Lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Härnösand

Se lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Riksarkivet söker en Vaktmästare till Enhet Härnösand – Östersund

Ansök    Mar 3    Riksarkivet    Kontorsvaktmästare
Om Riksarkivet Riksarkivet är en länk mellan dåtid, nutid och framtid. Vårt uppdrag är att säkerställa samhällets arkivinformation och göra den möjlig att använda över tid. Tillgång till kulturarv och autentisk information som kan användas i forskning, rättskipning och för allmänhetens insyn är grundläggande i vårt demokratiska samhälle. Inom ramen för vårt uppdrag har vi nationell överblick över hela arkivsektorn. Vi arbetar med att ta emot och bevara a... Visa mer
Om Riksarkivet
Riksarkivet är en länk mellan dåtid, nutid och framtid.

Vårt uppdrag är att säkerställa samhällets arkivinformation och göra den möjlig att använda över tid. Tillgång till kulturarv och autentisk information som kan användas i forskning, rättskipning och för allmänhetens insyn är grundläggande i vårt demokratiska samhälle.

Inom ramen för vårt uppdrag har vi nationell överblick över hela arkivsektorn. Vi arbetar med att ta emot och bevara arkiv, att göra arkivinformationen tillgänglig och att besvara förfrågningar om arkiven och deras innehåll. Vi arbetar också för att öka kunskaperna om arkivens innehåll och funktion i samhället.

Vi reglerar informationshanteringen och utövar tillsyn över statliga myndigheter. Genom vägledning och samverkan ökar vi kunskaperna om hur information bör hanteras.


Riksarkivet har drygt 400 anställda och finns på elva orter. 

Om Enheten

Landsarkivet i Härnösand är en del av Enheten Härnösand – Östersund och är placerad inom Riksarkivets avdelning för arkivverksamhet. På Landsarkivet i Härnösand förvaras främst arkiv från regionala och lokala myndigheter men även arkiv från några större, rikstäckande verksamheter samt enskilda arkiv. Landsarkivet i Härnösand har ca 40 medarbetare och verksamheten bedrivs på två depåer.
Den löpande verksamheten är fördelad på tre sektioner och en av dessa är sektionen för Publik verksamhet. Sektionens huvudsakliga verksamhetsområde är att tillhandahålla handlingar i läsesal, besvara förfrågningar samt programverksamhet. Sektionen ansvarar även för stödfunktioner såsom intendentur och lokalvård.

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbete med reparation och underhåll av elektroniska arkivhyllor.
Arbetet utförs i nära samarbete med andra medarbetare på enheten. Kontakter externt kan också förekomma.


Vi erbjuder
· Intressanta, utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter som bidrar till samhällsnytta,
· god arbetsmiljö

Om dig


Du ska ha:
Kunskap och erfarenhet av reparation av elektroniska arkivhyllor.
Kunskaper inom Officepaketet och goda kunskaper inom det svenska språket.
B-körkort.
Det är meriterande om du har:
Tjänstgöring hos arkivinstitution.


Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är också flexibel och kan arbeta självständigt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsvillkor:

Anställningsform:Timanställning

Arbetsplats:Härnösand

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansök senast: 2022-03-27

Eftersom tjänsten är placerad i säkerhetsklass kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll göras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Inför rekryteringsarbetet har Riksarkivet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bovärd till Härnösandshus i Härnösand

Ansök    Sep 19    Randstad AB    Kontorsvaktmästare
Arbetsbeskrivning Gillar du att arbeta med människor och inom ett serviceyrke? Vill du ha en bred roll där den ena arbetsdagen inte är den andra lik? Då kanske just denna tjänst är rätt för dig. Härnösandshus söker nu en bovärd som gillar att arbeta självständigt och själv vill planera sina dagar, arbetet planeras delvis utifrån inkomna arbetsordrar. Som bovärd arbetar du med att upprätthålla kontakten med hyresgäster, entreprenörer och leverantörer inom o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gillar du att arbeta med människor och inom ett serviceyrke? Vill du ha en bred roll där den ena arbetsdagen inte är den andra lik? Då kanske just denna tjänst är rätt för dig. Härnösandshus söker nu en bovärd som gillar att arbeta självständigt och själv vill planera sina dagar, arbetet planeras delvis utifrån inkomna arbetsordrar. Som bovärd arbetar du med att upprätthålla kontakten med hyresgäster, entreprenörer och leverantörer inom olika frågor som berör boendet. Du är ansiktet utåt och verkar för att våra hyresgäster ska känna sig hemma. 

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är centralt och som du alltid behöver ha med dig är att uppskatta kontakten med människor. Du kommer bland annat att hantera inkommande och utgående kundkontakter såsom frågor, felanmälan, klagomål och vara behjälplig med information. Du ansvarar för budgetuppföljning för bostadsunderhåll inom ditt egna bovärdsområde samt granskar och konterar fakturor i samband med detta.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ha hand om inflyttningsprocessen, med nyckelutlämning och eventuella reklamationer. Du ska även besöka alla nyinflyttade hyresgäster och gå igenom alla praktiska frågor.
Vara en del av boendeprocessen. Där du bland annat deltar i hyresgästaktiviteter och möten, behandlar debiteringar och utför kontroll av städning i allmänna utrymmen.
Utföra avflyttningsprocessen, där lägenhetsvisningar, besiktningar och kontroller av vakanta lägenheter ingår.


Kvalifikationer
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.
Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
Du har b-körkort och tillgång till bil.
Vi ser att du som söker har gymnasial utbildning.
Vi ser även att du gärna har erfarenhet från att ha jobbat med människor i sociala sammanhang.

Vi använder ett flertal digitala verktyg i vår vardag och ställer därav grundläggande krav inom Office365 (Outlook, Word och Teams). Du ska även känna dig bekväm med telefonen som arbetsverktyg då vi hanterar felanmälningar digitalt. I rollen som bovärd har du daglig kontakt med våra hyresgäster, vi ser det därför som meriterande om du kan flera språk utöver svenska och engelska. Du behöver även vara praktiskt lagd och kunna hantera en skruvdragare/skruvmejsel.


I och med att du själv styr ditt dagliga arbete ställer det krav på att du som person är ansvarstagande och strukturerad. I rollen som bovärd har du många kontaktytor, både internt och extern, och vi ser därför att du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Alla våra hyresgäster är olika och du behöver därför ha lätt för att skapa relationer, kommunicera och ha en positiv inställning till de utmaningar du ställs inför samtidigt som du behöver vara bestämd och viljestark.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-10, välkommen att ansöka på www.randstad.se.


För information: Pernilla Melander, Rekryteringsspecialist, [email protected]

Om företaget
Härnösandshus är Härnösands största bostadsföretag som äger/hyr ut ca 1800 bostadslägenheter. Vi hyr även ut studentbostäder och lokaler av olika slag. 

Vi ska erbjuda ett brett urval av lägenheter och lokaler inom Härnösands kommun och effektivt tillgodose olika önskemål genom att själva förädla, förvärva och förvalta fastigheter. Genom långsiktig god lönsamhet och kompetenta medarbetare, ska vi erbjuda våra kunder individanpassade mervärden såsom ett attraktivt serviceutbud, social trygghet, god miljö samt inflytande över sitt boende. Visa mindre