Lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Härnösand

Se lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Behandlare

Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, enskilda samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare. Att arb... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, enskilda samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare.
Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även hästar i arbetet med ungdomarna så hästvana /kunskap är en förutsättning.
Vi erbjuder en arbetsplats i en härlig miljö, en varierad vardag, kontinuerlig handledning och en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka.
Arbetet innefattar dygnsarbete. Tjänsten är utifrån att en av våra medarbetare ska vara barnledig så tjänsten är tidsbegränsad. Visa mindre

Härnösands gymnasium söker socialpedagog

Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.

Härnösands gymnasium söker en socialpedagog.
Härnösands gymnasium är en stor skola med omkring 900 elever. Här kan du välja mellan ett stort antal gymnasieprogram och inriktningar. Dessutom har skolan riksrekryterande utbildningar, introduktionsprogram och idrottsspecialiseringar. Alla programmens lokaler är placerade på samma skolområde i ett samlat gymnasium på Härnön i Härnösand.

Om tjänsten
Som socialpedagog är du verksam på gymnasieskolans nationella program, främst på yrkesprogrammen, men tjänsten är inte kopplad till något specifikt program. En stor del av arbetsuppgifterna består i att ge stöd till elever och föräldrar samt till lärare i sociala frågor där du som socialpedagog arbetar förebyggande och främjande. 

I ditt arbete arbetar du aktivt för att bygga förtroendegivande relationer och är övertygad om att alla elever kan lyckas. Du har en uttalad god samarbetsförmåga, är lyhörd och klarar av att vara lugn i stressiga situationer, samt är flexibel och lyhörd för både barn, vårdnadshavare och kolleger. Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består bl a av att möta upp elever inför och under skoldagen, strukturera och stötta eleverna i deras vardag i skolan eller på en arbetsplats. Du möter elever från olika program och med olika behov av stöttning för att klara av sin utbildning enskilt eller i grupp. Att arbeta nära eleverna enskilt eller i grupp och finnas med under lektioner eller stötta under förflyttningar inom skolans område/mellan lektioner eller ut på APL kan vara aktuellt. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta nära lärare och övrig elevhälsopersonal. Vi ser gärna också att du är bekväm med och hanterar den digitala och tekniska utrustning som idag finns tillgänglig, eftersom vi har ett väl utvecklat IKT-arbete.

Kvalifikationer/krav
Vi söker dig som är socialpedagog, utbildad socionom eller har liknande utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du är en lugn och stabil person som är bekväm i olika sammanhang när det gäller samtal med elever och vårdnadshavare och myndigheter. Du behöver ha stor flexibilitet, samt en förmåga och önskan att kunna samarbete med många olika vuxna och tillsammans sätta eleven i fokus.
För arbete inom skolan krävs ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.

Meriterande är erfarenhet från arbete med ungdomar, gärna inom gymnasieskolan samt erfarenhet av elever med AST och NPF.

Som person är du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ. Du har ett positivt förhållningssätt och väljer att se lösningar istället för hinder. Vi ser med fördel på om du är utvecklingsorienterad och ser din egen utveckling och fortbildning som viktig. Att arbeta inom skolan ställer krav på en kommunikativ förmåga som kan anpassas utifrån de behov som är. Att man är lyhörd och respektfull ser vi som ett måste och värdegrundsmässigt är ett genuint intresse för människor en förmåga som värderas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Heltid
Tillsvidare

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0611-34 80 00.

Tillträde
220825 eller enligt överenskommelse.

Lön
Induvuduell lönesättning.


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Vikariat

På grund av sjukdom söker vi en sommarvikarie i första hand med start vecka 25. Finns eventuellt möjlighet till fortsatt vikariat. Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även... Visa mer
På grund av sjukdom söker vi en sommarvikarie i första hand med start vecka 25. Finns eventuellt möjlighet till fortsatt vikariat.
Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor.
Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även hästar i arbetet med ungdomarna så hästvana /kunskap är önskvärt.
Vi erbjuder en arbetsplats i en härlig miljö, en varierad vardag och en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka.
Arbetet innefattar dygnsarbete. Visa mindre

Behandlare

Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom socialt arbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera,... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom socialt arbete.
I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare.
Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även hästar i arbetet med ungdomarna så hästvana /kunskap är en förutsättning.
Vi erbjuder en arbetsplats i en härlig miljö, en varierad vardag, kontinuerlig handledning och en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka.
Arbetet innefattar dygnsarbete måndag till onsdag. Tjänsten innefattar en provanställning under sex månader för att sedan övergå till en tillsvidareanställning. Visa mindre

Behandlare

Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare. Att arbeta på Sj... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och intresserad av att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare.
Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även hästar i arbetet med ungdomarna så hästvana /kunskap är en förutsättning.
Vi erbjuder en arbetsplats i en härlig miljö, en varierad vardag, kontinuerlig handledning och en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka.
Arbetet innefattar dygnsarbete. Tjänsten innefattar en provanställning under sex månader för att sedan övergå till en tillsvidareanställning. Visa mindre

Behovsvikariat

Själandsgården är ett mindre HVB-hem för flickor i Härnösand. Vi tar emot flickor/unga kvinnor i ålder 15-21 år. Vi arbetar utifrån KBT och kompletterar med andra KBT-baserade metoder. Vi använder oss även av hästunderstödd terapi där vi har egna hästar på gården. Vi söker dig som kan arbeta vid behov, tex när personal är sjuk, på utbildning eller vid andra behov, ibland med kort varsel. Vi söker dig som är stresstålig, med goda grundläggande värderingar ... Visa mer
Själandsgården är ett mindre HVB-hem för flickor i Härnösand. Vi tar emot flickor/unga kvinnor i ålder 15-21 år. Vi arbetar utifrån KBT och kompletterar med andra KBT-baserade metoder. Vi använder oss även av hästunderstödd terapi där vi har egna hästar på gården.
Vi söker dig som kan arbeta vid behov, tex när personal är sjuk, på utbildning eller vid andra behov, ibland med kort varsel. Vi söker dig som är stresstålig, med goda grundläggande värderingar och ser bortom en människas problematik. Du behöver ha egen god självkännedom då personlig lämplighet är en förutsättning. Du tycker om ett varierat arbete och kan arbeta dygn.
Det kan finnas möjligheter till annan anställning. Visa mindre

Arbetsledare Snickeri

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.Vi förstärker snickerigruppen med en arbetsledare. Vi söker dig som är trygg, stresstålig, serviceinriktad, problemlösare med god samarbetsförmåga och har utbildning samt erfarenhet av snickeri.

Om verksamheten
Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands Kommun möjliggör utveckling för deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter individens behov och kompetens samt ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom olika arbetsområden. Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till föreningar. Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till den öppna arbetsmarknaden eller studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga uppgifterna består av att leda och fördela arbetet, planera, prioritera och delta i de uppdrag som ska utföras. Snickargruppen utför både större och mindre uppdrag främst åt kommunens olika förvaltningar samt i våra egna verksamheter. Det kan vara både ute- och innemiljöer från tillverkning av insektshotell, bänkbord, bodar, vindskydd och uteklassrum till att hänga upp whiteboardtavlor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:


• Ansvara för att deltagare får säkerhetsinformation och att regler för skyddsutrustning följs.
• Säkerställa kvalité och tidsleverans.
• Handleda och instruera på ett pedagogiskt sätt med individen i centrum.
• Det ingår också i rollen att följa upp verksamhetens resultat och mål.
• Samarbete både internt och externt med arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildning samt Arbetsförmedling och Socialtjänst.
• Administrativt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i något/några yrken inom snickeri/bygg eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du talar och skriver svenska obehindrat då det krävs i kontakt med kollegor, deltagare och övriga samarbetspartners.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriterande är också
Erfarenhet att leda personer med funktionsvariation. Pedagogisk fallenhet. Förmåga att kombinera det komplexa med att uppdrag ska utföras och samtidigt ha individen i centrum. Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande. Erfarenhet av arbetsledning samt inom byggnadsvård.

Arbetstid
Heltid 1 år med möjlighet till förlängning.

Lön
Individuell lönesättning.

Intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter går att nå via kommunens växel 0611-34 80 00Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Behandlare

Själandsgården är ett HVB-hem för unga kvinnor/flickor i ålder 15-21 år. Vi arbetar utifrån KBT och kompletterar vår behandling/utbildning med hästunderstödd terapi. Själandsgården erbjuder en mycket vacker arbetsplats på en stor hästgård. Vi har egen badplats och stora ytor för olika aktiviteter. Vi har kontinuerlig handledning och en stabil personalgrupp. Vi söker dig som har ett stort intresse av att vägleda unga människor och kan vara ett föredöme. D... Visa mer
Själandsgården är ett HVB-hem för unga kvinnor/flickor i ålder 15-21 år. Vi arbetar utifrån KBT och kompletterar vår behandling/utbildning med hästunderstödd terapi.
Själandsgården erbjuder en mycket vacker arbetsplats på en stor hästgård. Vi har egen badplats och stora ytor för olika aktiviteter. Vi har kontinuerlig handledning och en stabil personalgrupp.
Vi söker dig som har ett stort intresse av att vägleda unga människor och kan vara ett föredöme. Du behöver ha goda kunskaper i dokumentation, god samarbetsförmåga och tycka om en flexibel arbetsdag.
Arbetet innefattar dygnsarbete vilket innebär att man är delaktig i ungdomarnas hela vardag där arbetsuppgifterna varierar från enskilda samtal, kontakt med myndigheter till hjälp att strukturera upp vardagen. Då vi har hästar på gården innefattar arbetet även hantering av hästar. Visa mindre

Behandlare

Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och duktig på att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare. Att arbeta på Själan... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett mindre HVB-hem för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21 år. Vi bedriver en kvalitativ behandling utifrån KBT. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och söker dig som är engagerad, nyfiken och duktig på att motivera andra människor. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del i ungdomarnas vardag och även utbilda genom lektioner, samtal m.m. Du behöver kunna dokumentera, samordna och delta i möten med uppdragsgivare.
Att arbeta på Själandsgården innebär en varierad arbetsdag. Vi har även hästar i arbetet med ungdomarna så hästvana /kunskap är en förutsättning.
Vi erbjuder en arbetsplats i en härlig miljö, en varierad vardag, kontinuerlig handledning och en arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka.
Arbetet innefattar dygnsarbete. Tjänsten innefattar en provanställning under sex månader för att sedan övergå till en tillsvidareanställning. Visa mindre

Arbetsledare park, mark och trädgård

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Vi planerar att utöka vår Arena Resursgruppen med en ny grupp placerad på Friluftsmuseet, Västernorrlands museum och söker nu en arbetsledare.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trygg, flexibel och pedagogisk med god samarbetsförmåga och har utbildning, erfarenhet av park, mark och trädgård?Om verksamheten
Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands Kommun möjliggör utveckling för
deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter
individens behov och kompetens samt ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom
olika arbetsområden. Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till
föreningar. Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till den öppna arbetsmarknaden eller
studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga uppgifterna består av att leda och fördela arbetet, planera, prioritera och delta i de uppdrag som ska utföras.
Det rör sig om extrainsatser av skötsel mark och park inom Friluftsmuseets område. Underhåll av stigar, mindre röjning,
tömning av latrinkorgar, krattning och ogräsrensning.
I stort sett se till att det är en inbjudande miljö för besökare.
Möjlighet till en utveckling av utomhusmiljön som frilufts- och fritidsmiljö.
Ansvara för att deltagare får säkerhetsinformation och att regler för skyddsutrustning följs.
Säkerställa kvalité och tidsleverans.
Handleda och instruera på ett pedagogiskt sätt med individen i centrum.
Det ingår också i rollen att följa upp verksamhetens resultat och mål.
Samarbete både internt och externt med arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildning samt Arbetsförmedling och Socialtjänst.

Kvalifikationer
Utbildning i något/några yrken inom park, mark och trädgård. 
Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs i kontakt med kollegor, deltagare och övriga samarbetspartners.
B-körkort krävs.

Meriterande är också
Erfarenhet att leda personer med funktionsvariation. Pedagogisk fallenhet.
Förmåga att kombinera det komplexa med att uppdrag ska utföras och samtidigt ha individen i centrum.
Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande. Erfarenhet inom byggnadsvård, snickeri och arbetsledning.
Motorsågskort.

Arbetstid
Heltid 1 år med möjlighet till förlängning.

Lön
Individuell lönesättning.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fackliga representanter går att nå via kommunens växel 0611-34 80 00


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Arbetsledare

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Är du en ansvarstagande, trygg, stresstålig person med god samarbetsförmåga och ledarerfarenhet.
Då ska du söka tjänsten som arbetsledare inom Arena Resursgruppens verksamhet i Härnösands Kommun.

Om verksamheten
Arbetsmarknadsarenorna inom Arbetslivsförvaltningen, Härnösands Kommun möjliggör utveckling för
deltagare som idag står utanför arbetsmarknaden av olika skäl. Arenorna är arbetsplatser anpassade efter
individens behov och kompetens samt ger förutsättningar till individen att utveckla sina kunskaper inom
olika arbetsområden. Områdena består av snickeri, skog, fritid, verkstad, biltvätt, service, bageri, café,
vaktmästeri/trädgård.

Arenan Resursgruppen utför uppdrag till kommunens förvaltningar och bolag samt till föreningar.
Målet för verksamheten är att deltagare ska gå vidare till den öppna arbetsmarknaden eller
studier. Arenorna präglas av god arbetsmiljö, kvalitet och ett gott bemötande till samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår ett samordningsansvar, vara en sammanhållande länk och stöd för övriga arbetsledare.
Leda, fördela, planera och prioritera det dagliga arbetet. Projektera och räkna på uppdrag efter förfrågan.
Praktiskt handleda och utföra egna uppdrag. Ansvara för säkerhetsinformation och utbildningsinsatser för
de behörigheter som krävs för uppdragen, kvalitetssäkra uppdrag. Följa upp verksamhetens resultat och mål.
Samarbeta med både interna och externa samarbetspartners. Administrativt arbete.Kvalifikationer
Krav för tjänsten är utbildning i något/några yrkesområden såsom verkstad, snickeri/bygg, skog, fastighetsskötsel, transport,
lokalvård eller dokumenterad erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
Dokumenterad ledarerfarenhet samt B-körkort är ett krav.
Du talar och skriver på svenska obehindrat då det krävs i kontakt med kollegor, deltagare och övriga samarbetspartners.Meriterande är också
Erfarenhet/kunskap om arbetsmiljöarbete och säkerhet på arbetsplatsen.
Utökade behörigheter på körkortet.
Erfarenhet att kalkylera, räkna på uppdrag.
Erfarenhet av personer med funktionsvariation.
Datakunskaper i Officepaketet eller motsvarande. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetstid
Heltid/Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Behandlare/medlevare

Vittrasel utbildningsforum bedriver ett familjärt HVB-hem för unga kvinnor/flickor i Härnösand, Västernorrland. Vi riktar oss mot flickor med antisociala livsstilar såsom beteendeproblem, aggressivitet, kriminalitet och/eller begynnande drogmissbruk. Vi tillämpar KBT som grund vilket vi kombinerar med andra metoder/förhållningssätt för att möta varje ungdoms specifika behov. Det som gör oss unika är att vi kombinerar KBT med hästunderstödd terapi och vi... Visa mer
Vittrasel utbildningsforum bedriver ett familjärt HVB-hem för unga kvinnor/flickor i Härnösand, Västernorrland. Vi riktar oss mot flickor med antisociala livsstilar såsom beteendeproblem, aggressivitet, kriminalitet och/eller begynnande drogmissbruk. Vi tillämpar KBT som grund vilket vi kombinerar med andra metoder/förhållningssätt för att möta varje ungdoms specifika behov.


Det som gör oss unika är att vi kombinerar KBT med hästunderstödd terapi och vi har egna hästar på gården. I underbar miljö, stort boendehus, stall, betesmarker och egen badplats har vi skapat ett hemlikt och familjärt boende.


Vi behöver anställa en behandlare/medlevare. Som behandlare/medlevare kommer Du att ha grupp/lektioner, enskilda samtal och arbeta med påverkansprogram. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär ansvar över de kontakter ungdomen har behov av såsom socialtjänst och skola. Du kommer att arbeta i skift vilket innebär att du arbetar dygn för att sedan bli ledig. Att du arbetar dygn innebär att du är med ungdomen i dess hela vardag med fritidsaktiviteter m.m. Du skriver rapporter och för daglig journalföring. Du har regelbunden handledning utifrån KBT. Då vi har hästar som ett komplement i behandlingen så är hästvana ett plus men inget krav.


Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats där det är viktigt för oss med ett gott samarbete och att du trivs. Vi är ett engagerat HVB-hem med ett rikt aktivitetsutbud. Du är med och stöttar, deltar och skapar möjligheter.


Vi ser gärna att du är drog/alkoholterapeut, socionom, beteendevetare, behandlingsassistent eller har annan lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, är engagerad, nyfiken och redo att själv prova nya saker. Du har lätt för att skapa kontakt med människor, har god social kompetens i både tal och skrift. Du är tålmodig, stresstålig och har förmåga att se skillnad på människa och problematik. Du har lätt för samarbete och har både förmåga att ta egna beslut och lyssna på andra.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Visa mindre

Behandlare / medlevare

Vittrasel utbildningsforum bedriver ett familjärt HVB-hem för unga killar i Ramsele, Västernorrland. Vi riktar oss mot killar med antisociala livsstilar såsom beteendeproblem, aggressivitet, kriminalitet och/eller begynnande drogmissbruk. Vi tillämpar KBT som grund vilket vi kombinerar med andra metoder/förhållningssätt för att möta varje ungdoms specifika behov och har funnits sedan 2003. Sedan början av 2016 består verksamheten även av Själandsgården be... Visa mer
Vittrasel utbildningsforum bedriver ett familjärt HVB-hem för unga killar i Ramsele, Västernorrland. Vi riktar oss mot killar med antisociala livsstilar såsom beteendeproblem, aggressivitet, kriminalitet och/eller begynnande drogmissbruk. Vi tillämpar KBT som grund vilket vi kombinerar med andra metoder/förhållningssätt för att möta varje ungdoms specifika behov och har funnits sedan 2003. Sedan början av 2016 består verksamheten även av Själandsgården beläget i Härnösands kommun. Vi tar där emot unga flickor 15-21 år. Vi kombinerar KBT med hästunderstödd terapi. I underbar miljö, stort boendehus, stall, betesmarker och egen badplats har vi skapat ett hemlikt och familjärt boende. Vi behöver anställa en behandlare/medlevare. Som behandlare/medlevare kommer Du att ha grupp/lektioner, enskilda samtal och arbeta med påverkansprogram. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär ansvar över de kontakter ungdomen har behov av såsom socialtjänst och skola. Du kommer att arbeta i skift vilket innebär att du arbetar dygn för att sedan bli ledig. Att du arbetar dygn innebär att du är med ungdomen i dess hela vardag med fritidsaktiviteter m.m. Du skriver rapporter och för daglig journalföring. Du har regelbunden handledning. Vi har hästar som ett komplement i behandlingen så hästvana är ett plus men inget krav. Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats där det är viktigt för oss med ett gott samarbete och att du trivs. Vi är ett engagerat HVB-hem med ett rikt aktivitetsutbud. Du är med och stöttar, deltar och skapar möjligheter. Vi ser gärna att du är drog/alkoholterapeut, socionom, beteendevetare, behandlingsassistent eller har annan lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, är engagerad, nyfiken och redo att själv prova nya saker. Du har lätt för att skapa kontakt med människor, har god social kompetens i både tal och skrift. Du är tålmodig, stresstålig och har förmåga att se skillnad på människa och problematik. Du har lätt för samarbete och har både förmåga att ta egna beslut och lyssna på andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov. Visa mindre