Lediga jobb som Köksbiträde i Härnösand

Se lediga jobb som Köksbiträde i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Matansvarig till Aspnäs lägergård sommaren 2024

Ansök    Mar 26    Kfuk-Kfum i Härnösand    Köksbiträde
KFUM Härnösand är del av en ideell ungdomsrörelse med helhetssyn på människan och som välkomnar alla i sin gemenskap. Föreningen jobbar för barns och ungdomars allsidiga utveckling - kropp, själ, ande - illustrerat av vår röda triangel. Aspnäs lägergård ligger vackert vid den paddlingsvänliga Vegsjön i Aspnäs, 2 mil väster om Härnösand. Runt lägergården finns vacker natur och vi har tillgång till en härlig badplats med bastu. Under sommaren 2024 kommer vi ... Visa mer
KFUM Härnösand är del av en ideell ungdomsrörelse med helhetssyn på människan och som välkomnar alla i sin gemenskap. Föreningen jobbar för barns och ungdomars allsidiga utveckling - kropp, själ, ande - illustrerat av vår röda triangel.
Aspnäs lägergård ligger vackert vid den paddlingsvänliga Vegsjön i Aspnäs, 2 mil väster om Härnösand. Runt lägergården finns vacker natur och vi har tillgång till en härlig badplats med bastu.
Under sommaren 2024 kommer vi att genomföra dagkollo och veckoläger för barn i åldern 7-14 år. På dagkollo åker barnen ut till Aspnäs lägergård med buss över dagen och på veckoläger skjutsar föräldrarna barnen till Aspnäs lägergård för vistelse under måndag till fredag. Aktiviteterna med barnen är inriktade på gruppstärkande verksamhet som friluftsliv, paddla kanot, bad, fiske, bastu, musik, utomhusmatlagning och äventyr.
Både dagkollo och veckoläger sker under veckorna 25-28 samt 31-32.
Vi söker en engagerad och ansvarsfull individ för rollen som Matansvarig för vårt sommarläger. Du kommer vara ansvarig för att planera, förbereda och tillaga lunch och middag för våra deltagare och personal.
Arbetsuppgifter
· Planering och inköp av matvaror enligt budget.
· Förberedelser och tillagning av måltider för deltagare och personal.
· Följa eventuella särskilda kostbehov eller allergier hos deltagare.
· Upprätthålla renlighet och ordning i köket.
· Genomföra olika aktiviteter och lägerprogram.
· Ansvara för barnens säkerhet och trivsel under hela lägerperioden.
· Skapa en positiv och inkluderande miljö för deltagarna.
· Samarbeta med övrig personal för att säkerställa ett smidigt lägerförlopp.
Önskvärda kvalifikationer
· Erfarenhet av att arbeta med matlagning.
· Kunskap om hygien och livsmedelssäkerhet.
· Erfarenhet av arbete med barn och/eller ungdomar.
· Trygghet i att hantera situationer och konflikter.
· Intresse för utomhusaktiviteter och lägerliv.
· Första hjälpen kunskap.
· Körkort och tillgång till egen bil.
Krav:
· Godkänt utdrag ur belastningsregistret
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar som sker på Aspnäs lägergård under en helg (fredag-söndag) i maj. Under sommaren behöver du kunna jobba samtliga lägerveckor (25-28 och 31-32).
Om du brinner för att skapa magiska sommarminnen för barn och vill vara en del av vårt dedikerade team, skicka in din ansökan och CV till [email protected] senast 2024-05-31. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Kostavdelningen söker måltidspersonal

Ansök    Apr 2    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.
I denna anställning som måltidspersonal arbetar du på Kostavdelningens alla enheter, i förskolekök, i skolkök eller arbete på produktionsköket Navet, både i kök samt förråd. Både ensamarbete och arbete i grupp förekommer. Du kommer i anställningen vara huvudstationerad på produktionsköket Navet.Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att planera, bereda, tillaga och servera goda och näringsriktiga måltider. Du kommer att vara delaktig i arbetet med egenkontroll HACCP. Till arbetet hör övrigt tillhörande arbetsuppgifter som disk och städning. Vid arbete inom produktionskökets förrråd sker packning av beställda varor, packning av matlådor, matportioner samt bikomponenter, arbete i varuintag och frysutrymmen samt inventering. Du kan även behöva utföra vissa administrativa uppgifter, ex beställningar. Då arbetsförflyttning sker till förskolor, skolor och produktionsköket och ensamarbete kan förekomma så bör man behärska alla arbetsuppgifter. Även andra arbetsuppgifter såsom städ och arbete i barngrupp kan förekomma.

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
• Erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
• Erfarenhet om födoämnesallergier samt andra specialkoster
• Erfarenhet om HACCP
• God datorkunskap
• Mycket god kunskap i svenska språket i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det
• För att arbeta i förskola/skola krävs utdrag ur polisens belastningsregister

Vi ser extra positivt på om du har nedanstående meriter.


• Kockutbildning
• Flerårig erfarenhet av arbete inom storkök/restaurang
• Utbildning i HACCP
• Erfarenhet av Kostdataprogram och beställningar
• Utbildning inom födoämnesallergier samt andra specialkoster
• Erfarenhet av kostdataprogram, beställningar, fakturering
• God varukunskap/kännedom
• Gott ordningssinne

Vi söker dig som är en öppen, positiv, lyhörd och självgående person. Ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Du ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Då arbetsuppgifterna kräver att du ibland arbetar på andra enheter tror vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Övrig information


Omfattning: Heltid 100%

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Startdatum: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse
Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Jobba i köket med oss i sommar

Älskar du att jobba med mat, är passionerad och driven, då har vi ett jobb till dig! Vi söker dig som tidigare har jobbat i kök helst med à la carte. Det är inget krav utan viktigaste är att du är flexibel, snabb och har lätt att lära dig och ta till dig ny kunskap. Vi öppnar upp strax efter midsommar och har öppet för privatpersoner till ungefär mitten av augusti. Vi är ett vandrarhem sedan många år tillbaka med 35 sängplatser. Många av våra boendegäster... Visa mer
Älskar du att jobba med mat, är passionerad och driven, då har vi ett jobb till dig! Vi söker dig som tidigare har jobbat i kök helst med à la carte. Det är inget krav utan viktigaste är att du är flexibel, snabb och har lätt att lära dig och ta till dig ny kunskap.
Vi öppnar upp strax efter midsommar och har öppet för privatpersoner till ungefär mitten av augusti.
Vi är ett vandrarhem sedan många år tillbaka med 35 sängplatser. Många av våra boendegäster väljer att äta hos oss, men vi har även många ortsbor som kommer för att njuta av vår miljö. Vi håller till ca 1,5 mil utanför Härnösand.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksansvarig Gånsviks förskola

Ansök    Aug 23    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Köksansvarig, Kostavdelningen

Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.

Kostavdelningen söker en köksansvarig med placering på Gånsviks förskola.

På Gånsviks förskola går ca 65 barn. Förskola ligger i ett villaområde på Härnön. Utevistelse är viktigt så utflykter med utflyktsmat sker ca 3 gånger i veckan. De måltider vi serverar på förskolan är frukost, lunch, mellanmål. På den här enheten jobbar en medarbetare.

Arbetsuppgifter

Planera, bereda och servera goda och näringsriktiga måltider till våra kunder. Ha en positiv inställning och vilja, samt medverka i utvecklingen av verksamheten. Delta i planering av Kostavdelningens matsedlar. Vara delaktig i arbetet med egenkontroll HACCP. Ansvara för att arbete utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Ansvara för vikarieanskaffning samt utföra vissa administrativa arbetsuppgifter, ex. beställningar och fakturering. System som i dag används är Aivo, Personec-P och Proceedo. Arbetsförflyttning sker vid behov till andra förskolor/skolor och produktionsköket. Arbete där man är ensam om sina arbetsuppgifter förekommer. Även andra arbetsuppgifter såsom städ, disk och arbete i barngrupp kan förekomma, även vid annan enhet. 

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet om födoämnesallergier samt andra specialkoster
• Erfarenhet om HACCP
• God datakunskap
• Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det
• För arbete i skola/förskola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi ser extra positivt på om du har nedan meriter:


• Kockutbildning
• Flerårig erfarenhet av arbete inom storkök/restaurang
• Utbildning i HACCP
• Utbildning inom födoämnesallergier samt andra specialkoster
• Erfarenhet av kostdataprogram, beställningar och fakturering

Vi söker dig som är en öppen, positiv, lyhörd och självgående person. Ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Du ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du är en tillgänglig och flexibel person som vid behov kan arbeta inom annan verksamhet i vår organisation.

Övrig information

Vikariat
Omfattning: Heltid 100%
Startdatum:  20230901 eller enligt överenskommelse.
Slutdatum:  20240605
Individuell lönesättning tillämpas.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Måltidspersonal till Kostavdelningen

Ansök    Nov 27    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Kostavdelningen söker måltidspersonal med placering på Tjäderns förskola. 

På Tjäderns förskola finns 5 avdelningar och de måltider vi serverar på förskolan är frukost, lunch och mellanmål. Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att planera, bereda och servera goda och näringsriktiga måltider till förskolans elever och medarbetare. Du kommer att vara delaktig i arbetet med egenkontroll HACCP. Till arbetet hör övriga tillhörande arbetsuppgifter som disk och städning. Du kommer även utföra vissa administrativa uppgifter, ex beställningar och vikarieanskaffning. Arbetsförflyttning sker vid behov till andra förskolor/skolor och produktionsköket. Även andra arbetsuppgifter såsom städ och arbete i barngrupp kan förekomma, även vid annan enhet. På Tjäderns förskola arbetar man ensam.

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet om födoämnesallergier samt andra specialkoster
• Erfarenhet om HACCP
• God datorkunskap
• Mycket god kunskap i svenska språket i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det
• För att arbeta i förskola/skola krävs utdrag ur polisens belastningsregister

Vi ser extra positivt på om du har nedanstående meriter.


• Kockutbildning
• Flerårig erfarenhet av arbete inom storkök/restaurang
• Utbildning i HACCP
• Erfarenhet av Kostdataprogram och beställningar
• Utbildning inom födoämnesallergier samt andra specialkoster

Vi söker dig som är en öppen, positiv, lyhörd och självgående person. Ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Du ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Då arbetsuppgifterna kräver att du ibland arbetar på andra enheter tror vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Övrig information


Omfattning: Heltid 100%

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Startdatum: 2024-01-08 eller enligt överenskommelseHärnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Köksbiträde till Rawans steakhouse

Ansök    Jan 9    Rawan steakhouse AB    Köksbiträde
rawans steakhouse söker en köksbiträde på heltid, personen ska vara glad och villigt att jobba.han eller hon ska hjälpa sina kolegor och bilda en teamwork Visa mer
rawans steakhouse söker en köksbiträde på heltid, personen ska vara glad och villigt att jobba.han eller hon ska hjälpa sina kolegor och bilda en teamwork Visa mindre

kökspersonal

Vi söker kökspersonal som kan jobba hos oss i köket. Arbetsuppgifter? skära kött, skära grönsaker och förbereda saker för att laga mat?städa och diska? Det är bättre om man har bidrag från Arbetsförmedlingen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker kökspersonal som kan jobba hos oss i köket.
Arbetsuppgifter?
skära kött, skära grönsaker och förbereda saker för att laga mat?städa och diska?
Det är bättre om man har bidrag från Arbetsförmedlingen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skolmåltidsbiträde till Kostavdelningen

Ansök    Mar 14    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Kostavdelningen söker ett skolmåltidsbiträde med placering på Brännaskolan 

På Brännaskolan går ca 340 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger på området norra Brännan på Härnön. De måltider vi serverar på skolan är frukost, lunch och mellanmål. På den här enheten jobbar tre medarbetare.

Arbetsuppgifter

I samarbete med arbetslaget planera, bereda och servera goda och näringsriktiga måltider till våra kunder. Ha en positiv inställning och vilja, samt medverka i utvecklingen av verksamheten. Vara delaktig i arbetet med egenkontroll HACCP. Till arbetet hör övriga tillhörande arbetsuppgifter som disk och städning. Vid frånvaro ersätta kökssamordnaren. Arbetsförflyttingar sker vid behov till andra förskolor/skolor och produktionsköket och arbete där man är ensam om sina arbetsuppgifter förekommer. Även andra arbetsuppgifter såsom städ och arbete i barngrupp kan förekomma. 

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Erfarenhet om födoämnesallergier samt andra specialkoster.
• Erfarenhet om HACCP.
• Gud datakunskap.
• Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
• För arbete i skola/förskola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi ser extra positivt på om du har nedan meriter.


• Kockutbildning.
• Flerårig erfarenhet av arbete inom storkök/restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Utbildning i HACCP.
• Utbildning inom födoämnesallergier samt andra specialkoster.

Vi söker en öppen, positiv, lyhörd och självgående person. Ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vara en tillgänglig och flexibel person som vid behov kan arbeta inom annan verksamhet i vår organisation.

Övrig information

Visstidsanställning

Omfattning: Heltid 100%

Startdatum:  20230327 eller enligt överenskommelse. Slutdatum: 20240405.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Skolmåltidsbiträde Brännaskolan

Ansök    Maj 30    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Kostavdelningen söker ett skolmåltidsbiträde med placering på Brännaskolan 
På Brännaskolan går ca 340 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger på området norra Brännan på Härnön. De måltider vi serverar på skolan är frukost, lunch och mellanmål. På den här enheten jobbar tre medarbetare.

Arbetsuppgifter
I samarbete med arbetslaget planera, bereda och servera goda och näringsriktiga måltider till våra kunder. Ha en positiv inställning och vilja, samt medverka i utvecklingen av verksamheten. Vara delaktig i arbetet med egenkontroll HACCP. Till arbetet hör även tillhörande arbetsuppgifter som disk och städning. Vid frånvaro ersätter du kökssamordnaren. Arbetsförflyttingar sker vid behov till andra förskolor/skolor och produktionsköket och arbete där man är ensam om sina arbetsuppgifter förekommer. Även andra arbetsuppgifter såsom städ och arbete i barngrupp kan förekomma. 


Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Erfarenhet om födoämnesallergier samt andra specialkoster.
• Erfarenhet om HACCP.
• God datakunskap.
• Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
• För arbete i skola/förskola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi ser extra positivt på om du har nedan meriter.


• Kockutbildning.
• Flerårig erfarenhet av arbete inom storkök/restaurang eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Utbildning i HACCP.
• Utbildning inom födoämnesallergier samt andra specialkoster.

Vi söker en öppen, positiv, lyhörd och självgående person. Ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vara en tillgänglig och flexibel person som vid behov kan arbeta inom annan verksamhet i vår organisation.

Övrig information

Visstidsanställning.

Omfattning: Heltid 100%

Startdatum: 20230821. Slutdatum: 20240405.


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Kökssamordnare Kostavdelningen

Ansök    Okt 21    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.

Kostavdelningen söker en Kökssamordnare med placering på Brännaskolans mottagningskök.

Brännaskolan ligger på området norra Brännan på Härnön. Skolan ligger naturskönt med närhet till skog och hav, som nyttjas flitigt i den dagliga verksamheten. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 6. Elevantalet på skolan är ca 350st. Det serveras frukost, lunch och mellanmål på denna enhet. På arbetsplatsen arbetar 3 medarbetare. 

Arbetsuppgifter


• Ansvara och planera för inköp av matportioner från produktionsköket samt bikomponenter efter gällande livsmedelsupphandling.
• Planera, bereda och servera lunch, frukost och mellanmål.
• Ansvara och utföra städning inom de angivna områdena, dvs hålla rent och snyggt i de lokaler som ingår i tjänsten.
• Vara delaktig i att planera och utveckla verksamheten tillsammans med Kostavdelningen och skolans personal. Ansvara för att gällande föreskrifter inom livsmedelshygien följs, HACCP.
• Ansvara för arbetsteamet. Vid egen samt medarbetares frånvaro vara delaktig i vikarieanskaffning.
• Ansvara för administrativa uppgifter såsom beställningar och fakturering.
• Arbetsförflyttingar sker vid behov till andra förskolor/skolor och produktionsköket.
• Vid behov förekommer även arbete inom andra verksamheter tex. barngrupp, lokalvård. Kan även ske på annan enhet. 

Kvalifikationer 


• Är utbildad inom kockyrket och med yrkeserfarenhet eller enbart med yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Har kunskap/erfarenhet av specialkost samt god datakunskap.
• Har flytande kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
• Vi ser extra positivt om du har utbildning inom födoämnesallergier/specialkoster och HACCP. 
• Erfarenhet och personlig lämplighet att arbeta ensam med sina arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av arbetsledning.

Vi söker dig som är en öppen, lyhörd och självgående person samt att du är ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga.
Ser vikten i att ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

För att arbeta på skolan krävs godkänt utdrag ur polisens belastningsregister.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning

Varaktighet: Heltid 100%

Lön enligt avtal

Tillträdesdatum
2021-11-01 eller enligt överenskommelse


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

chaufförers för matleverans

Ansök    Feb 21    Papachronaki, Zacharenia    Köksbiträde
hej söker chaufför för att jobba på pizzeria har erfarenhet av att leverera mat och känner från härnösandsområdet. det är viktigt att prata svenska och ha körkort B . skicka e-post till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
hej söker chaufför för att jobba på pizzeria har erfarenhet av att leverera mat och känner från härnösandsområdet. det är viktigt att prata svenska och ha körkort B . skicka e-post till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kost avdelningen söker Köksbiträde

Ansök    Nov 30    Härnösands kommun    Köksbiträde
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.Kostavdelningen söker Köksbiträde, med placering på produktionsköket Navet


Arbetsuppgifter

Tjänsten består i att under ledning av ansvarig chef, samt i samråd med kollegor planera och genomföra arbetsuppgifterna:


• Packning av varor utefter beställningarna från våra kunder
• Packning av matportioner, matlådor samt bikomponenter
• Aktivt delaktig i arbetet med egen kontroll, HACCP
• Städning, diskning samt övriga tillhörande arbetsuppgifter i vår verksamhet

I arbetet ingår även att delta i Kostavdelningens utvecklingsarbete. Ha en positiv inställning och vilja att tillsammans med oss utveckla verksamheten till det bästa för våra kunder. Ansvara för att ditt arbete utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person som i behov kan arbeta inom annan verksamhet i vår organisation. Då Kostavdelningen har infört heltid till alla så ingår även att utföra arbete i annan verksamhet när behov finns. Det kan exempelvis vara att arbeta i barngrupp eller utföra lokalvård i skolan och förskolans verksamheter.

Kvalifikationer


• Vi söker dig som har storköksutbildning och erfarenhet från likande yrken, eller har motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Du har god varukunskap samt har erfarenhet av att arbetat i storkök tidigare.
• Du har god datakunskap.
• Du har god kunskap/utbildning i HACCP.
• Du har god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift.
• För att erbjudas denna tjänst krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Du har ett genuint intresse för ordning och reda. Du är en öppen, lyhörd och självgående person samt att du är ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga. Att du ser vikten i att ha ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet


• Tidsbegränsad anställning: 2022-12-12 -2023-03-31
• Startdatum: 2022-12-12 eller enligt överenskommelse
• Omfattning: heltid dagtid
• Individuell lönesättning


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Arbeta dagtid i ett kök

Ansök    Sep 29    Allgencia AB    Köksbiträde
Allgencia AB söker nu för kunds räkning en person som vill och har erfarenhet av arbete i kök. Du som söker arbetet skall gilla att arbeta i en sådan miljö och det är krav på att du tidigare har arbetat i kök. Företaget som vi hjälper i denna rekrytering har för avsikt att servera primärt frukost och lunch . Vi söker dig som är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om hög fart. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Om du ... Visa mer
Allgencia AB söker nu för kunds räkning en person som vill och har erfarenhet av arbete i kök.
Du som söker arbetet skall gilla att arbeta i en sådan miljö och det är krav på att du tidigare har arbetat i kök.
Företaget som vi hjälper i denna rekrytering har för avsikt att servera primärt frukost och lunch .
Vi söker dig som är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om hög fart. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående.
Om du har de egenskaper som vi efterfrågar och vill arbeta i en miljö där det ställs krav på att du bidrar till ett positivt arbetsklimat så är du välkommen att avisera ditt intresse via epost. Visa mindre

köksbiträde

Vi söker nu en strukturerad och glad köksbiträde. Arbetsinnehåll? skära kött och grönsaker, hjälpa kökmaster, diska, städa. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu en strukturerad och glad köksbiträde.
Arbetsinnehåll? skära kött och grönsaker, hjälpa kökmaster, diska, städa.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

chaufför för mat

har du körkort vet från härnösand eller har väl erfarenhet? vi söker dig för att jobba som chaufför för att leverera mat i härnösand när det inte finns några beställningar att köra sedan jobba i pizzeria hjälp i kassa och ta emot beställningar från telefon hjälpa ekipaget och vara en alla tillsammans så är du välkommen att skicka din mail till oss upplev köra lisense prata och skriv på svenska! vår e-post är [email protected] Öppen för alla Vi fokuse... Visa mer
har du körkort vet från härnösand eller har väl erfarenhet? vi söker dig för att jobba som chaufför för att leverera mat i härnösand när det inte finns några beställningar att köra sedan jobba i pizzeria hjälp i kassa och ta emot beställningar från telefon hjälpa ekipaget och vara en alla tillsammans så är du välkommen att skicka din mail till oss upplev köra lisense prata och skriv på svenska! vår e-post är [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

K & J Kafé söker en duktig Köksbiträde!

Ansök    Maj 2    K & J Café AB    Köksbiträde
K &J Kafé AB, söker en duktig Köksbiträde!K & J Kafé söker nu en duktig medarbetare som kan hjälpa till i köket.ArbetetSom köksbiträde kommer du ansvara för att plocka fram och förbereda maten innan den tillagas i köket. Detta genom att skölja skala och hacka bland annat grönsaker och bistå kocken med hjälp. Vidare innebär arbetet i övrigt att hjälpa till med vanligt förekommande köks sysslor såsom att plocka och diska.Vem du ärVi söker dig som är noggrann... Visa mer
K &J Kafé AB, söker en duktig Köksbiträde!K & J Kafé söker nu en duktig medarbetare som kan hjälpa till i köket.ArbetetSom köksbiträde kommer du ansvara för att plocka fram och förbereda maten innan den tillagas i köket. Detta genom att skölja skala och hacka bland annat grönsaker och bistå kocken med hjälp. Vidare innebär arbetet i övrigt att hjälpa till med vanligt förekommande köks sysslor såsom att plocka och diska.Vem du ärVi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska vara flexibel, ha en god samarbetsförmåga samt ha en uttalad känsla för service.AnsökanDu är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.Varaktighet/ArbetstidHeltidAntal som sökes1 st.TillträdeEnligt överenskommelse, omgåendeLönGrundlön före skatt.AnsökanSista ansökningsdag: 2019-06-01Ansökan per e-post, intervjuer sker löpande.KontaktpersonerKamal el SalehArbetsgivareK&J Kafé ABPostadressSödra vägen 14 871 31 HärnösandBesöksadressVästra kyrkogatan 1 871 40 HärnösandTelefon [email protected] Visa mindre

Skolmåltidsbiträde

Ansök    Aug 14    Härnösands Kommun    Köksbiträde
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Skolmåltidsbiträde
Kostenheten söker ett skolmåltidsbiträde med placering på Gerestaskolan.
Skolan ligger i det natursköna området Stenhammar med närhet till skogen. Tjänsten innehåller olika delar. I arbetet ingår, städning på en av områdets förskolor, beredning av lunch i skolans kök, servering av lunch och mellanmål på Jordens hus. Vilket innebär att man under dagen behöver förflytta sig mellan olika enheter.
 
Arbetsuppgifter
Ansvara och planera för inköp av matportioner från produktionsköket samt bikomponenter efter gällande livsmedelsupphandling.
Planera, bereda och servera lunch och mellanmål.
Ansvara och utföra städning inom de angivna områdena, dvs hålla rent och snyggt i de lokaler som ingår i tjänsten.
Vara delaktig i att planera och utveckla verksamheten tillsammans med kostenhetens och förskolans personal.
Ansvara för att gällande föreskrifter inom livsmedelshygien följs, HACCP.


Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete som skolmåltidsbiträde eller liknande arbete som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt är ett krav. 
- Har kunskap/erfarenhet av specialkost samt god datakunskap.
- Har god kunskap i svenska språket, i både tal och skrift.
- Är en öppen, lyhörd och självgående person samt att du är ansvarsfull och handlingskraftig med god samarbetsförmåga.
- Ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning 2019-09-09 t.o.m 2020-10-31. Dagtid. Heltid.

Lön
Individuell lönesättning


 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Köksbiträde

Vi söker ett köksbiträde för en tillsvidare anställning. Tidigare erfarenheter är meriterande men är inget krav. Visa mer
Vi söker ett köksbiträde för en tillsvidare anställning.


Tidigare erfarenheter är meriterande men är inget krav. Visa mindre