Lediga jobb som Husmor i Härnösand

Se lediga jobb som Husmor i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Husmor

Ansök    Mar 15    Själandsgården AB    Husmor
Vi utvecklar verksamheten och söker nu en husmor som kan arbeta varierande arbetstider, dagar och vissa kvällar. Vi är ett familjärt HVB-hem för unga flickor i ålder 15-21 år. Vi söker dig som har ett genuint intresse av människor, stresstålig, flexibel, lyhörd och god samarbetsförmåga. I dina arbetsuppgifter ingår att laga lunch och middagar. Se till att frukosten ställs fram osv, samt städa i huset. Du behöver även vara behjälplig i andra arbetsuppgifter... Visa mer
Vi utvecklar verksamheten och söker nu en husmor som kan arbeta varierande arbetstider, dagar och vissa kvällar. Vi är ett familjärt HVB-hem för unga flickor i ålder 15-21 år. Vi söker dig som har ett genuint intresse av människor, stresstålig, flexibel, lyhörd och god samarbetsförmåga. I dina arbetsuppgifter ingår att laga lunch och middagar. Se till att frukosten ställs fram osv, samt städa i huset. Du behöver även vara behjälplig i andra arbetsuppgifter såsom handla, skjutsa ungdomar och delta på olika aktiviteter, och visst utomhusarbete.
Anställningen är tidsbestämd med möjlighet till förlängning. Visa mindre