Lediga jobb som Teknikinformatör i Härnösand

Se lediga jobb som Teknikinformatör i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk Dokumentatör

Ansök    Maj 24    Ls Jobbet AB    Teknikinformatör
Vi på EdmoLift söker nu en teknisk dokumentatör som vill vara med på vår tillväxtresa. Har du ett sinne för detaljer och är en stjärna på att skapa material i både bild- och textform? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten Som teknisk dokumentatör är du en viktig del i företagets produktutveckling avseende upprättande av manualer och instruktioner för internt och externt bruk. Du kommer att jobba i vårt processflödesprogram 2c8 och i förlängningen arbeta... Visa mer
Vi på EdmoLift söker nu en teknisk dokumentatör som vill vara med på vår tillväxtresa. Har du ett sinne för detaljer och är en stjärna på att skapa material i både bild- och textform? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten
Som teknisk dokumentatör är du en viktig del i företagets produktutveckling avseende upprättande av manualer och instruktioner för internt och externt bruk. Du kommer att jobba i vårt processflödesprogram 2c8 och i förlängningen arbeta med CE-märkningar och riskanalyser. Du kommer vara företagets sakkunnige inom dokumentation med huvudsakligt mål att leverera säkra produkter med kvalitativa manualer.
Arbetsuppgifter
Underhålla befintliga manualer.
Ta fram nödvändig dokumentation till EdmoLifts nya produkter.
Kontrollera att produkterna levereras med rätt dokumentation.
Uppdatera och ta fram instruktioner och enklare instruktionsvideo.
Medverka i tvärfunktionella team.

Personliga egenskaper
Tjänsten passar dig med sinne för detaljer och intresse för att i text och bild vara pedagogisk. Vill du ha en nyckelroll hos ett spännande företag och bli del av en familjär kultur är detta tjänsten för dig.
Vi tror också att personer i din närhet skulle beskriva dig som en flexibel, självgående och ansvarstagande lagspelare.
Övrig information
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden då vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.
Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med sex månaders provanställning
Placeringsort: Härnösand
Sista ansökningsdatum är 20 juni men rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.
För mer information och frågor vänligen kontakta: Jan Eriksson,
kvalitetschef, [email protected] eller 0611-837 69 alt. vår växel 0611-83780
Krav
Teknisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig
Grundläggande kunskaper i program för layout och
bildbehandling, exempelvis i Adobe InDesign och Photoshop
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift,
då det förekommer i det dagliga arbetet
Goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana

Meriterande
Erfarenhet av arbete med
CE-märkningar och risk-bedömningarOm arbetsgivaren - Edmolift AB
EdmoLift är en av Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och lösningar för materialhantering. Företaget grundades 1964 och idag har EdmoLift kontor i 8 länder och ett världsomfattande nät av återförsäljare. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för marknadens lyft- och hanteringsbehov.
EdmoLift handlar dock inte bara om produkter. Det är viktigt för oss, såväl intern som externt, att vår värdegrund genomsyrar vår verksamhet för att lättare skapa en enhetlig bild av vår organisation oavsett vem som företräder den. De kärnvärden och associationer som EdmoLift ska förknippas med i alla lägen är sammanfattade i tre tydliga och grundläggande identitetsbegrepp, glädje, engagemang och respekt. EdmoLift är idag certifierad inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (FR 2000 och EcoVadis).
Vår expansionsresa fortsätter, vår omsättning ökar och det pågår en utbyggnation av vår produktionslokal för att öka produktionskapaciteten och höja automationsgraden. Vi växer – och därför söker vi nya medarbetare till vårt huvudkontor i Härnösand. Visa mindre