Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Härnösand

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska till Hälsocentralen Södra sundet

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistv... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Södra Sundet i Härnösand, är en hälsocentral med allt samlat under samma tak. Vi strävar efter att ge invånarna god tillgänglighet inom alla områden. Vi har även Primärvårdsjouren inom våra lokaler.

ROLLEN SOM UNDERSKÖTERSKA

Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Som undersköterska på hälsocentralen är arbetsuppgifterna bl.a att assistera läkare, att arbeta på laboratorium och mottagning med ex.vis omläggningar, suturer. Att planera dagen, beställa material och arbeta med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare arbetat inom primärvård ses det som meriterande.
För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och strukturerat, ta ansvar och ha en god kommunikativ förmåga. Du trivs i ett högt arbetstempo och är stresstålig. Vi tror att du, tillsammans med övriga medarbetare, vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är initiativrik och lägger gärna fram tankar och idéer. Vidare gillar du utmaningar, är nyfiken, vill lära nytt och främjar teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så välkommen med din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Härnösands kommun söker undersköterska till Hälso-och sjukvården

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


I Härnösands kommun arbetar vi för en hållbar arbetsplats med arbetsglädje och trivsel för vår personal. Vi har i dag ett engagerat och kompetent team av legitimerad personal och undersköterskor som behöver fyllas på med två kollegor, en tillsvidareanställning och ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning! Känner du att du vill vara del av detta härliga team och bidra med din kompetens så är du varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i Hälso-och sjukvården genomför du dagligt omvårdnadsarbete som syftar till att hjälpa våra medborgare att skapa en aktiv och meningsfull vardag utifrån den enskildes individuella behov och önskemål. Arbetet innebär att du utför delegerade hälso - och sjukvårdsaktiviteter. Det kan handla om såromläggning, provtagning, träning, enklare hjälpmedelsinsatser delegerad av legitimerad personal, arbetet innefattar även dokumentation. Du kommer att samarbeta i team med fem andra undersköterskor, arbetet innebär viss självständig planering utifrån uppdragen fördelade av legitimerad personal samt vid behov handleda annan omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Vi söker sig som är utbildad undersköterska. Du behöver ha B-körkort för bil med manuell växellåda. 
Du behöver ha grundläggande datakunskap och dokumentationsvana, du talar och skriver svenska obehindrat.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom kommunal Hälso-och sjukvård.
Som person är du engagerad, ansvarsfull och flexibel. 

Övrig information
Omfattning: 2 tjänster, en tillsvidareanställning och ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. 
Lön: Härnösands kommun tillämpar individuell lönesättning. 
Startdatum: enligt överenskommelse.

 Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Undersköterska - vikariat

Premicare grundades 2005 och är en koncern med verksamhetsintriktning hälso- och sjukvård. Vi driver hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland samt Region Gävleborg tillsammans med ca 220 medarbetare och 50 000 patienter. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Vi söker en undersköterska som kan förstärka vårt härliga gäng på en positiv och utvecklande arbetsplats! Vad kan vi erbjuda dig? Vi söker nu en ny medarbetare för ett graviditetsvikar... Visa mer
Premicare grundades 2005 och är en koncern med verksamhetsintriktning hälso- och sjukvård. Vi driver hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland samt Region Gävleborg tillsammans med ca 220 medarbetare och 50 000 patienter. Vi arbetar med både fysisk och digital vård.
Vi söker en undersköterska som kan förstärka vårt härliga gäng på en positiv och utvecklande arbetsplats!
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi söker nu en ny medarbetare för ett graviditetsvikariat. Vi arbetar enligt konceptet rätt vårdnivå och erbjuder utmanande och varierande arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en hälsocentral.
Som undersköterska hos oss ansvarar du för provtagning och EKG på lab. Arbetet består även av telefoni innefattande recepthantering och boka provtagningstider. Hos oss har du egen undersköterskemottagning med bland annat såromläggningar, suturtagning, öronspolning och blodtrycksmätning. Du ingår i ett team tillsammans med andra undersköterskor.
Är du den vi söker?
Vi söker en utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete på en hälsocentral. Erfarenhet av arbete i journalsystemet SystemCross och BoS är meriterande.
Som medarbetare hos oss har du omtanke, kvalitet, innovation och passion integrerat i ditt dagliga arbete gentemot såväl medarbetare som patienter.
Personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, gott bemötande, förmåga att arbeta självständigt och att kunna ta egna initiativ värderas högt. Du har lätt för att ta till dig ny information och omsätta den i praktiken. Du är flexibel och ansvarstagande med god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Arbetstid & tillträde: vikariat på 100%, 1 år från 220501-230831
Sista ansökningsdatum: 220131, intervjuer sker löpande
Ansök på vår karriärsida: https://jobb.premicare.com
Kontakt för ytterligare information: Enhetschef Hanna Wallman, epost: [email protected] Visa mindre

Undersköterska på läkarmottagning i Härnösand

Vi söker just nu en undersköterska för blodprovstagning till vår läkarmottagning i Härnösand. Blodprovstagning gäller coronatester (ej kapillärt snabbtest utan riktiga venprover på friska patienter som analyseras på laboratorium). Tjänsten skall tillsättas med start omgående. Medicalgruppen är en svensk sjukvårdskoncern som etablerades år 1989. Verksamheterna delas in i olika affärsområden. Vi på Medicalgruppen har alltid höga ambitioner och strävar efter ... Visa mer
Vi söker just nu en undersköterska för blodprovstagning till vår läkarmottagning i Härnösand. Blodprovstagning gäller coronatester (ej kapillärt snabbtest utan riktiga venprover på friska patienter som analyseras på laboratorium).
Tjänsten skall tillsättas med start omgående.
Medicalgruppen är en svensk sjukvårdskoncern som etablerades år 1989. Verksamheterna delas in i olika affärsområden. Vi på Medicalgruppen har alltid höga ambitioner och strävar efter att ge bästa möjliga service och vård för dig med fokus på din hälsa och ditt välbefinnande. Vår sjukvårdspersonal har lång erfarenhet och bred kompetens, hos oss kan du därför känna dig trygg och omhändertagen.
Medical är den främsta aktören inom walk-in kliniker i Sverige. Konceptet med walk-in kliniker innebär lättillgänglig och skräddarsydd vård med högklassig service. Vårt mål är att täcka en så stor del av Sverige med vård för alla. I våra walk-in kliniker erbjuds vaccinationer, hälsokontroller, blodanalyser, läkarintyg, digital vård och expressvård.
Medical har en heltäckande företagshälsovård, privathälsovård, läkarintygsmottagningar, expressjukvård, samt är Stockholms ledande utlandsmottagning och har avtal med de flesta internationella försäkringsbolag, rederier, flygbolag, hotell ambassader och utlandsbeskickningar.


Medical har också kliniker med offentligt finansierad sjukvård.
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska till Hälsocentralen Södra Sundet Härnösand

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahå... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Södra Sundet är en hälsocentral med allt samlat under samma tak. Vi strävar efter att ge invånarna god tillgänglighet inom alla områden. Vi har även Primärvårdsjouren inom våra lokaler..

Är du en flexibel, erfaren undersköterska som vill bli del av vårt arbetslag på Hälsocentralen Södra Sundet?

Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen.
Som undersköterska på hälsocentralen är arbetsuppgifterna bl.a att assistera läkare och att arbeta på laboratorium . Att planera dagen, beställa material och arbeta med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete. Vi jobbar även med att kompetenshöja våra undersköterskor och det kommer att ingå delegerade arbetsuppgifter såsom omläggningar, blodtryck,

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av arbete primärvård är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av arbete i journalsystemet NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor för provtagning till Region Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Behovet av vårdpersonal är större än vanligt på grund av rådande coronapandemi. Region Västernorrland behöver därför undersköterskor som kan vara behjäl... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Behovet av vårdpersonal är större än vanligt på grund av rådande coronapandemi. Region Västernorrland behöver därför undersköterskor som kan vara behjälplig med provtagning med start under september och ca 6 månader framåt.

.

I denna roll kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara provtagning, i första hand gäller det serologiprov som är ett antikroppstest. Du kommer att ingå i ett provtagningsteam som håller på att startas upp i Härnösand och ansvara för Härnösand/Kramfors, i Sundsvall och ansvara för Sundsvall/Timrå, i Ånge och i Sollefteå och Örnsköldsvik. I din ansökan kommer du att få ange på vilken ort du önskar arbeta.

Som undersköterska behöver du vara flexibel och prestigelös. Rollen kommer innebära såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor. Vi söker därför dig som är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga med ett intresse för människor. Vi kommer att lägga stor
vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som:
- är färdigutbildad undersköterska med vana av provtagning
- har grundläggande datakunskaper
- talar och skriver flytande på svenska

Det är meriterande om du har:
- arbetat på vård/hälsocentral eller akutmottagning
- B-körkort

Vi söker dig som är intresserad av att arbete extra på heltid, deltid eller på timmar.

Allmän visstidsanställning ca 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterska med intresse för skönhet

Estetic klinik jobbar med avancerad teknik inom fettreducering, apparatur, laser och injektionsbehandlingar. Vi är sakkunniga och utbildade inom våra områden och håller stor fokus på expertis, trygghet, service och kvalité. Kvalifikationer  Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av skönhet. Du som person ska vara trygg, varm, positiv, social, flexibel, intresserad och engagerad till att utvecklas som person och i företaget. Du behöver inte h... Visa mer
Estetic klinik jobbar med avancerad teknik inom fettreducering, apparatur, laser och injektionsbehandlingar. Vi är sakkunniga och utbildade inom våra områden och håller stor fokus på expertis, trygghet, service och kvalité.
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av skönhet. Du som person ska vara trygg, varm, positiv, social, flexibel, intresserad och engagerad till att utvecklas som person och i företaget. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av estetiska behandlingar men ha handlag och intresse i branschen. Du har hög service känsla och förmåga att se och läsa kundens önskemål och behov.
Arbetsuppgifter 
Vi erbjuder dig en trevlig utvecklande arbetsmiljö där vi vill att alla ska trivas. Är du intresserad att vara med från början i Härnösand? 
Du kommer att arbeta i nära relation till kunden i ett kreativt och skapande arbete. Presentera injektionsbehandlingar med Fillers och boyulinum toxin samt laserbehandlingar för hudföryngring, kärl och pigmentreducering. Du kommer även arbeta med reducering av oönskad hårväxt och fettfrysning för kropp och ansikte.
Utveckling 
Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som ingår Estetics koncept. Du är med oss långsiktigt och har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning och träning under ledning av våra egna ledande specialister men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.
Anställningsform 
Tjänsterna är två tillsvidaretjänster, hel/deltidsanställning på 75%. 6 månaders provanställning tillämpas. Kollektivavtalsenliga försäkringar erbjuds. Tjänsten är förlagd till vår klinik i Härnösand.  
Kontakt 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]  
Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till [email protected] senast den 27/10. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt. Visa mindre