad och gillar att ha många bollar i luften. Du har god förmåga att se helheten, identifiera beroenden samt förstå drivkrafter och behov i verksamheten. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, tar initiativ och uppnår resultat. Du har lätt för att samarbeta och skapar engagemang och delaktighet. Du är lyhörd, flexibel och gillar att jobba med förändringar.

Du är konsultativ och kommunikativ och har god förmåga att planera, driva, samordna, prioritera och förankra.

Du delar gärna med dig av kunskap, erfarenhet och goda exempel, och kan vara en ambassadör för moderna metoder inom it-utveckling och våra principer för digitalisering.

ÖVRIGT
Provanställning på sex månader tillämpas.

Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för primärvårdsuppdraget inom Vårdval Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har som uppgift att samordna och utveckla regionens verksamheter. Vi stödjer kärnverksamheternas processer och ger stöd och... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Regionledningsförvaltningen har som uppgift att samordna och utveckla regionens verksamheter. Vi stödjer kärnverksamheternas processer och ger stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen.

Vårdval Västernorrland är en verksamhet inom Hälso-och sjukvård i Regionledningsförvaltningen. Verksamhetens uppdrag omfattar verksamhetsutveckling och uppföljning av primärvård och barn- och ungdomstandvård enligt Lagen om valfrihet LOV. I verksamheten ingår även stöd till föräldra- och barnhälsovård samt handläggning av tandvårdsstöd och vårdgivare på nationell taxa. Verksamheten bidrar till utveckling av berörda verksamheter och utgör stöd till Vårdvalsutskottet.

Vill du vara med och vidareutveckla primärvården i Region Västernorrland är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från verksamhetsutveckling och utvecklingsarbeten.

ROLLEN SOM VERKSAMHETSUTVECKLARE

Arbetet innefattar bland annat att erbjuda utvecklingsstöd till primärvården i syfte att vårdgivarna ska kunna uppfylla den politiska beställningen. Du kommer att samverka med olika aktörer inom och utanför regionen, samt följa regional och nationell utveckling. Tillsammans med kollega bildar ni ett team till stöd för att möjliggöra god utveckling mot nära vård för primärvården i länet bl a genom ett länsövergripande projekt för digitaliserad vårdplanering.

Uppdraget som verksamhetsutvecklare inom Vårdval Västernorrland har flera målsättningar;

-Strategisk, att stödja primärvården i att identifiera behov och synliggöra utvecklingsområden, och vid behov utarbeta former för primärvårdens utvecklingsarbete.

-Stödjande, att öka chefers förmåga att analysera och utveckla sina verksamheter, samt att vara stödjande i övergripande utvecklingsarbeten mellan huvudmän.

-Metodstöd i den samlade primärvårdens utvecklingsarbete.

-Samordnande, anpassning och koordinering av kända utvecklingsaktiviteter.


För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har adekvat högskoleutbildning samt har erfarenhet av verksamhetsutveckling på bredare nivå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du är flexibel och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse av att driva verksamhetsutveckling samt har en god samarbetsförmåga.

Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.

I detta uppdrag finns både möjlighet till tjänsteköp från nuvarande arbetsgivare samt projektanställning. Ev. möjlighet till förlängning vid fortsatt finansiering av statliga medel. Placeringsort enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Vårdcontroller till Barn och Ungdomsmedicin, Region Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barn- och ungdomsmedicin är en verksamhet som omfattar både öppen och sluten vård samt hemsjukvård för barn och unga mellan 0-17 år. Verksamheten finns på fyra orter, Sollefteå, Härnösand/Sundsvall och Örnsköldsvik. På tre av orterna finns lekterapi för våra patienter. Totalt har verksamheten cirka 200 anställda och verksamheten leds av verksamhetschef, sex enhetschefer samt tre läkare med medicinskt ledningsuppdrag.

Nu söker Barn och ungdomsmedicin en vårdcontroller för tillsvidareanställning, med tillsättning 2022-03-01 eller enligt överenskommelse. Rollen är fördelad på 50 % länsuppdrag och 50 % lokalt uppdrag i Örnsköldsvik.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du får vara med och utveckla vården för barn, ungdomar och anhöriga så att barn och unga kan leva med god hälsa och uppnå önskad livskvalitet. RVN erbjuder friskvårdstimme och goda möjligheter till ut-/fortbildning.

ROLLEN SOM VÅRDCONTROLLER

Som vårdcontroller arbetar du på uppdrag av verksamhetschef/enhetschef och ska bidra till att bättre leda, styra och utveckla länsverksamheten samt använda resurser så effektivt som möjligt för att nå uppsatta mål. Du bistår med vårdadministrativt stöd i form av processledning, metodstöd och annat stöd till verksamhetens chefer. Du är praktisk utförare och kan ge stöd till andra utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifterna är kopplade till vårdverksamhet och förutsätter baskunskap inom hälso- och sjukvård. Exempel på arbetsuppgifter är;

-Ta fram/analysera underlag för verksamhetsplanering, v-uppföljning och styrtavlor.
-Ta fram/analysera underlag för förbättring av verksamhet, så som produktionsplanering och -styrning.
-Delta i arbete med händelse- och riskanalyser, Lex Maria ärenden och IVO-ärenden.
-Utarbeta riktlinjer och rutiner, skapa styrdokument.
-Representera verksamheten i olika arbetsgrupper, såsom FVIS med flera.
-Planera och leda specifika uppdrag med tillhörande arbetsgrupp.
-Bidra med information till intranätet och 1177.
-Administrativa uppgifter på länsnivå som boka möten och lokaler, skriva protokoll, förbereda presentationer och granska fakturor med mera.
-Administrativa uppgifter på lokal nivå så som hantera behörigheter, vissa IT-frågor, hantera fakturor med mera.

Som vårdcontroller är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller vårdadministration. Meriterande för tjänsten är formella utbildningar och /eller kurser inom fältet för hälso- och sjukvård eller vårdadministration. Vi ser att du har kunskaper i och erfarenhet av att agera metodstöd till chefer/medarbetare samt att sammanställa och dokumentera underlag/rapporter. Vidare är det meriterande om du besitter kunskaper i och erfarenhet av olika modeller och strukturer för vårdrelaterad administration, erfarenhet av arbete i Teams, Oktav och NCS Cross och erfarenhet av vårdadministration kopplat till en eller flera specialiteter som förekommer i berörd verksamhet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person är du självgående med en god samarbetsförmåga och arbetar på ett mål- och resultatorienterat sätt. Du har en helhetssyn med en god omdömesförmåga där du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med utredningsinriktning

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Verksamhetsutvecklare med utredningsinriktning: till Utveckling- och kunskapsstyrningsenheten inom Socialförvaltningen.

Vi söker dig som brinner för Socialtjänst och kvalitetsarbete. Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra vår verksamhet ännu bättre kan du vara vår blivande verksamhetsutvecklare. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du tillåts att tänka nytt och våga utmana nuvarande arbetssätt.

Tjänsten som verksamhetsutvecklare med utredningsinriktning ingår i Utveckling- och kunskapsstyrningsenheten. I den enheten ingår enhetschef, verksamhetsstrateg, IT - utvecklare, verksamhetsutvecklare, samordnare för God och Nära vård samt medicinskt ansvarig sjuksköterska. Enhetens uppdrag är att stödja förvaltningsledningen i arbetet med att leda, utveckla och följa upp kvalitets-, utvecklings- och kunskapsstyrningsarbetet. Som verksamhetsutvecklare med utredningsinriktning har du en viktig roll i det.

Arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare med utredningsinriktning, inom socialförvaltningen arbetar du tillsammans med övriga i Utveckling- och kunskapsstyrningsenheten med att bidra med evidens, beprövad erfarenhet samt data/fakta som stöd för kvalitetsutveckling i verksamheterna samt som beslutsunderlag. Du kommer tillsammans med övriga i enheten att ha en nyckelroll i att stödja förvaltningsledningen i att leda det arbetet.

Du kommer bland annat aktivit arbeta med:


• Utredningar: Kartlägga verksamheters situation, analysera, identifiera och föreslå förbättringsåtgärder. Du kan själv identifiera utredningsområden eller ta emot utredningsuppdrag från förvaltningsledningen.
• Verksamhetsutveckling: Tillsammans med övriga i enheten arbeta med verksamhetsutveckling.
• Stötta och hjälpa verksamheter: Delge processer, rutiner, riktlinjer och hjälpa verksamheterna till förståelse och efterföljsamhet till dessa.
• Uppdragshantering: Självständigt kunna ta dig an utredningar och kunna prioritera utifrån verksamhetens krav.

Du kommer arbeta i nära samverkan med kompetenta och engagerade kollegor i Utveckling- och kunskapsstyrningsenheten samt med centrala resurser inom kommunen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har:


• relevant högskoleutbildning kopplad till analys och utredning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
• förmåga att tolka data och fakta för att kunna ge beslutsunderlag. Identifiera tendenser i verksamheter.
• förmåga att sätta dig in i processer och analysera dessa.
• god datorvana och förmåga/erfarenhet att sätta dig in i olika datasystem.

Meriterande är om du:


• God kunskap om offentlig verksamhet samt lagar som styr offentlig verksamhet
• Vana att se och hantera ekonomi samt kunna analysera resursbehov
• Vana att se verksamheter och verksamhetsuppdrag samt olika åtgärder från ett hälsoekonomiskt perspektiv
• Utbildning inom hälsoekonomi
• Arbete inom socialtjänst
• Van att hålla föredrag och kunna förklara komplexa saker på ett pedagogiskt sätt
• Ha ett strategiskt förhållningssätt, se helheter och ett brett perspektiv på frågor

Som person har du:


• ett strategiskt förhållningssätt, ser helheter och ett brett perpektiv på frågor.
• förmåga att sätta dig in i många olika typer av verksamhetsfrågor.
• den drivkraft och självständighet som krävs för att driva arbetet framåt.
• intresse och förmåga att ta ansvar, inte bara för din egen arbetsinsats, utan också för din roll som en del i arbetsgruppens samlade resultat.
• Vana att hålla föredragningar och att förklara komplexa saker på ett pedagogiskt sätt.
• egenskaper som att vara kommunikativ, strukturerad och noggrann i dina uppdrag.

Stor vikt kommer att läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet: 

Tjänsten är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Övergripande Processledare inom hälso- och sjukvård

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Svensk hälso- och sjukvården inne i en omvandlingsprocess där god och nära vård utvecklas snabbt. För att möta denna utveckling har Region Västernorrland tagit fram ett strategiskt dokument som beskriver hälso- och sjukvårdens utveckling inom regionen och som tillsammans med den regionala utvecklingsstrategin visar riktningen för regionens utvecklingsarbete. Utvecklingen behöver ske gemensamt med flera olika interna och externa aktörer där följande övergripande inriktningar lyfts fram som viktiga i regionens arbete:

- Förebyggande arbete som stöd för att främja hälsa
- Patienten är aktiv i sin egen vård
- Utveckling av nya sätt att ge vård
- En sammanhållen, samordnad och anpassad vård


Vi söker nu processledare för tillsvidareanställning med placering i Härnösand. Tjänstgöringsgrad heltid, tillträde enligt överenskommelse.

ROLLEN SOM PROCESSLEDARE

Som processledare har du en strategisk och operativ roll som bidrar till att möjliggöra verksamhetsutveckling genom att bistå med processledning. I rollen bistår du också med metodstöd samt är operativt stöd till chef.

Nedan beskrivs exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:
- Processledare för operativ arbetsgrupp Nära vård utifrån dess uppdrag
- Ingå i nätverket för näravårdssamordnare i Västernorrland
- Samverka med programledaren för God och nära vård och kommunförbundets näravårdsamordnare i Västernorrland
- Vara Region Västernorrlands representant i nationell strategisk grupp för utveckling av nära vård inom SKR (Sveriges Kommuner och Regioner)
- Planera och leda projekt/utvecklingsarbeten inom olika områden i hälso- och sjukvården
- Genomföra utredningar som exempelvis kan innefatta omvärldsbevakning, nulägesbeskrivning, nulägesanalys och förslag till nya lösningar.
- Genomföra presentationer/redovisningar för olika grupperingar, exempelvis uppdragsgivare, ledningsgrupper, informations- och beredningsgrupper, fackliga företrädare och förtroendevalda.
- Delta som hälso- och sjukvårdens representant i övergripande utvecklingsarbeten och projekt.
- Ta fram underlag till hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp som på något sätt berör verksamheternas utveckling.

Ovanstående innebär att arbetsuppgifter kan vara både tidsmässigt korta och avgränsade till sin karaktär eller mer komplexa och långsiktiga. Uppdrag och arbetsuppgifter som beskrivs ovan är utformat utifrån behov som bedöms finnas idag och framåt.

I befattningen som övergripande processledare för nära vård och andra uppdrag inom hälso- och sjukvården finns en indirekt rörlighet i tillämpning utifrån uppdrag. Dessutom finns behov av kompetensutveckling kopplat till de ständiga förändringar som sker i omvärlden och den vidareutveckling som därigenom behöver ske inom hälso- och sjukvården.

Vi söker dig som har för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift, kunskap i engelska språket är meriterande.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av övergripande process- och projektledning och verksamhetsutveckling i komplexa och multiprofessionella organisationer. Vi ser även att du har kunskap i och erfarenhet av att sortera och tillämpa olika analys- och förbättringsmodeller/verktyg samt av att sammanställa och dokumentera underlag/rapporter.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvård och/eller verksamhetsutveckling som involverar flera externa och interna aktörer. Kunskaper i och erfarenhet av förändringsledning, handledning och coachande samtal samt projekt- och processmodeller som tillämpas inom regioner eller motsvarande ses också som meriterande. Har du formella utbildningar och/eller kurser inom fältet för processledning/verksamhetsutveckling ses även det som meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utvecklingsorienterad och ser möjligheter i förändringar. Du ser till helheter, agerar och beslutar med hänsyn till verksamhetens bästa. Vidare har du ett långsiktigt och strategiskt perspektiv samt är van att planera, prioritera och sätta upp och hålla tidsramar i ditt arbete. I samarbeten med andra, såväl interna och externa kontakter, är du inlyssnande och konstruktiv samt är drivande och bidrar aktivt till att nå gemensamma mål.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektledare Fritidsbåtsmuseet

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Fritidsbåtsmuseet i Härnösand ligger i anslutning till världsarvet Höga Kusten, som under de senaste åren blivit ett av Sveriges snabbast växande besöksmål. Det maritima livet och kulturarvet har genomsyrat platsen så länge människor funnits i området.

Fritidsbåtsmuseet är ett samarbete mellan Sjöhistoriska museet, Västernorrlands Museum och Härnösands kommun. Museet öppnades i nyrenoverade lokaler centralt i Härnösand sommaren 2017. Nu är det dags att fortsätta utvecklingen för att bli ett regionalt, nationellt och internationellt erkänt maritimt museum - i Höga Kusten!

Vi söker därför en projektledare till en förstudie med det övergripande målet att utveckla museet till ett tydligare nationellt unikt och hållbart besöksmål som kan bidrar till nya arbetstillfällen i kringområdet och utvecklingen av besöksnäringen i hela regionen.

Vi söker dig som har erfarenhet av att på en strategisk nivå arbeta med verksamhetsutvecklande insatser. I din roll som projektledaren ska du leda arbetet i projektet utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer som projektets styrgrupp tillhandahåller. Arbetet omfattar bl a planering, genomförande och dokumentation av aktiviteter inom projektet, uppföljning samt rapportering.

Rätt person för uppdraget har:


• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.
• Erfarenhet från arbete med besöksnäring eller destinationsutveckling.

Meriterande är:


• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av modern museiverksamhet.
• Erfarenhet av att verka i eller i nära samverkan med offentlig sektor.
• Kommunikationskunskaper samt god kunskap om olika digitala verktyg för möten, workshops och presentationer.

Personliga egenskaper:


• Förmåga att självständigt arbeta strategiskt med lösningsfokuserad utveckling.
• God samarbets- och kommunikationsförmåga.
• Strukturerad, systematisk och kan prioritera.

Som projektledare anställs du av Härnösands kommun och kommer att ha din arbetsplats på tillväxtavdelningen och Fritidsbåtsmuseet.

 

Övrig information

Omfattning: 9 månader

Anställningsform: Projektanställning

Lön:Individuell lönesättning

Startdatum: Oktober-november 2021

Projektet samverkansparter är: Härnösands Kommun, Västernorrlands Museum, Statens maritima och transporthistoriska museer, Technichus, Region Västernorrland, Höga Kusten destination Westerlinds fastigheter samt Destination Sundsvall. 

 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Vårdcontroller till Närsjukvårdsområde Väster

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistv... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 vårdguiden på telefon, Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området.

Närsjukvårdsområde Väster har ca 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer.


.

Vårdadministrativt stöd handlar om att bidra till att skapa fungerande processer för planering, styrning och förbättring inom en verksamhet. Exempelvis genom att utföra uppdrag kopplat till samordning, framtagande av underlag, analys och åtgärder.

Närsjukvårdsområde Väster söker en vårdcontroller som är ett vårdadministrativt stöd på områdesnivå. Vårdcontroller arbetar på uppdrag av områdesdirektör samt i nära samarbete med verksamhetschef och enhetschefer.

Vårdcontroller utgör därigenom en del av verksamhetschefens stödteam som därutöver består av exempelvis närstöd inom HR, ekonomi och kommunikation.

Vårdcontroller är en operativ roll som bistår med vårdadministrativt stöd i form av:
- Processledning (exempelvis leda eller stödja olika arbetsprocesser inom planering, styrning, uppföljning och förbättring)
- Metodstöd (exempelvis ge stöd till chefer vid tillämpning av metoder för planering, styrning, uppföljning och förbättring)
- Stöd till chefer (exempelvis ta fram underlag som underlättar för chefer att styra verksamheten eller ingå/representera verksamheten i olika forum/grupperingar)

Arbetet bedrivs inom ramen för givna uppdrag, gällande regelverk och styrdokument samt har en koppling till det arbete som utförs inom arbetsgrupp för "uppföljning och analys".

Nedan beskrivs exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:
- Hantera produktionsplanering.
- Ta fram/analysera underlag för verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning och styrtavlor.
- Ta fram/analysera underlag för förbättring av verksamhet.
- Stödja och samordna arbete mellan olika verksamheter gällande exempelvis gemensamma väntelistor och operationsköer.
- Delta i arbete med händelse- och riskanalyser, Lex Maria-ärenden, IVO-ärenden och andra avvikelser.
- Utarbeta riktlinjer och rutiner.
- Representera verksamhet i olika arbetsgrupper.
- Planera och leda specifika uppdrag med tillhörande arbetsgrupp.
- Bidra med information till intranätet gällande verksamhetens innehåll.
- Genomföra presentationer/redovisningar för olika grupperingar, exempelvis uppdragsgivare, ledningsgrupper, informations- och beredningsgrupper och fackliga företrädare.

Flertalet av ovanstående arbetsuppgifter är återkommande över tid och kräver en kunskap om verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning för tjänsten alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Kunskaper i och erfarenhet av att leda arbetsprocesser och grupper inom vårdverksamhet. Du har kunskaper i och erfarenhet av att arbeta med vårdrelaterad administration, exempelvis inom planering, uppföljning, styrning och förbättring. Kunskaper i och erfarenhet av att agera metodstöd till chefer/medarbetare. Kunskaper i och erfarenhet av att sammanställa och dokumentera underlag/rapporter. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Det är meriterande om du har kunskaper i och erfarenhet av olika modeller och strukturer för vårdrelaterad administration, exempelvis inom planering, uppföljning, analys, styrning och förbättring. Erfarenhet av vårdadministration kopplat till en eller flera specialiteter som förekommer i berörd verksamhet. Formella utbildningar och/eller kurser inom fältet för hälso- och sjukvård och vårdadministration.

Som person är du självgående med en god samarbetsförmåga och arbetar på ett mål- och resultatorienterat sätt. Du har en helhetssyn med en god omdömesförmåga där du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Projektledare – för länsgemensamt suicidpreventivt arbete

Projektledare – för länsgemensamt suicidpreventivt arbete Är du bra på att samordna och intresserad av att driva utveckling i angelägna och viktiga samhällsfrågor? Nu söker vi en projektledare för suicidpreventivt arbete inom kommunernas och Regionens verksamheter. Tjänsten som projektledare är en del i en länsgemensam satsning på suicidpreventivt arbete, där syftet är att stödja kunskapsutvecklingen och det systematiska säkerhetsarbetet kring suicidpreven... Visa mer
Projektledare – för länsgemensamt suicidpreventivt arbete
Är du bra på att samordna och intresserad av att driva utveckling i angelägna och viktiga samhällsfrågor? Nu söker vi en projektledare för suicidpreventivt arbete inom kommunernas och Regionens verksamheter.
Tjänsten som projektledare är en del i en länsgemensam satsning på suicidpreventivt arbete, där syftet är att stödja kunskapsutvecklingen och det systematiska säkerhetsarbetet kring suicidprevention inom kommunernas och Regionens verksamheter.
Personliga egenskaper
Vi söker en strukturerad och målinriktad person som vill driva utveckling i angelägna och viktiga samhällsfrågor.
I ditt arbete kommer du att stödja, samordna och leda det strategiska och operativa arbetet utifrån den projektplan som tagits fram. Du samverkar med representanter från Region Västernorrland och länets kommuner, därför krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är van vid att initiera, driva och samordna processer.
Som person trivs du med att arbeta i team, du är nyfiken, driven, ansvarstagande och självständig. Rollen kräver lyhördhet och flexibilitet, samt god förmåga att arbeta resultatinriktat och strategiskt.
Du har i ditt arbete ett stöd i en projektorganisation med styrgrupp, arbetsgrupp och referensgrupp.
Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant i sammanhanget. Gärna inom prevention och folkhälsoarbete.
Erfarenhet av ledarskap samt att arbeta i en politiskt styrd organisation är också ett krav, liksom att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.
Erfarenhet av strategiskt arbete på regional/nationell nivå är meriterande.
Hos oss får du arbeta i en liten och flexibel organisation, med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Till ditt stöd har du kompetenta medarbetare och ett visst praktiskt, administrativt stöd.
Du kommer att vara en del i en kompetent arbetsgrupp som arbetar i team och stödjer varandra.
Om tjänsten
Din placering är i våra trevliga lokaler i Härnösand. Tjänsten innebär visst resande. Kommunförbundet är en flexibel arbetsplats och distansarbete görs upp med närmaste chef.
Tjänsten är 100%, till att börja med under 2022. Det finns goda möjligheter till förlängning, efter erforderliga beslut.
I landet och inom länet pågår en satsning på suicidpreventivt arbete. Länets kommuner och Region har under 2021 i samverkan påbörjat arbetet utifrån den nationella överenskommelsen för psykiskt hälsa. Överenskommelse mellan staten och SKR inom området psykisk hälsa och suicidprevention 2021-2022 | SKR
För mer information kontakta:
Sirpa Virtanen, Chef för Socialtjänstens samverkans och stödstrukturer tfn 070-320 85 41 [email protected]
Peter Möllerswärd, Chef för Folkhälsoenheten RVN 070-340 65 88 [email protected]
Fackliga representanter:
Stefan Paulsson, SACO tfn 070-603 42 57
Camilla Carpholt, Ledarna tfn 073-038 77 63
Din ansökan
Ansökan med CV samt kopior på handlingar du vill åberopa, skickar du senast 31 oktober 2021 till: [email protected]
Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringstjänster.
Kommunförbundet Västernorrland arbetar målmedvetet tillsammans med länets kommuner och regionala aktörer med att utveckla välfärden. Vi arbetar långsiktigt för att utveckla kunskap och metoder som gör nytta både för våra kommuner och för medborgaren. Visa mindre

Utvecklingssamordnare Barn och unga

Är du utbildad socionom med mångårig erfarenhet från socialt arbete inom kommunal verksamhet? Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling? Då kanske du är den vi söker! Kommunerna i länet samverkar genom Kommunförbundet Västernorrland i viktiga frågor inom välfärden. Utvecklingsområdet Barn och unga är ett av fem prioriterade utvecklingsområden inom socialtjänstens länsgemensamma satsningar i samverkan och syftar till att stödja kommunernas utveckling a... Visa mer
Är du utbildad socionom med mångårig erfarenhet från socialt arbete inom kommunal verksamhet? Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling? Då kanske du är den vi söker!


Kommunerna i länet samverkar genom Kommunförbundet Västernorrland i viktiga frågor inom välfärden.


Utvecklingsområdet Barn och unga är ett av fem prioriterade utvecklingsområden inom socialtjänstens länsgemensamma satsningar i samverkan och syftar till att stödja kommunernas utveckling av kunskapsbaserade verksamheter.

Utvecklingsuppdragen och processerna inom området samordnas av en utvecklingssamordnare som arbetar ge­nom och stödjer de professionellas nätverk som finns, lokalt och på länsnivå.


I arbetsprocesserna ska professionens erfarenhet, bästa tillgängliga vetenskap och brukarnas perspektiv knytas ihop.


Samordnaren deltar i och bevakar utvecklingen inom de nationella nätverk som finns inom om­rådet. Naturligtvis deltar samordnaren utifrån sin kompetens i de över­gripande uppdragen som Kommunförbundet genomför på uppdrag av kommunernas socialtjänster.
I arbetsuppgifterna ingår att bidra till Kommunförbundets övergripan­de verksamhetsmål genom att bland annat:


· samordna utvecklingsarbetet i de nätverk som finns inom områden på Kommunförbundet Västernorrland
· delta i nationella nätverk och arbetsgrupper inom området
· omvärldsbevakning inom området
· koppla in ett kunskapsbaserat arbetssätt och vetenskapligt stöd till de prioriterade utvecklingsprocesserna
· bistå med processtöd och verksamhetskunskap i utvecklings-pro­cesser i det lokala arbetet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.


Du kommer att vara en del i en kompetent arbetsgrupp som arbetar i team och stödjer varandra. Din placering är i våra trevliga lokaler i Härnösand. Tjänsten innebär visst resande. Kommunförbundet är en flexibel arbetsplats och distansarbete görs upp med närmaste chef.

Kvalifikationer
Kompetenskrav: Socionom


Erfarenhetskrav: Mångårig verksamhetserfarenhet av den kommu­nala socialtjänsten, för tjänsten relevanta områden. Erfarenhet av att leda och driva framgångsrikt utvecklingsarbete inom kommunalverksamhet.


Önskvärd kompetens och erfarenhet: Vidare akademiska studier inom relevant ämnesområde. Erfarenhet och/eller utbildning inom kunskapsbaserat verksamhetsutveckling och/eller från de nationella sats­ningar som pågått inom de olika utvecklingsområdena. Erfarenhet från ledande funktioner är meriterande.


Förmåga att: Leda och driva arbetsprocesser självständigt, strukture­rat och i samarbete med andra. Tänka strategiskt och utifrån ett hel­hetsperspektiv. Lyssna in och anpassa genomförandet utifrån sam­manhanget. Bidra till fruktbara arbetsprocesser.


Intresse av att: Vara en del av en liten, flexibel, kompetent organisa­tion som har en stor utvecklingspotential och en viktig roll i kommu­nernas utveckling.


Sista ansökningsdag: 20210531


Ansökan skickas till: [email protected]


Ytterligare Information:
Sirpa Virtanen
Chef för Socialtjänstens samverkans och stödstrukturer

070–3208541
[email protected]


Facklig representant:

Camilla Carpholt, Ledarna
073-038 77 63

Stefan Paulsson, SACO
070-603 42 57 Visa mindre

Projektledare Ungdomsdemokrati

Vi är medarbetare och kollegor med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje som värdegrund delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo i arbetet med att förebygga trakasserier och kränkande behandling. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Om tjänsten Tjänsten ingår i til... Visa mer
Vi är medarbetare och kollegor med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje som värdegrund delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo i arbetet med att förebygga trakasserier och kränkande behandling. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Om tjänsten

Tjänsten ingår i tillväxtavdelningen som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Härnösands kommun. I tillväxtavdelningen ingår näringslivsenheten, utvecklingsenheten, kulturenheten och biblioteket. I uppdraget ingår att hitta synergier för att kunna driva tillväxtarbetet mot uppsatta mål och skapa attraktion och utveckling för Härnösand. Tillväxtavdelningen leder kommunens arbete med att främja samhällsutvecklingen i Härnösand. Tjänsten är förlagd till Kulturenheten.

Nu söker vi en en projektledare som vill vara med och stärka och utveckla ungas demokratiska rättigheter.

Projektet är ett prioriterat område och ska redovisas till Kommunstyrelsen.

Arbetsuppgifter

Genom att identifiera och skapa sammanhang för delaktighet och påverkansmöjligheter inom områdena meningsfull fritid och delaktighet i samhällsbygget ska arbetet resultera i att ungas demokratiska rättigheter stärks. Projektet ska ge förslag på hur Härnösands kommun kan arbeta proaktivt och strategiskt för att stärka ungas inflytande i samhällsutvecklingen och makten att forma sina liv. Utgångspunkten är av unga för unga.

Som projektledare har du ansvar för följande arbetsuppgifter:


• Du leder projektet självständigt i riktning mot uppsatta projektmål som bland annat innefattar kartläggning av nuvarande strukturer och förslag till utveckling för att nå uppsatta mål.
• Du planerar och genomför överenskomna aktiviteter inom projektet
• Du har god förmåga att skapa dialog och möten med personer i målgruppen.
• Du kommunicerar och skapar kontakter med för projektet relevanta aktörer.
• Du påbörjar implementering av åtgärder och aktiviteter som identifierats under arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker sig som har har högskoleutbildning inom samhällsvetenskap eller motsvarande utbildning eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.

Meriterande är om du har erfarenhet av att leda projekt och vana av självständigt strategiskt arbete. Då projektet handlar om att stärka och utveckla ungas inflytande och delaktighet ser vi att du har kunskap om den nationella ungdomspolitiken och ungas demokratiska rättigheter.

Som person är du självgående och strukturerad, tar ansvar för uppdraget och driver processen framåt. Du har en utvecklad analytisk förmåga med ett långsiktigt, strategiskt tänkande. Eftersom tjänsten innebär kontakt med ungdomar och många olika verksamheter är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig väl och lättbegripligt i svenska i tal och skrift.

Övrig information

Omfattning: Heltid 12 månader, allmän visstidsanställning.
Lön: Individuell lönesättning
Startdatum: Enligt överenskommelse

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0611-34 80 00.


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Utvecklingskoordinator till digitaliseringsenheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Digitaliseringsenheten ingår i Verksamhetsområdet kunskapsutveckling som ansvarar för att Specialpedagogiska skolmyndigheten är en innovativ och ledande utvecklings- och kunskapsaktör samt att vi nyttjar digitaliseringens möjligheter för att stärka vårt stöd för att alla barn och elever, oavsett funktionsförmåga ska nå målen för sin utbildning. Verksamhetsområdet är organiserat i två enheter, Analys- och utvecklingsenheten samt Digitaliseringsenheten. Digitaliseringsenheten ansvarar för att analysera, utveckla och stärka myndighetens förmåga inom digitalisering.

Vill du vara en nyckelperson i vår digitalisering och koordinera vårt utvecklingsarbete?

Digitaliseringsenheten är under uppbyggnad och vi utökar nu teamet som ska forma och leda det fortsatta arbetet med digitalisering i myndigheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en utvecklingskoordinator med placering i Härnösand eller vid något av myndighetens övriga kontor. Placeringsort beror på sökandes kvalifikationer.

Som utvecklingskoordinator kommer du att ha en viktig roll i samordningen av myndighetens alla digitala utvecklingsprojekt och aktiviteter. Du kommer att utveckla, koordinera och stödja myndighetens digitala utvecklingsarbete samt stödja myndighetens digitaliseringsråd, som arbetar för att prioritera, styra och samordna den digitala utvecklingen i myndigheten.

Du har ett helhetsperspektiv, skapar dig en god förståelse för verksamhetens olika delar och har en överblick över vilka utvecklingsinsatser som pågår. Du identifierar, visar på och hanterar beroenden mellan projekt och aktiviteter på ett metodiskt och strukturerat sätt.

Du har kunskap om och driver framtagande av metoder och ger metodstöd i projektarbete och utvecklingsarbete i linje med myndighetens digitaliseringsstrategi, som i korthet innebär att vi arbetar effektstyrt, datadrivet, agilt och användarorienterat.

Du arbetar på myndighetens digitaliseringsenhet och i nära samarbete med projektledare, verksamhetsutvecklare, systemförvaltare m fl i våra kärnverksamheter samt på vår IT-enhet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha:
• examen på kandidatnivå från högskola eller universitet
• dokumenterad erfarenhet av att samordna projekt och initiativ inom IT och digitalisering
• ett agilt synsätt och praktisk erfarenhet av agila arbetssätt och metoder

Meriterande är:
• erfarenhet av att leda och arbeta i projekt
• kompetens och erfarenhet inom projektstyrningsmodeller och andra metoder inom it-utveckling och digitalisering
• erfarenhet och god kompetens inom användarorienterad digital utveckling och tjänstedesign
• god kompetens inom agilt arbetssätt
• erfarenhet av att genomföra förstudier och analyser

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har gott om energi och är utvecklingsinriktad. Du har god förmåga att se helheten samt förstå drivkrafter och behov i verksamheten. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, tar initiativ och uppnår resultat. Du har lätt för att samarbeta och skapar engagemang och delaktighet. Du är lyhörd, flexibel och gillar att jobba med förändringar.

Du är konsultativ och kommunikativ och har god förmåga att planera, driva, samordna, prioritera och förankra.

Du delar gärna med dig av kunskap, erfarenhet och goda exempel, och är en ambassadör för moderna metoder inom projektledning, it-utveckling och digitalisering.

ÖVRIGT
Provanställning på sex månader tillämpas.

Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare till Regional utveckling

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård en av regionens tre kärnverksamheter och jobbar till stor del på uppdrag av... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård en av regionens tre kärnverksamheter och jobbar till stor del på uppdrag av Sveriges regering. Vi är omkring 200 medarbetare och vi har verksamhet i nästan alla länets kommuner; alla med olika uppdrag som gemensamt syftar och bidrar till hållbar utveckling i länet. Vid förvaltningen finns regionens folkhögskolor och den regionala kulturverksamheten, liksom tillväxtarbetet med projekt- och företagsstödjande verksamhet, miljö- och hållbarhetsarbetet och folkhälsoarbetet, enheten för kollektivtrafik och infrastruktur som även ansvarar för sjukresor, samt kansliet med bland annat de internationella frågorna. En rad verksamheter drivs i annan association än förvaltning, så att möjliggöra och ansvara för ägardialoger och löpande ägastyrning finns med i förvaltningens uppdrag. Vårt arbete genomsyras av den regionala utvecklingsstrategin för Västernorrland 2020-2030, som också kallas för RUS. Visionen för den regionala utvecklingsstrategin är ett Västernorrland, där vi agerar tillsammans för Västernorrlands bästa och tillsammans skapar den handlingskraft som är nödvändig för att tillvarata Västernorrlands alla möjligheter - i dag och i framtiden.
.

För att vi vid förvaltningen Regional utveckling ska lyckas med uppdraget att bedriva och koordinera hållbar regional utveckling i hela länet behöver vi bli ännu bättre på att samordna och utveckla våra interna arbetssätt och processer. Här behöver vi dig. Tjänsten är nyinrättad och den är en logisk följd av att vi under de senaste åren vuxit vad gäller såväl uppdrag som antal medarbetare, och samtidigt har vår projektportfölj aldrig varit större. I samma omfattning har de så kallade horisontella uppdragen vuxit, där hållbarhetsperspektivets tre dimensioner är i fokus för Regional utveckling. Vi finansieras av såväl regionala som statliga medel samt genom projekt. Då förvaltningens uppdrag rör många politikområden, har vi en mycket omfattande ärendehantering, där vi ser behov av samordning och utveckling.

Din roll blir att på ett systematiskt sätt driva förvaltningens kvalitetsarbete och bidra till effektiv organisation. Du arbetar på uppdrag av ledningen, och kommer att vara ett viktigt stöd till verksamheternas chefer i deras arbete med processutveckling och förbättringsarbete. I rollen förväntas du komma med egna förslag på utvecklingsområden, vilket kräver att du har ett helhetsperspektiv och att du är uppdaterad i verksamheternas uppgifter och processer. Genom arbete med att effektivisera processer och arbetssätt inom organisationen vill vi skapa förutsättningar för ett än mer värdeskapande och samordnat regionalt utvecklingsarbete. Du kommer hela tiden vara inkluderad i förvaltningens löpande uppföljning och avrapportering.


Vi söker dig som har akademisk utbildning inom relevant område, och som har lång erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete i förvaltning på regional eller annan övergripande nivå. Du behöver vidare ha erfarenheter från arbete i politiskt styrd organisation. Uppdraget förutsätter att du är analytisk och strategisk samt har goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
Andra viktiga egenskaper för tjänsten är förmågan att parallellt arbeta med flera frågor och processer, att ta egna initiativ och trivas med att ibland arbeta ensam, men lika ofta vara en i laget.
Tjänsten är placerad i Regionens hus i Härnösand och är direkt underställd regional utvecklingsdirektör.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Regional utveckling!Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare för primärvårdsuppdraget inom Vårdval Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalita... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vårdval Västernorrland är en verksamhet inom Hälso-och sjukvård i Regionledningsförvaltningen. Verksamhetens uppdrag omfattar verksamhetsutveckling och uppföljning av primärvård och barn- och ungdomstandvård enligt Lagen om valfrihet LOV. I verksamheten ingår även stöd till föräldra- och barnhälsovård samt handläggning av tandvårdsstöd och vårdgivare på nationell taxa. Verksamheten bidrar till utveckling av berörda verksamheter och utgör stöd till Vårdvalsutskottet.

Vill du vara med och vidareutveckla primärvården i Region Västernorrland är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från verksamhetsutveckling och utvecklingsarbeten.

.

Arbetet innefattar bland annat att erbjuda utvecklingsstöd till primärvården i syfte att vårdgivarna ska kunna uppfylla den politiska beställningen. Att samverka med olika aktörer inom och utanför regionen, samt följa regional och nationell utveckling.
Tillsammans med kollega bildar ni ett team till stöd för god utveckling mot nära vård för primärvården i länet.

Uppdraget som verksamhetsutvecklare inom Vårdval Västernorrland har flera målsättningar:

- Strategisk, att stödja chefer i att identifiera behov och synliggöra utvecklingsområden i verksamheten, samt att utarbeta former för primärvårdens utvecklingsarbete.
- Stödjande, att öka chefers förmåga att analysera och utveckla sina verksamheter, samt att vara stödjande i övergripande utvecklingsarbeten mellan huvudmän.
- Utförande. metodstöd i den samlade primärvårdens utvecklingsarbete.
- Samordnande, anpassning och koordinering av kända utvecklingsaktiviteter.


Vi söker dig med relevant utbildning och med erfarenhet av verksamhetsutveckling på bredare nivå. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har intresse av att driva verksamhetsutveckling samt har en god samarbetsförmåga.

Allmän visstidsanställning under 2021 alternativt tjänsteköp från nuvarande arbetsgivare. Eventuell möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare – till Specialpedagogiska skolmyndigheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Rollen som verksamhetsutvecklare är en nyckelroll i vårt utvecklingsarbete mot Målbild 2022. Verksamhetsområde Specialpedagogiskt stöd ska vässa verksamheten så att vi ger ett likvärdigt stöd över hela landet, med möjlighet att göra skillnad lokalt. Därför ser vi över de tjänster vi erbjuder, liksom vårt arbetssätt. Verksamhetsutvecklaren får en drivande roll i detta spännande arbete. Vår myndighet har en tillitsbaserad styrningsfilosofi, så både ledare och medarbetare förväntas bidra och lyssna in våra målgruppers behov för att omsätta det i utvecklingen av vår verksamhet.

Befattningen är placerad inom verksamhetsområde specialpedagogiskt stöd

Myndigheten ska genom det specialpedagogiska stödet verka för att alla barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning får tillgång till en likvärdig utbildning och annan verksamhet av god kvalitet i en trygg miljö. Verksamhetsområdets verksamhet består av rådgivning och utredningsverksamhet, kompetensutveckling, läromedel och statsbidrag. Verksamhetsområdet har ca 375 medarbetare, som finns på 20 olika arbetsställen från Malmö i söder till Luleå i norr. Verksamhetsområdet har en ansvarig verksamhetsområdeschef och den här tjänsten är placerad direkt under verksamhetsområdeschefen.

Vi ser gärna placering vid vårt kontor i Härnösand, men beroende på sökandes kvalifikationer kan även annan placering, på något av våra lokalkontor, vara aktuell.

Även om de flesta möten sker digitalt, kommer tjänsten att innebära en del resor.ARBETSUPPGIFTER
Inom verksamhetsområdet pågår just nu flera omfattande utvecklingsarbeten som kan få stor betydelse för våra målgrupper och som kommer att innebära förändrat arbetssätt för många medarbetare. Under de närmaste åren behöver dessa förändringar etableras och kommuniceras brett inom verksamheten. Som verksamhetsutvecklare inom specialpedagogiskt stöd arbetar du direkt under verksamhetsområdeschefen. Du är en del av verksamhetsområdets ledningsgrupp och du ansvarar för att samordna verksamhetsområdets pågående och framtida förändringsarbeten. I rollen krävs det att du arbetar nära ansvariga chefer och att du stöttar verksamhetsområdeschefen i uppgiften att säkerställa ett framgångsrikt förändringsarbete.

Arbetsuppgifterna innebär att du bland annat ska:

• Ha rollen som förändringsledare och samordna pågående och framtida utvecklingsarbeten.
• I samarbete med kommunikationsenheten samordna den interna och externa kommunikationen, om pågående och kommande förändringsarbeten.
• Proaktivt delta i arbetet med att identifiera verksamhetens behov av styrning, arbetssätt.
• Verka som metodexpert och samordna delprocessägare och linjeorganisationen i tillämpning och utveckling av verksamhetsområdets processer.
• Stödja arbetsgivaren i arbetet med att säkerställa att facklig samverkan och involvering för medarbetare är en del i förändringsarbetena

Med rollen som ledare inom Specialpedagogiska skolmyndigheten följer ett stort ansvar och befogenheter. Vår styrfilosofi är tillitsbaserad styrning och ledning i syfte att öka kvaliteten i verksamheten och göra skillnad för våra målgrupper.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Har dokumenterad chefserfarenhet
• Uttrycker dig mycket väl i tal eller teckenspråk på svenska samt i skrift på svenska.
• Har examen från högskola eller universitet som vi bedömer är relevant för tjänsten
• Har flera års dokumenterad erfarenhet av verksamhetsstyrning
• Har flera års dokumenterad erfarenhet av processutveckling

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet.

Personliga egenskaper
Som person trivs du att arbeta i en verksamhet som är i ständig utveckling och förbättring och du har förmågan att hålla i och hålla ut. Du är tillgänglig och prestigelös, med en god förmåga att söka lösningar tillsammans med andra. Du har lätt för att se helheten och har en förmåga att prioritera. Du är ansvarstagande och agerar när det behövs. Du är nyfiken och villig att utveckla dina förmågor.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Utvecklingssamordnare till Analys - och utvecklingsenheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en utvecklingssamordnare som bidrar till utveckling av myndighetens verksamheter genom uppföljning, analys och utvärdering. I ditt uppdrag ingår att medverka i utvärdering av verksamheters resultat och effekter, kartläggning av målgruppers behov samt att bidra i framtagandet av rapporter och utredningar. Du arbetar med befintliga verksamhetsdata och medverkar i framtagandet av nya datamaterial utifrån verksamhetens behov. Du arbetar både med egna analyser och utvärderingar, och bidrar med metodstöd till andra verksamhetsområdens utvärderingsarbete. Även uppdrag inom övriga tjänsteområden i Analys- och utvecklingsenheten kommer att ingå i rollen.

En del av din tjänst är inriktad internt som verksamhetscontroller inom verksamhetsområdet. Du utvecklar modeller för samt genomför verksamhetsplanering, uppföljning och återrapportering. Du tar tillsammans med ledningen fram mål, aktiviteter och indikatorer i syfte att höja kvaliteten i styrningen av verksamheten och förbättra verksamhetsområdets resultat. Du arbetar direkt i myndighetens stöd för verksamhetsstyrning, Stratsys.

Du kommer att ingå i en enhet som består av 15 medarbetare med placering i Umeå, Härnösand, Solna, Örebro, Skövde, Göteborg och Malmö. I din roll som verksamhetscontroller samarbetar du med motsvarande funktioner på övriga verksamhetsområden i myndigheten. En stor del av mötena och arbetsplatsträffarna sker via Skype och videokonferens. Resor i tjänsten förekommer.KVALIFIKATIONER
Du ska:
- ha avlagt akademisk examen på kandidatnivå inom samhällsvetenskap, statistik eller annat ämnesområde som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
- ha dokumenterad förmåga att lägga upp, genomföra och tolka resultatet av multivariata statistiska analyser i SPSS eller motsvarande programvarumiljöer
- ha minst två års erfarenhet av kvalificerat analys- och utvärderingsarbete i offentlig eller privat verksamhet
- ha god kommunikativ förmåga, vilket innebär att du kan formulera dig tydligt, koncist och anpassat till mottagare med olika förkunskaper

Vi värderar personliga egenskaper högt. Du ska:
- vara ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ
- ha förmåga att samarbeta med dina kollegor på ett prestigelöst och nyfiket sätt. Det innebär att du delar med dig av dina kunskaper och har en vilja att lära dig av andra
- vara skicklig på att hitta kreativa och konstruktiva lösningar i utmanande uppdrag.

Det är meriterande om du:
- har avlagt akademisk examen på magister- eller masternivå inom samhällsvetenskap, statistik eller annat ämnesområde som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
- har avlagt akademisk examen på doktorsnivå inom samhällsvetenskap, statistik eller annat ämnesområde som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
- har erfarenhet av att arbeta med stöd till ledning i verksamhetsplanering, uppföljning och andra processer inom området verksamhetsstyrning
- har erfarenhet av arbete i team med olika professioner.ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Utvecklingssamordnare till Analys - och utvecklingsenheten , Härnösand

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Analys- och utvecklingsenheten är en central funktion som skapar förutsättningar för att myndighetens verksamheter utvecklas, kvalitetssäkras och grundas på bästa tillgängliga kunskap. Vi arbetar med kunskapsutveckling genom flera uppdrag som riktar sig både internt och externt.

Bland annat genomför vi analys- och utvärderingsarbeten, sammanställer och sprider aktuell forskning samt tillhandahåller och utvecklar SPSM:s elektroniska forskningsbibliotek. Därtill ansvarar enheten för att identifiera, besluta och stödja myndighetens utvecklingsprojekt, representera Sverige i nätverket European Agency samt att utveckla och samordna modeller för nationell och internationell samverkan. Vi samordnar och utvecklar även myndighetens samlade rättighetsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en utvecklingssamordnare som vill bidra till utvecklingen av myndighetens verksamheter genom uppföljning, analys och utvärdering. I ditt uppdrag ingår bland annat att medverka i utvecklingen av modeller för utvärdering av verksamheters resultat och effekter, målgruppers behov, samt att bidra i framtagandet av rapporter och utredningar. Du arbetar med befintliga verksamhetsdata och medverkar även i framtagandet av nya datamaterial utifrån verksamhetens behov.

Ett av dina prioriterade uppdrag de närmaste åren är att kartlägga kunskapsresultat, erfarenheter och övriga utfall hos barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning.

Du kommer att ingå i en enhet som består av 14 medarbetare med placering i Umeå, Härnösand, Solna, Örebro, Skövde, Göteborg och Malmö. En stor del av mötena och arbetsplatsträffarna sker därför via Skype och videokonferens. Resor i tjänsten förekommer.


KVALIFIKATIONER
Du ska:
- ha avlagt akademisk examen på kandidatnivå inom samhällsvetenskap, statistik eller annat ämnesområde med relevans för anställningen
- ha flera års erfarenhet av kvalificerat analys- och utvärderingsarbete
- ha dokumenterad förmåga att lägga upp, genomföra och tolka resultatet av multivariata statistiska analyser i SPSS eller motsvarande programvarumiljöer
- ha god kommunikativ förmåga, vilket innebär att du kan formulera dig tydligt, koncist och anpassat till mottagare med olika förkunskaper.

Det är meriterande om du:
- har avlagt akademisk examen på doktorsnivå inom samhällsvetenskap, statistik eller annat ämnesområde med relevans för anställningen.
- har erfarenhet av arbete i team med olika professioner
- I övrigt tar vi hänsyn till personlig lämplighet. Du är ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver kunna samarbeta med dina kollegor på ett prestigelöst och nyfiket sätt. Det innebär att du delar med dig av dina kunskaper och har en vilja att lära dig av andra. Vi vill att du ska vara skicklig på att hitta kreativa och konstruktiva lösningar i utmanande uppdrag.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Provanställning på sex månader tillämpas.

Resor i tjänsten förekommer. Visa mindre