Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Härnösand

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare

Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Om tjänsten
Samhällsförvaltningen inom Härnösands kommun består av fem avdelningar som tillsammans ansvarar för en rad olika områden inom samhällsbyggandet. Stadsplanering, handläggning av bygglov, planering och drift av natur- och friluftsområden, tillsyn enligt olika lagstiftningar samt drift och utveckling av gator och parker är några av de frågor som vi ansvarar för. Vi jobbar tillsammans för att skapa ett hållbart samhälle idag och för kommande generationer.

Härnösands kommun har beslutat att driva arbetsledningen för gatuentreprenaden i egen regi och startar därför upp en ny enhet där vi nu behöver två drivna arbetsledare. Enheten kommer inte äga egna entreprenadmaskiner utan det ska upphandlas.

Enheten kommer att bestå av två arbetsledare samt ett antal yrkesarbetare. Enheten kommer att tillhöra teknikavdelningen på samhällsförvaltningen.

Trivs du i situationer där samarbete med dina kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Då är den här möjligheten, att vara med att starta upp vår nya enhet, något för dig!

Arbetsuppgifter
I din roll som arbetsledare är du en nyckelfunktion med ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. Du säkerställer kvalité, tid och ekonomi i projekten samt driften och arbetar både operativt såväl som strategiskt i ditt utförande. Du arbetar tillsammans med chef, den andra arbetsledaren samt yrkesarbetare och maskinförare där du är ansvarig för att leda och följa upp arbetet.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av ledande befattning med koppling till entreprenad eller byggbranschen eller om du har mångårig erfarenhet som anläggare och är redo att ta steget. Det är meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik.

Du är av naturen driftig och handlingskraftig - du ser vad som behöver göras och agerar samt delegerar utan förhinder. Utöver det tror vi att du har hög samarbetsförmåga och är kommunikativ som person.

Du motiverar entreprenörer att utföra sina uppgifter inom givna tidplaner och följer upp deras arbete på ett professionellt sätt. Ekonomisk uppföljning och återrapportering internt är också en viktig del i arbetet.

Att du är bra på att uttrycka dig i tal och skift på svenska samt har goda datorkunskaper är en förutsättning. Vi söker dig som är initiativtagande, som sätter igång aktiviteter med höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem. Din förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, där du sätter upp och håller tidsramar, är viktig i vår organisation. 

Vi tror också att du är kundorienterad och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Du måste också ha körkort. Vi har tillgång till miljöbilar och el-cyklar.

Övrig information
Tjänsten som arbetsledare är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

KMA-samordnare

Om jobbet Har du en samordnande förmåga och ett intresse för att undanröja risker och underlätta dina kollegors arbetsvardag? Som KMA-samordnare bidrar du med expertis inom kvalité-, miljö- och arbetsmiljöområdet. Du arbetar både operativt och strategiskt med att stötta i frågor som aktuella lagar och föreskrifter samt verkar för ständiga förbättringar inom ditt arbetsområde. Förutom goda anställningsvillkor, ett rikt utbud av förmåner och individuella u... Visa mer
Om jobbet
Har du en samordnande förmåga och ett intresse för att undanröja risker och underlätta dina kollegors arbetsvardag? Som KMA-samordnare bidrar du med expertis inom kvalité-, miljö- och arbetsmiljöområdet. Du arbetar både operativt och strategiskt med att stötta i frågor som aktuella lagar och föreskrifter samt verkar för ständiga förbättringar inom ditt arbetsområde.

Förutom goda anställningsvillkor, ett rikt utbud av förmåner och individuella utvecklingsmöjligheter erbjuder vi en arbetsplats som värderar en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi är Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Så vill vi att våra arbetsplatser ska kännas för dig som medarbetare.

Dig vi söker
Arbetet karaktäriseras både av eget, självständigt arbete samt i team och samråd med produktionspersonalen. Du bör med andra ord trivas med att variera ditt arbetssätt men samtidigt behålla strukturen och en hög servicenivå. Du behöver vara lyhörd och systematisk samt relationsskapande då dina kontaktytor är många.

Du har en teknisk examen på högskolenivå med inriktning mot produktion alternativt några års arbetslivserfarenhet från en likadan eller liknande roll.

Kontaktuppgifter
Lotta Bergström Alm, HR Partner, 073-337 13 44

Emelie Parkman, HR Partner, 070-380 21 35

Anders Granat, Arbetschef, 072-533 53 83 Visa mindre

Produktionsledare till anstalten Saltvik, semestervikariat

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Verksamhetsområde Saltvik består av anstalten Saltvik, häkte Saltvik, anstalten Härnösand samt anstalten Ljustadalen i Sundsvall. F... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Verksamhetsområde Saltvik består av anstalten Saltvik, häkte Saltvik, anstalten Härnösand samt anstalten Ljustadalen i Sundsvall.

För att läsa mer om anstalten Saltvik, följ denna länk https://www.kriminalvarden.se/kontakt/hitta-till-oss/verksamhet/anstalt/saltvik/#om

Alla som verkställer ett straff i fängelse ska ha sysselsättning under tiden, till exempel arbete, skola eller behandlingsprogram som främjar deras återanpassning i samhället efter strafftiden.
På anstalten Saltvik består arbetsdriften av mekanisk verkstad, tvätteri, montering/förpackning och Teko (grovsömnad), vi producerar både kompletta produkter och legoproduktion.

Nu söker vi fyra produktionsledare semestervikariat till anstalten Saltvik.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion. I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också att klienterna reflekterar över sin situation. Efter introduktion kommer du som produktionsledare att ansvara för den dagliga driften.

Rollen som produktionsledare innebär att arbetsleda intagna, visa hur olika arbetsuppgifter ska utföras, tydliggöra regler och rutiner samt säkerställa att våra leveranser sker enligt avtalad tid. I arbetet ingår även administrativa uppgifter, skötsel av lokaler, visst löpande maskinunderhåll, fakturering och lagerhantering. Vid behov kan det krävas att du medverkar i produktionen för att färdigställa leveranser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Erfarenhet inom produktion gärna mekanisk verkstad, tvätteri eller montering/förpackning, eller annan erfarenhet som Kriminalvården finner likvärdig.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God IT-vana.

Vi ser det som meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet i arbetsledande funktion.
• Arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri, pedagogiskt och motiverande arbete och/eller vård- och omsorgsarbete.
• Erfarenhet av kvalitetsledningssystem.
• Erfarenhet av orderhantering, fakturering, lager och inventering.
• Relevanta språkkunskaper.
• Truckkort.
• B-körkort.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Okt 19    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Nu söker vi en Arbetsledare till Västernorrland! 

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar inom mark-, väg-, anläggning, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Rollen hos oss
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Meriterande om du har erfarenhet av arbeten med el- och/eller fiberförläggning. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Datorvana är, likväl som B-körkort, ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Eftersom NCC strävar efter jämlikhet ser vi gärna även kvinnliga sökanden.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och placering i Härnösand efter överenskommelse. Projekt i övriga delar av Västernorrland kan komma att bli aktuella.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Pålsson, Projektchef, tel: 070-216 54 05.

Urval sker löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-11-15.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare ställning

Ansök    Okt 20    Highcon AB    Arbetsledare, anläggning
Vi levererar byggnadsställningar och väderskydd till kunder inom bygg och industrisektorn från Västernorrland till Norrbotten. Bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet som arbetsledare inom byggnadsställningar. Du bör ha tidigare erfarenhet av större ställningsprojekt. Körkort B är ett krav samt att du kan kommunicera på svenska, engelska både i tal och i skrift. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösninga... Visa mer
Vi levererar byggnadsställningar och väderskydd till kunder inom bygg och industrisektorn från Västernorrland till Norrbotten.


Bakgrund


Vi söker dig som har erfarenhet som arbetsledare inom byggnadsställningar. Du bör ha tidigare erfarenhet av större ställningsprojekt.
Körkort B är ett krav samt att du kan kommunicera på svenska, engelska både i tal och i skrift.


Personliga egenskaper


Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Highcon AB är ett företag som växer starkt, och vi söker nu en arbetsledare till våra projekt.


Arbetsuppgifter


Som arbetsledare fördelar och styr du arbetet inom projektet på direktiv från Platschef . Som arbetsledare på Highcon AB har du en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt. Bygga långsiktiga relationer och vård av kund är ett signum. Din roll innefattar även att självständigt på egen hand räkna på nya spännande projekt. Företagets arbetsspråk är svenska och engelska.


Arbetsmiljö


En god och säker arbetsmiljö är en viktig strategisk fråga för Highcon AB. Målsättningen med Highcon AB:s arbetsmiljöarbete är att skapa en fysiskt, psykiskt och socialt sund och utvecklande arbetsplats för alla medarbetare, där risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa förebyggs.


Vi på Highcon eftersträvar mångfald och värdesätter kvaliteter som kan tillföra vår verksamhet genom en jämn könsfördelning och med olika etnisk bakgrund.


Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan CV, Personligt brev.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail på [email protected] Visa mindre

Kundorienterad arbetsledare med VA-kompetens

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare som vill ansluta till vårt erfarna VA-team i Härnösand. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsledar... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare som vill ansluta till vårt erfarna VA-team i Härnösand. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare inom VA

Som arbetsledare på Svevia blir du en viktig nyckelspelare. Du kommer primärt att arbeta mot HEMAB och Härnösands kommun som är en av våra största och viktigaste kunder i området. Rollen erbjuder en variation av arbetsuppgifter där fokus främst ligger på att åtgärda läckor i det kommunala ledningsnätet och en del reinvesteringsprojekt inom VA området. Utöver det så kommer du också får möjlighet att driva vissa mindre mark- och anläggningsarbeten så som gatuombyggnader i och omkring Härnösand med omnejd.

Som arbetsledare planerar, genomför och följer du upp dina projekt. Du är en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platsledning och övriga kollegor i det dagliga samarbetet. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa!

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Härnösand där du har nära stöd från platschef och övriga kollegor med lång erfarenhet av just VA. Arbetstiderna är 07.00-16.00 och i tjänsten ingår beredskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Den här tjänsten kräver att du har erfarenhet av olika typer av VA-projekt och mindre mark- och anläggningsarbeten i gaturummet. Har du dokumenterad erfarenhet av arbetsledning är det meriterande men om du matchar med vår ledarprofil och har rätt personlighet så tror vi att du snabbt kan utveckla dina arbetsledaregenskaper hos oss.

Vi söker dig som har en förmåga att involvera, engagera och på så vis skapa lyckade och lönsamma projekt/affärer runt omkring dig. Du ska trivas med att leda din grupp på yrkesarbetare och att styra våra underentreprenörer i rätt riktning mot en bra leverans. Du värdesätter och bidrar till en god kommunikation i alla led och du har ett affärsmässigt arbetssätt där kunden känner sig i fokus. Att självständigt driva dina projekt från kalkyl och offert till avslut och uppföljning är något du trivs med och känner bidrar till stimulans i din vardag. Den här tjänsten kräver också att du är bekväm med digitala arbetssätt där datorn är en god vän i arbetet med att skapa struktur och ordning i allt du gör. B-körkort och goda språkkunskaper i svenska (tal och skrift) är krav för tjänsten. Utbildning i dricksvattenhygien - distributionsnät och APV (Arbete på väg) är mycket meriterande.

Vi värdesätter samarbete och brinner för det vi gör - vi söker dig som delar det med oss!

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift
och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta HR Specialist Ebba Antin på telefonnummer 08-7642322. Varmt välkommen med din ansökan snarast, dock senast 9 december. Intervjuer kommer ske löpande.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

I rekryteringsprocessen kommer rekryterande HR be kandidater, som går vidare till intervju, att göra en personlighetsprofil.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledare anlägg

Ansök    Aug 21    Allgencia AB    Arbetsledare, anläggning
Allgencia AB söker för Kunds räkning en arbetsledare Det här förväntar vi oss av dig Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vi ser gärna att du har utbildning som ingenjör eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körko... Visa mer
Allgencia AB söker för Kunds räkning en arbetsledare


Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vi ser gärna att du har utbildning som ingenjör eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med andra arbetsledare ansvara för anläggningsarbeten i ett projekt som just nu är i full gång men där man behöver resursförstärka .
En dag som arbetsledare innebär samordning av aktiviteter bland olika yrkesgrupper, beställning av material, uppföljning av utfört arbete, avstämningar mot våra kvalitets-, arbetsmiljö-, tids-, och ekonomiska mål. Du återkopplar till platschef och övriga medarbetare på arbetsplatsen. Du har förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Dec 19    NCC    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Nu söker vi fler arbetsledare till Västernorrland! 

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar inom mark-, väg-, anläggning, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Rollen hos oss
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Meriterande om du har erfarenhet av arbeten med el- och/eller fiberförläggning. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Datorvana är, likväl som B-körkort, ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Eftersom NCC strävar efter jämlikhet ser vi gärna även kvinnliga sökanden.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och placering i Härnösand efter överenskommelse. Projekt i övriga delar av Västernorrland kan komma att bli aktuella.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Pålsson, Projektchef, tel: 070-216 54 05.

Urval sker löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-01-06.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare inom VA- och mark till Härnösand

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare med inriktning mot VA- och markarbeten till vår arbetsplats i Härnösand. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Om tjänsten Som a... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare med inriktning mot VA- och markarbeten till vår arbetsplats i Härnösand. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten
Som arbetsledare på Svevia blir du en viktig nyckelspelare i ditt arbete. Du kommer att få arbeta med varierande projekt, främst inom kommunalt VA samt mark- och anläggningsarbeten. Som arbetsledare planerar du, genomför och följer upp dina pågående arbeten. Du är länken till teamet som samordnar och leder alla, både Svevias egna medarbetare samt våra underentreprenörer, mot samma mål oavsett storlek på projekten. Självklart har du stöd från platschef, kollegor, våra verksamhetssystem och välutvecklade processer.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du praktisk kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika typer av mark- och anläggningsarbeten. Har du även tidigare arbetat med kommunalt VA är det mycket meriterande. Du är också van med att arbeta med produktions- och ekonomiuppföljning samt att du också har systemvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, tar egna initiativ och har en naturlig förmåga att skapa ordning och reda runt omkring dig.

Intresse, fallenhet och att du tycker att det är roligt att dagligen arbeta med moderna It-hjälpmedel samt att du har B-körkort ser vi som en självklarhet. Har du också tidigare erfarenhet av arbetsledning är det också meriterande.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Ansökan och information
För mer information om tjänsten kan du kontakta platschef Hans Larsson på telefon 070-288 90 19. Våra fackliga företrädare för Ledarna, SACO, Unionen och Seko når du via vår växel på telefon 08-404 10 00. Sista ansökningsdatum är den 20 oktober 2020.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med Visa mindre

Platschef Anläggning, Norrland/Härnösand

Ansök    Okt 23    Svevia    Arbetsledare, anläggning
Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter nära 9 miljarder kronor. Arbetschefsgruppen i Härnösand består av ungefär 35 medarbetare som ti... Visa mer
Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter nära 9 miljarder kronor.

Arbetschefsgruppen i Härnösand består av ungefär 35 medarbetare som tillsammans driver anläggningsprojekt på olika orter utmed Norrlandskusten och inlandet.

Om tjänsten

Som platschef på Svevia kommer du ha en central roll och ansvara för att leda, driva och styra anläggningsprojekt. I rollen ingår bland annat:

- Ansvar för resultat i projekt avseende tid, kostnad och kvalitet
- Ansvar för produktionsstyrning i projekt
- Ansvar för att projekt utförs enligt kontraktshandlingar och Svevias riktlinjer och krav
- Löpande uppföljning av projektdokumentation såsom dagbok, underrättelser och ÄTA-hantering
- Ekonomiarbete i samarbete med projektingenjör
- I ditt arbete med projektuppföljning ingår dagliga kontakter med medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta
- Personalansvar kan förekomma

Du rapporterar till Entreprenadchef och du driver projekt tillsammans med arbetsledare, projektingenjör, mättekniker och erfarna yrkesarbetare.

Vem är du

Vi söker dig som arbetar som Platschef eller motsvarande roll i anläggningsverksamhet och har flera års erfarenhet av att driva anläggningsprojekt. Du har erfarenhet av betongprojekt och meriterande är tidigare arbete med broprojekt. Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt, sätter upp mål och följer upp resultat. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och underentreprenörer. För oss är det viktigt att du har ett utvecklat affärsmannaskap och en professionell framtoning som inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med såväl kollegor som kunder och samarbetspartners.

Meriterande är bygg/anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i regionen och rollen medför resor inom ramen för arbetschefsgruppens upptagningsområde som är Västernorrland, Jämtland och Hälsingland.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

På Härnösandskontoret finns ett härligt gäng med stor kunskap, hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan

Vill du dela väg med oss? skicka in din ansökan så snart som möjligt och före den 25 november. Urval och intervjuer sker löpande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Magnus Skoglund på 0611-44224. Våra fackliga företrädare nås via växeln, 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering eller rekrytering. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Dec 12    NCC    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa!

Nu söker vi fler arbetsledare till Västernorrland! 

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar inom mark-, väg-, anläggning, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar till viss del mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Rollen hos oss
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat ett antal år med mark-, väg- bygg eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Meriterande om du har erfarenhet av arbeten med el- och/eller fiberförläggning. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Datorvana är, likväl som B-körkort, ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Eftersom NCC strävar efter jämlikhet ser vi gärna även kvinnliga sökanden.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och placering i Härnösand efter överenskommelse. Projekt i övriga delar av Västernorrland kan komma att bli aktuella.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Pålsson, Projektchef, tel: 070-216 54 05.

Urval sker löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-01-06.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre