Lediga jobb som Kemtvättare i Härnösand

Se lediga jobb som Kemtvättare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Jobba inom kemtvätt

Vi söker dig som kan arbeta inom kemtvätteri. Arbetet innebär allt från kemtvätt, hushållstvätt , mattvätt, mangla, pressa, stryka mm. Vi ser också att du är service inriktad i det dagliga arbetet att möta kunder, ta emot plagg, olika textilier och kassa hantering. Välkommen med din ansökan till [email protected] eller ring oss på 0611 36 5050 Mvh Härnösands kemtvätt och skomakeri AB Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte di... Visa mer
Vi söker dig som kan arbeta inom kemtvätteri. Arbetet innebär allt från kemtvätt, hushållstvätt , mattvätt, mangla, pressa, stryka mm.
Vi ser också att du är service inriktad i det dagliga arbetet att möta kunder, ta emot plagg, olika textilier och kassa hantering.
Välkommen med din ansökan till [email protected] eller ring oss på 0611 36 5050
Mvh Härnösands kemtvätt och skomakeri AB
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre