Lediga jobb som Redovisningsassistent i Härnösand

Se lediga jobb som Redovisningsassistent i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningsassistent till Y-ekonomi

Är du en lyhörd, samarbetsvillig och noggrann person med kunskaper inom bokföring och är nyfiken på en framtid som redovisningskonsult? Då är det här en tjänst för dig! Y-ekonomi kan erbjuda dig en gedigen introduktion genom nära samarbete med erfarna och kunniga kollegor. Urval görs löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Y-ekonomi, en del av Hushållningssällskapet, arbetar med ekonomi, bokslut och deklarationer för i huvudsa... Visa mer
Är du en lyhörd, samarbetsvillig och noggrann person med kunskaper inom bokföring och är nyfiken på en framtid som redovisningskonsult? Då är det här en tjänst för dig! Y-ekonomi kan erbjuda dig en gedigen introduktion genom nära samarbete med erfarna och kunniga kollegor. Urval görs löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Y-ekonomi, en del av Hushållningssällskapet, arbetar med ekonomi, bokslut och deklarationer för i huvudsak enskilda näringsidkare med många kunder inom skogs- och lantbruk. På kontoret i Härnösand arbetar ca 10 redovisningskonsulter med gedigen erfarenhet. Här är stämningen hjärtlig och rak, där alla hjälps åt för att tillsammans leverera tjänster till kunderna.

Nu söker de en junior ekonom till en tjänst som redovisningsassistent, med målsättning att utvecklas till redovisningskonsult.

Du erbjuds


* En fin karriärmöjlighet i ett familjärt bolag med möjlighet att lära av mycket kompetenta kollegor
* Möjlighet att specialiseras mot enskilda firmor
* En trygg anställning med fina anställningsförmåner, ex friskvårdsbidrag, massage mm.


Tjänsten är en direktrekytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, men du kommer att anställas av Y-ekonomi.

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsassistent kommer du att arbeta med att stötta erfarna kollegor med både löpande bokföring samt andra administriva uppgifter. Succesivt kommer du få ökat ansvar, och målsättningen är att du med tiden ska kunna arbeta som redovisningskonsult och ta över ansvar för egna kunder. Du kommer att arbeta med bland annat:


* Deklarationsadministration
* Fakturering
* Bokföring
* Förbereda bokslut


VI SÖKER DIG SOM
- Har kunskaper inom bokföring, som du fått antingen genom utbildning eller arbete
- Goda datorkunskaper
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är


* Kvalitetsmedveten
* Samarbetsinriktad
* Självutvecklande
* Självgående


Du är en lyhörd person som är nyfiken och villig att lära av erfarna kollegor. Du tar stort ansvar för din egen utveckling, har förmåga att hitta vägar framåt och arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma mål. Att du dessutom är noggrann, ordningssam och har ett sinne för siffror ser vi som en självklarhet!

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas
* Arbetstid: Kontorstid
* Placering: Kronholmsplan, Härnösand
* Övrigt: Hundar tillåtna på kontoret


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Y-Ekonomi startades 1994 med målsättning att vara ett resursstarkt företag med hög service- och kunskapsnivå gentemot mindre företagare. Här finns mångårig ekonomisk erfarenhet och gedigen kunskap inom redovisning och Y-ekonomi erbjuder företagsservice med löpande redovisning, momsdeklarationer, bokslut, deklarationer med mera. Kunder finns inom olika företagsformer och inriktningar, t ex jord- och skogsbruk, åkeri och hantverk. Visa mindre

Ekonom till egendomsförvaltningen på Härnösands Stift

Ansök    Sep 2    Randstad AB    Redovisningsassistent
Arbetsbeskrivning Vår nuvarande ekonom ska pensioneras och därför finns nu denna möjlighet att söka ett  ekonomjobb som är fritt och självständigt. Har du erfarenhet av bokslut och redovisning samt  trivs med att själv planera din tid? Är du noggrann och en ansvarsfull person som vill ha ett  omväxlande arbete? Då kan du vara vår nya ekonom, välkommen med din ansökan!    Rollen som ekonom innebär bland annat att hantera bokföring, fakturering och virkesr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vår nuvarande ekonom ska pensioneras och därför finns nu denna möjlighet att söka ett 
ekonomjobb som är fritt och självständigt. Har du erfarenhet av bokslut och redovisning samt 
trivs med att själv planera din tid? Är du noggrann och en ansvarsfull person som vill ha ett 
omväxlande arbete? Då kan du vara vår nya ekonom, välkommen med din ansökan! 


 
Rollen som ekonom innebär bland annat att hantera bokföring, fakturering och virkesredovisning. Du kommer att inneha en nyckelfunktion med ett helhetsansvar för dina ansvarsområden. Egendomsförvaltningen förvaltar stora tillgångar i form av jord, skog och kapital och består av sammanlagt sju personer som arbetar tätt tillsammans. 

I denna rekrytering samarbetar Härnösands stift med Randstad AB. Skicka din ansökan via länken redan idag. Sista ansökningsdag är 2022-09-26.

Vid frågor kontakta Randstad;
Rekryteringskonsult Pernilla Melander,  [email protected] 

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning förekommer. 

Ansvarsområden
Som ekonom på egendomsförvaltningen arbetar du brett med olika administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat; 


Löpande bokföring samt fakturahantering
Ansvar för bokslutsprocessen inklusive skatt och deklarationer
Ansvar för ekonomisystemet och andra ekonomirelaterade it-system 
Att ta fram nyckeltal, statistik och rapporter
Utveckling av rutiner, policys och instruktioner inom ansvarsområdet
Fakturering av virkes och arrenden
Medverka i utvecklingsprojekt kopplade till ekonomiområdet


Kvalifikationer
Vi söker dig som är en självständig och ansvarstagande person som har arbetat några med ekonomi. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann, du behöver också vara bra på att planera, organisera och prioritera. Du ser och förstår både helheten och detaljerna.  


 
Du har: 
Högskoleutbildning inom ekonomi
 Några års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
 Erfarenhet av bokslut och redovisningsarbete
 Talar och skriver flytande svenska

Det är meriterande om du redan nu har: 
Erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Visma och bokslutsprogrammet Capego 
Erfarenhet av skogsbranschen och skogsbeskattning
Goda kunskaper i Officepaketet 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Härnösands stift med Randstad AB. Skicka din ansökan via länken redan idag. Sista ansökningsdag är 2022-09-26.

Vid frågor kontakta Randstad;
Rekryteringskonsult Pernilla Melander,  [email protected] 

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning förekommer. 

Om företaget
Egendomsförvaltningen förvaltar Prästlönetillgångarna i Härnösands stift. 
Geografiskt består stiftet av Jämtland, Härjedalen, Ångermanland och Medelpad. Kontoret som är beläget i Härnösand, delas med Härnösands stiftskansli. Visa mindre