Lediga jobb som Processtekniker, vattenrening i Härnösand

Se lediga jobb som Processtekniker, vattenrening i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Semestervikarie till Vattenverket

Vi söker en person som kan jobba som vikarie i driften på våra anläggningar. Arbetsuppgifterna är bland annat provtagning i eget laboratorium, förebyggande och avhjälpande underhåll samt tillsyn i våra yttre anläggningar. Vi söker en person som är processkunnig och noggrann. Vi ser gärna att du har eller genomgår en teknisk utbildning eller har tidigare erfarenhet från processmiljö. Du som söker semestervikariat är 18 år eller äldre samt har körkort för ma... Visa mer
Vi söker en person som kan jobba som vikarie i driften på våra anläggningar.
Arbetsuppgifterna är bland annat provtagning i eget laboratorium, förebyggande och avhjälpande underhåll samt tillsyn i våra yttre anläggningar.
Vi söker en person som är processkunnig och noggrann. Vi ser gärna att du har eller genomgår en teknisk utbildning eller har tidigare erfarenhet från processmiljö.
Du som söker semestervikariat är 18 år eller äldre samt har körkort för manuell växellåda.
Självklart görs både rekryteringsprocess och introduktion av vikarier och sommarjobbare enligt rådande restriktioner. Alla intervjuer genomförs digitalt.
Ansök via HEMABs webbsida: www.hemab.se/semestervikarie Visa mindre