Lediga jobb som Hantverksyrken i Härnösand

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Medarbetare till Signum Reklam!

Är du en lösningsorienterad och ansvarstagande person som söker ett varierat arbete med möjlighet att växa? Välkommen till Signum Reklam! Vi söker dig som är intresserad av visuell reklam, skyltar och bildekor till ett jobb där du får utvecklas tillsammans med bolaget. Urval görs löpande och vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper, så vänta inte med att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Signum Reklam erbjuder allt du kan tänka dig inom vis... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och ansvarstagande person som söker ett varierat arbete med möjlighet att växa? Välkommen till Signum Reklam! Vi söker dig som är intresserad av visuell reklam, skyltar och bildekor till ett jobb där du får utvecklas tillsammans med bolaget. Urval görs löpande och vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Signum Reklam erbjuder allt du kan tänka dig inom visuell reklam till företag med målsättning att hjälpa dem synas och växa. Med tillväxt och framtidsplaner önskar de nu rekrytera ytterligare en medarbetare till teamet. Din primära uppgift kommer vara montage men du kommer också få jobba med produktion, tryck, design och foliering.

För att introduceras till jobbet kommer du att få en gedigen introduktion av Sebastian som är ägare, där du börjar i produktionen för att lära dig mer om olika material. Du kommer att följa med ut på montage och bilwrapping för att lära dig arbetet och för att kunna arbeta mer självständigt på sikt. För rätt person finns stora möjligheter att växa med ansvar, då Sebastian har tydliga ambitioner med utvecklingen av bolaget.

Du erbjuds:


* Ett varierat arbete med utvecklingsmöjligheter
* Kollektivavtal, arbetstelefon och friskvårdsbidrag


Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Signum Reklam.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att dela din arbetstid mellan arbetsuppgifter som tryckare och montage, vilket innebär att du kommer att arbeta både i produktion och ute hos kund.

Exempel på arbetsuppgifter är:


* Montage av skyltar och ljuslådor
* Foliering
* Göra plot- och printfiler
* Producera material och trycksaker
* Wrappa bilar


VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutad gymnasieexamen
- Har god datavana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, då det krävs i arbetet mot kund
- Har B-körkort, alternativt ambition att ta B-körkort inom snar framtid

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är:


* Ansvarstagande
* Lösningsorienterad
* Kvalitetsmedveten


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
* Placering: Härnösand


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Signum Reklam står för ett helhetstänk med kvalitet. De strävar hela tiden efter att hitta enkla och smidiga lösningar till ett rättvist pris.

Sebastian som äger bolaget kommer från tidningsbranschen och har alltid haft ett stort intresse för reklam och marknadsföring. När han tillsammans med tidigare ägare fick se grafisk formgivning ta en fysisk form blev det en passion för honom. Så här säger Sebastian om vad det är som driver honom:

"Det är en fantastisk känsla att kunna sitta framför datorn och skissa på olika idéer och sedan förverkliga dem genom en snygg bildekor eller skyltning" Visa mindre

GIS-samordnare

Länsstyrelsen är en mångsidig myndighet med bred kompetens inom många olika samhällsområden. Vi arbetar för hållbar utveckling i hela länet och för att genomföra de uppdrag vi får från riksdag och regering så klokt och effektivt som möjligt. Hos oss gör du stor samhällsnytta. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har flexibla arbetst... Visa mer
Länsstyrelsen är en mångsidig myndighet med bred kompetens inom många olika samhällsområden. Vi arbetar för hållbar utveckling i hela länet och för att genomföra de uppdrag vi får från riksdag och regering så klokt och effektivt som möjligt. Hos oss gör du stor samhällsnytta.Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling för alla medarbetare. Vi har flexibla arbetstider och arbetssätt för att kunna skapa bra förutsättningar att förena arbetsliv och privatliv.Västernorrlands län har en storslagen natur och består av både kust och inland. Länsstyrelsen finns i Härnösand, mellan Sundsvall och Örnsköldsvik. Vi har goda pendlingsmöjligheter, både längs kusten och inåt landet. I dag arbetar cirka 260 medarbetare hos oss. Landshövding Carin Jämtin är chef för länsstyrelsen Västernorrland.Läs mer om vår verksamhet och våra förmåner på www.lansstyrelsen.se/vasternorrlandBeskrivning
Tjänsten som GIS-samordnare är placerad på Verksamhetsstöd.

Enheten, som leds av en enhetschef, har 28 medarbetare fördelade på sex funktioner: ekonomi, HR, diarium/arkiv, service, verksamhetsskydd och juridik. Enheten har till uppgift att driva utvecklingsfrågor inom ledning och styrning samt ge stöd till länsledningen och enheterna inom de olika funktionsområdena.

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du ett mångsidigt, kreativt och kvalificerat arbete. Det innebär bland annat att långsiktigt utveckla och förbättra myndighetens arbete genom att implementera olika GIS-verktyg, genomföra utbildningar inom området, utföra GIS-support och bistå med teknisk kompetens. En stor del av arbetet kommer att utgöras av självständigt arbete men du kommer även att ingå i länsstyrelsernas nationella GIS-samordnarnätverk och delta i arbetet med förvaltning av nationell geodata. Regionalt kommer du att ansvara för samordning av insatser, till exempel aktualisering och kvalitetssäkring av regionala planeringsunderlag.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med GIS-inriktning alternativt dokumenterad erfarenhet som vi kan bedöma som likvärdig samt har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ESRIs produktfamilj, framförallt ArcGIS Pro.

Vidare är det meriterande om du har:

-Kunskap om Python eller annat programmeringsspråk för bearbetning av geodata.

-Dokumenterade erfarenheter av arbete med ArcGIS Portal och storyMaps, fältstödet fieldMaps samt geodatakatalog och SDE-databas.

-Har god kännedom om Länsstyrelsens nuvarande GIS-miljö och användning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kommunal GIS-användning.

Vi söker dig som är drivande, strukturerad och bra på att samarbeta med andra. I rollen behöver du också vara lösningsorienterad och serviceinriktad för att på bästa sätt stödja länsstyrelsens GIS-användning.

Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Övrigt
Länsstyrelsen tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Som ett led i detta kan arbetsprov komma att tillämpas. För att arbeta hos oss måste du dela länsstyrelsens värdering om alla människors lika värde. Vid tillsvidareanställning blir du automatiskt krigsplacerad hos oss. Visa mindre

20230615 test

Ansök    Jun 15    Test stanl    Pianostämmare
Verksamhetsbeskrivning Visa mer
Verksamhetsbeskrivning Visa mindre

Arbeta med sömnad och skomakeri

Vi söker dig som vill arbeta för hållbarheten. Vi söker en skräddare/sömerska och skomakare. Arbetet innebär allt inom sömnad och skomakeri. Vi ser gärna att du är service inriktad då viss del av arbetet innebär att ta emot kunder och deras önskemål. Vi ser framemot din ansökan Mvh Härnösands kemtvätt och skomakeri AB Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta för hållbarheten.
Vi söker en skräddare/sömerska och skomakare. Arbetet innebär allt inom sömnad och skomakeri.
Vi ser gärna att du är service inriktad då viss del av arbetet innebär att ta emot kunder och deras önskemål.
Vi ser framemot din ansökan
Mvh Härnösands kemtvätt och skomakeri AB


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medarbetare till Signum Reklam!

Är du en lösningsorienterad och ansvarstagande person som söker ett varierat arbete med möjlighet att växa? Välkommen till Signum Reklam! Vi söker dig som är intresserad av visuell reklam, skyltar och bildekor till ett jobb där du får utvecklas tillsammans med bolaget. Urval görs löpande och vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper, så vänta inte med att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Signum Reklam erbjuder allt du kan tänka dig inom vis... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och ansvarstagande person som söker ett varierat arbete med möjlighet att växa? Välkommen till Signum Reklam! Vi söker dig som är intresserad av visuell reklam, skyltar och bildekor till ett jobb där du får utvecklas tillsammans med bolaget. Urval görs löpande och vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Signum Reklam erbjuder allt du kan tänka dig inom visuell reklam till företag med målsättning att hjälpa dem synas och växa. Med tillväxt och framtidsplaner önskar de nu rekrytera ytterligare en medarbetare till teamet. Din primära uppgift kommer vara montage men du kommer också få jobba med produktion, tryck, design och foliering.

För att introduceras till jobbet kommer du att få en gedigen introduktion av Sebastian som är ägare, där du börjar i produktionen för att lära dig mer om olika material. Du kommer att följa med ut på montage och bilwrapping för att lära dig arbetet och för att kunna arbeta mer självständigt på sikt. För rätt person finns stora möjligheter att växa med ansvar, då Sebastian har tydliga ambitioner med utvecklingen av bolaget.

Du erbjuds:


* Ett varierat arbete med utvecklingsmöjligheter
* Kollektivavtal, arbetstelefon och friskvårdsbidrag


Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Signum Reklam.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att dela din arbetstid mellan arbetsuppgifter som tryckare och montage, vilket innebär att du kommer att arbeta både i produktion och ute hos kund.

Exempel på arbetsuppgifter är:


* Montage av skyltar och ljuslådor
* Foliering
* Göra plot- och printfiler
* Producera material och trycksaker
* Wrappa bilar


VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutad gymnasieexamen
- Har god datavana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, då det krävs i arbetet mot kund
- Har B-körkort, alternativt ambition att ta B-körkort inom snar framtid

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är:


* Ansvarstagande
* Lösningsorienterad
* Kvalitetsmedveten


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
* Placering: Härnösand


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Signum Reklam står för ett helhetstänk med kvalitet. De strävar hela tiden efter att hitta enkla och smidiga lösningar till ett rättvist pris.

Sebastian som äger bolaget kommer från tidningsbranschen och har alltid haft ett stort intresse för reklam och marknadsföring. När han tillsammans med tidigare ägare fick se grafisk formgivning ta en fysisk form blev det en passion för honom. Så här säger Sebastian om vad det är som driver honom:

"Det är en fantastisk känsla att kunna sitta framför datorn och skissa på olika idéer och sedan förverkliga dem genom en snygg bildekor eller skyltning" Visa mindre

Bemanningssamordnare väginventering

Ansök    Sep 15    Trafikverket    GIS-samordnare
Vill du vara med och bidra till ett säkert underhåll av vägar? Sök detta jobb som Bemanningssamordnare väginventering på Underhåll - en del av allas vardag! Bemanningssamordnare väginventering Arbetsuppgifter På enheten Tillgångsförvaltning ansvarar vi för bl a inventering av vägtrummor på nationell nivå. Detta är ett omfattande arbete som sköts av c:a 50 inventerare runtom i hela landet. Informationen lagras i en nationell vägdatabas. Nu söker vi ... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett säkert underhåll av vägar? Sök detta jobb som Bemanningssamordnare väginventering på Underhåll - en del av allas vardag!


Bemanningssamordnare väginventering

Arbetsuppgifter

På enheten Tillgångsförvaltning ansvarar vi för bl a inventering av vägtrummor på nationell nivå. Detta är ett omfattande arbete som sköts av c:a 50 inventerare runtom i hela landet. Informationen lagras i en nationell vägdatabas. Nu söker vi en projektsamordnare som kommer utgöra stöd till projektledaren och avlasta och biträda denne genom ett projekts alla faser. Rollen är mycket varierande beroende på vad som är fokus i projektets fas. Du stöttar bland annat i projektens kontinuerliga ekonomiuppföljning, intern administration, rekrytering, samt att arbetet genomförs enligt de lagar, regler, bestämmelser, riktlinjer, förordningar och interna arbetsinstruktioner som finns.
Arbetet kommer även innehålla riskhantering, inklusive arbete med förberedelser och underlag inför arbeten i fält, samt tidplansuppföljning.
Då vi arbetar nationellt förekommer det i tjänsten resor med övernattning samt lokala bilresor.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 40-41/2022, via Skype.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Du är en resultatorienterad person som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö samt anta utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en självgående person som har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Du har en förmåga att förmedla budskap och ge förklaringar på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt, både muntligt och skriftligt.
Vi söker dig som:
har minst eftergymnasial utbildning inom datainsamling/ GIS/ kart-och mätteknik/ lantmäteri e.d.
har flerårig aktuell erfarenhet av fältinventeringar inom vägsektorn
har god fysisk form (dvs kunna vara ute hela dagen, gå i diken, på ojämna ytor etc)
har i professionella sammahang handlett och givit stöd åt nyanlända, långtidsarbetslösa och personer med funktionsvariationer
har erfarenhet av att jobba med anställningsadministration samt att hålla rekryteringsintervjuer
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
har giltigt B-körkort för manuellt växlad bil

Det är meriterande om du:
har erfarenhet av personal- och ekonomisystemen Heroma, Agresso och CDI
har erfarenhet av samverkan med Arbetsförmedlingen där man företräder arbetsgivaren


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Konditori/cafébiträde

Vi söker två nya medarbetare som har praktisk utbildning och erfarenhet inom konditori/café verksamhet på del deltid (50%-60%). Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande café verksamhetuppgifter och städning Visa mer
Vi söker två nya medarbetare som har praktisk utbildning och erfarenhet inom konditori/café verksamhet på del deltid (50%-60%). Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande café verksamhetuppgifter och städning Visa mindre

Verksamhetsutvecklare IT, Härnösand

Ansök    Mar 25    Shaya Solutions AB    Affärsarkitekt
Om konsultuppdraget - Ort: Härnösand - Uppdragslängd: Ca. 1 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 50% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Kunden söker en verksamhetsutvecklare med ansvar att implementera och stödja kring övergripande riktlinjer, uppföljn... Visa mer
Om konsultuppdraget

- Ort: Härnösand
- Uppdragslängd: Ca. 1 år
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 50%
- OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

Kunden söker en verksamhetsutvecklare med ansvar att implementera och stödja kring övergripande riktlinjer, uppföljning av verksamhet, faktisk implementation och expertstöd inom TBM. Uppdraget innebär att för Kunden verka som expertstöd för att säkerställa att den TBM implementation som används kan fungera på ett överskridande sätt utifrån TBM som ramverk.

Exempel på arbetsuppgifter som omfattas? utveckling av strategier, utredningar, behovsanalyser, kostnadsuppskattning av IT-drift och produktion, kravfångster och kravspecificering.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Kompetens avseende arbete med syfte att utveckla och stödja IT produktionsverksamheten eller nyttan av IT.
- Stor kunskap kring ekonomi inom IT drift och produktion och dess IT tjänsteleveranser, speciellt inom offentlig verksamhet.
- Genomfört tre (3) liknande uppdrag senaste 3 åren som styrker konsultens kompetens gällande implementering av TBM ramverket inom offentlig verksamhet/förvaltning eller bank och försäkringsbolag.
- Erfarenhet inom offentlig förvaltning eller bank/försäkring, av storskalig driftsmiljö.


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan.


På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl.

Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Projektsamordnare väginventering

Ansök    Sep 15    Trafikverket    GIS-samordnare
Vill du vara med och bidra till ett säkert underhåll av vägar? Sök detta jobb som Projektsamordnare väginventering på Underhåll - en del av allas vardag! Projektsamordnare väginventering Arbetsuppgifter På enheten Tillgångsförvaltning ansvarar vi för bl a inventering av vägtrummor på nationell nivå. Detta är ett omfattande arbete som sköts av c:a 50 inventerare runtom i hela landet. Informationen lagras i en nationell vägdatabas. Nu söker vi en pro... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett säkert underhåll av vägar? Sök detta jobb som Projektsamordnare väginventering på Underhåll - en del av allas vardag!


Projektsamordnare väginventering

Arbetsuppgifter

På enheten Tillgångsförvaltning ansvarar vi för bl a inventering av vägtrummor på nationell nivå. Detta är ett omfattande arbete som sköts av c:a 50 inventerare runtom i hela landet. Informationen lagras i en nationell vägdatabas. Nu söker vi en projektsamordnare som inledningsvis kommer att arbeta med att stötta och handleda truminventerarna som arbetar i fält med tekniskt stöd samt arbetsledning. I takt med att du lär dig verksamheten kommer rollen att övergå till att fungera som stöd till vägenheterna och entreprenörerna på BAS-kontrakten rörande ajourhållning samt förvaltning av trumregistret. Detta omfattar även utbildning av nytillträdda entreprenörer.
Du kommer också att biträda projektledaren som en specialist inom bl a område GIS och App för truminventering. Här kommer du tillsammans med andra specialister inom olika teknikområdena lösa problem som uppstår. En stor del av arbetet kommer att bestå i att medverka till att förbättra metoder och rutiner för de tekniska systemen, exv TrumApp, Dashboard och Web AppBuilder, till stöd för arbetet ute på distrikten.
I rollen kommer även ingå systematiskt arbetsmiljöarbete inklusive arbete på väg, arbete med förberedelser och underlag inför arbeten i fält, samt tidplansuppföljning.
Då vi arbetar nationellt förekommer det i tjänsten resor med övernattning samt lokala bilresor.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 40-41/2022, via Skype.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Du är en resultatorienterad person som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö samt anta utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en självgående person som har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Du har en förmåga att förmedla budskap och ge förklaringar på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt, både muntligt och skriftligt.
Vi söker dig som:
har minst eftergymnasial utbildning inom datainsamling/ GIS/ kart-och mätteknik/ lantmäteri e.d.
har flerårig erfarenhet av att arbeta med följande verktyg:ArcMap, Dashboard, Web Appbuilder, ArcGIS Collector (Field Maps) samt FME

har flerårig aktuell erfarenhet av fältinventeringar inom vägsektorn
har god fysisk form (dvs kunna vara ute hela dagen, gå i diken, ojämna ytor etc)
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
har giltigt B-körkort för manuellt växlad bil

Det är meriterande om du:
har aktuell erfarenhet av att i professionella sammahang handlett och givit stöd åt nyanlända, långtidsarbetslösa och personer med funktionsvariationer.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Montörer av solfångare

#jobbjustnu Vi på Absolicon arbetar för att lösa världens energiutmaning. Värme svarar för hälften av vår energiförbrukning och vår solfångare T160 producerar hetvatten och ånga upp till 160 grader. I Härnösand bygger vi världens största solfångarfält med koncentrerande solfångare. Under hösten skall ett stort antal solfångare tillverkas, monteras och kopplas in på fjärrvärmenätet. Det färdiga fältet kommer producera en miljon kilowattimmar per år. Vi söke... Visa mer
#jobbjustnu
Vi på Absolicon arbetar för att lösa världens energiutmaning. Värme svarar för hälften av vår energiförbrukning och vår solfångare T160 producerar hetvatten och ånga upp till 160 grader.
I Härnösand bygger vi världens största solfångarfält med koncentrerande solfångare. Under hösten skall ett stort antal solfångare tillverkas, monteras och kopplas in på fjärrvärmenätet. Det färdiga fältet kommer producera en miljon kilowattimmar per år.
Vi söker montörer som är flinka på att skruva och montera. Arbetet kräver systematik, ordningssinne och noggrannhet. Eftersom Absolicon också en verkstad med CNC-maskiner och det är en fördel om du har erfarenhet av verkstadsarbete.
Vi tänker oss att du arbetat som montör eller operatör inom industrin eller har annan erfarenhet av att montera mekanisk utrustning.
Arbetet är i första hand en allmän visstidsanställning, heltid på tre månader.
Din ansökan skall förutom ditt CV innehålla ett personligt brev där du berättar om dig själv och med några rader ger exempel på hur du i det privata eller ditt arbetsliv visat prov på mekaniskt arbete. Visa mindre