Lediga jobb Byberg & Nordins Busstrafik AB i Härnösand

Se alla lediga jobb från Byberg & Nordins Busstrafik AB i Härnösand. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härnösand som finns inom det yrket.

Driftledare i Härnösand

Är det dags för en förändring? Vi anställer i Härnösand. Ta chansen och hoppa på bussen du också! Vi anställer till en heltidstjänst inom vår trafikledning i Härnösand. Här kommer du att arbeta tillsammans med områdeschef för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag. Att arbeta som driftledare är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tyc... Visa mer
Är det dags för en förändring? Vi anställer i Härnösand. Ta chansen och hoppa på bussen du också!
Vi anställer till en heltidstjänst inom vår trafikledning i Härnösand. Här kommer du att arbeta tillsammans med områdeschef för att leverera trafik och stötta bussförarna i deras vardag.
Att arbeta som driftledare är ett omväxlande arbete med både administrativa uppgifter vid datorn och kontakter med medarbetare, kunder, partners och uppdragsgivare. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att medarbetarna ska trivas och kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Kort sagt, ett positivt bemötande till både kollegor och kunder ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM TJÄNSTEN
Vi anställer till en heltidstjänst med stationering i Härnösand. Tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt. I den här rollen kommer du att jobba både med linjetrafikverksamhet och vår turist- och beställningstrafik. Viss busskörning ingår i tjänsten. För att kunna stötta förargruppen på ett bra sätt behöver du sätta dig in i köruppdragen och de avtal, lagar och regler som styr vår verksamhet. Till din hjälp i vardagen har du områdeschef på plats i Härnösand, som är din närmsta chef. I Härnösand finns också en egen verkstadsorganisation. Företagets centrala funktioner med bland annat affärschef, HR och lön finns också till ditt förfogande i olika frågor.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och trivs med att ha många bollar i luften. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du klarar av att prioritera arbetsuppgifter när flera saker inträffar samtidigt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och kan både delegera till andra om det behövs eller kliva in och hjälpa till med annat i företaget om det brinner till och du har tid över.
Du har körkort med behörighet att framföra buss (D) samt yrkeskompetensbevis.
MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag närmare 400 mkr, har ca 450 medarbetare och 270 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan stänger helt den 31 januari. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Bussförare till Härnösand

Härnösands kommun satsar på kollektivtrafiken och det gör att vi behöver fylla på med fler engagerade extraförare! Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra buss... Visa mer
Härnösands kommun satsar på kollektivtrafiken och det gör att vi behöver fylla på med fler engagerade extraförare!
Att arbeta som bussförare är ett socialt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du perfekt hos oss. Vi hälsar kunderna ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor om resor, tider och priser, och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar. Kort sagt, ett positivt bemötande mot både kunder och kollegor ska vara en självklarhet i vårt företag, och att vi alla jobbar utifrån devisen ingenting är omöjligt!
MER OM ANSTÄLLNINGEN
Vi kan erbjuda behovsanställning/timtid och du får betalt i enlighet med gällande kollektivavtal. Utplaneringen av köruppdrag sker i dialog mellan trafikledningen och dig.
MER OM DIG
Det är viktigt att du som person är trygg och har ett gott omdöme, då du ansvarar för våra resenärers säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i olika situationer och du har ett positivt och vänligt bemötande. Du hälsar alla ombord med ett vänligt hej, svarar på frågor och månar om att alla ska känna sig välkomna och trygga på våra bussar.
Som bussförare är det mycket viktigt att du behärskar svenska bra. När du kör skolbarn omfattas du av lagkrav på utdrag ur belastningsregistret på motsvarande sätt som för personal inom skola och förskola, vilket gör att vi kommer be dig att lämna in ett sådant om du går vidare i anställningsprocessen.
För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
D-körkort
YKB
Svenska i tal och skrift


MER OM FÖRETAGET
Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett 95-årigt familjeföretag i tredje generationen, med Nordingrå i Höga Kusten som bas. Företaget omsätter idag drygt 400 mkr, har ca 500 medarbetare och närmare 300 fordon. Vi vill ständigt utvecklas och går före: exempelvis var vi i Härnösands kommun först i landet med helt fossilfri kollektivtrafik. Vi satsar på ny teknik och jobbar med flera utvecklingsprojekt. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag och en förmånlig sjukvårdsförsäkring.
Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill gärna att du skickar med ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, varför du söker jobb hos oss och vad inom bussföraryrket som du trivs bäst med. På så sätt ökar du dina chanser att bli inbjuden till en intervju.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsfirmor och media-/annonssäljare.
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till:
Edin Mahmutivic, områdeschef Härnösand, tel 010-722 03 61 Visa mindre