Lediga jobb Tigerns industribemanning AB i Härnösand

Se alla lediga jobb från Tigerns industribemanning AB i Härnösand. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härnösand som finns inom det yrket.

Erfaren svetsare till Härnösand

Om jobbet Nu söker vi erfaren svetsare till uppdrag i Härnösand. Du kommer att arbeta med svetsning i de flesta förekommande material. Skift kan förekomma. Du som är aktuell för jobbet har några års erfarenhet som svetsare och kan jobba självgående efter ritning och innehar materialkunskaper. Du kan svenska mycket väl i tal och skrift och du har körkort och tillgång till bil. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, ha... Visa mer
Om jobbet
Nu söker vi erfaren svetsare till uppdrag i Härnösand. Du kommer att arbeta med svetsning i de flesta förekommande material.

Skift kan förekomma. Du som är aktuell för jobbet har några års erfarenhet som svetsare och kan jobba självgående efter ritning och innehar materialkunskaper. Du kan svenska mycket väl i tal och skrift och du har körkort och tillgång till bil.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.

Om dig

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.
Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Flytande i svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Krav
Svetsare, erfarenhet efterfrågas. Visa mindre