Lediga jobb som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare i Härnösand

Se lediga jobb som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare tvätteriet

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Arbetsledare med fokus på rehabilitering och sysselsättning i Arena Tvätteriet
Arbetslivsförvaltningen på Härnösands kommun tillhandahåller arbetsträningsplatser för personer som står långt från arbetsmarknaden.

Genom Arbetslivsförvaltningens Arena enheten startar kommunen nu Arena Tvätteriet - en arbetsträningsarena med Fokus på att tvätta och leverera nytvättade arbetskläder till personalen på socialförvaltningen. Ny tvätt ska levereras samt smutsigt ska hämtas varje dag.

I första hand handlar arbetet på Arena Tvätteriet om rehabilitering och sysselsättning av långtidsarbetslösa, som får hjälp att lära sig mer om svenska språket och om yrkestermer inom tvätteri. De ska få hjälp att hitta rutiner för arbete och vila, lära sig om arbetsmiljö och anställningsvillkor, få pröva arbeta med förutsägbarhet i den mån det går för att minska stress. De kommer också att få vara delaktiga i att skapa en hälsosam arbetsplats och hitta individuella anpassningar och arbetsuppgifter utifrån eventuella funktionsvariationer och/eller handikapp samt intressen och förmågor.

Till Arena Tvätteriet söker vi nu två arbetsledare.

För att kunna arbeta på Härnösands kommun krävs också att du delar kommunens värdegrund och vision 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med vårdomsorgens och hemtjänst ansvariga, arbetsmarknadskonsulenter, vuxenutbildning samt arbetsförmedling och socialtjänst planera arbetsuppgifter utifrån deltagarens utmaningar och förmågor. Tillsammans med din kollega i tvätteriet skapa pedagogiskt utformade instruktioner i ord och bild. Hålla i tider, föra loggbok över närvaro och utförda arbetsuppgifter. Arbetsledaren coachar och följer upp framgångar och utmaningar hos både praktikanter och anställda i Arena Tvätteriet genom att delta i vardagens tvätteriarbete. Arbetsledaren bidrar till att skapa trivsel och motivation till både rehabilitering och sysselsättning. Arbetsledaren bidrar också till att inspirera deltagarna att hitta sina unika förmågor, öka användningen av svenska yrkestermer kopplat till arbetsuppgifterna.

Kvalifikationskrav
Personlig lämplighet väger tyngst. Erfarenhet av arbetsledning och/eller utbildning i arbetsledning är viktigt. Kunskaper i svenska språket behövs, både i skrift och tal. Särskilt vikt läggs vid förståelse av att trauma, psykiska ohälsa, fysiska och psykiska funktionshinder och/eller erfarenheter av missbruks och/eller kriminalitet kan påverka självkänsla, motivation och möjlighet till arbete. Att kunna se individen i dess sammanhang, kunna stanna upp, lyssna och coacha individen till konstruktiva lösningar är huvuduppgiften. Liksom att göra de uppföljningar och utvärderingar som våra arbetsmarknadskonsulenter kräver för att de i sin tur ska kunna utföra sitt arbete som koordinator kring varje deltagare.

För att trivas som arbetsledare på Arena Tvätteriet behöver du dela kommunens värdegrund och vision, tycka om och kunna utföra praktiskt tvättarbete samt ha förmåga och ha intresse för alla människors rätt och möjlighet till utveckling, utbildning och arbete.

En viktig förmåga är att försöka förutse händelseförlopp och situationer ur individens perspektiv. Att i dialog med individ och kollegor försöka matcha verksamheten Arena tvätteriets  behov och individens behov, förutsättningar och förmågor.

För tjänsten krävs Körkort B.

Utöver social förmåga och arbetsledning är det meriterande med kunskaper inom något eller flera av följande områden: Har jobbat inom vården och har eller haft erfarenhet av att hantera arbetskläder, erfarenhet av att göra schema för arbetstider och transporten, har erfarenhet och kunskaper om att underhålla tvättmaskiner i ett tvätteri. Har jobbat som fastighetstekniker eller inom vården Extra meriter är kunskaper i andra språk än svenska, både i skrift och tal. Samt tidigare erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet som arbetsledare.

Extra meriter är kunskaper i andra språk än svenska, både i skrift och tal. Samt tidigare erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet som arbetsledare.

Tid: Från och med 1 mars 2022 och framåt

Omfattning: 100 %

Typ av anställning: Tillsvidaretjänst

Arbetstid: Mån-fre.

Arbetsplats: Arena Tvätteriet är en arbetsträningsverksamhet på kommunens Arbetslivsförvaltning.

Lön: Individuell lönesättning


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Vikarie vid behov

Själandsgårdens HVB är ett hem för vård och boende för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21. Vi är belägna på en vacker hästgård strax norr om centrala Härnösand. Vi är en mindre arbetsplats med stora möjligheter att påverka. Vi söker dig som kan arbeta vid behov och som vill göra en skillnad i en ung människas liv. Vi söker dig som är engagerad, tålmodig och som tycker om en varierad arbetsdag. Det innebär att ena stunden vara delaktig i att laga mat, näst... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett hem för vård och boende för unga flickor/kvinnor i ålder 15-21. Vi är belägna på en vacker hästgård strax norr om centrala Härnösand.
Vi är en mindre arbetsplats med stora möjligheter att påverka. Vi söker dig som kan arbeta vid behov och som vill göra en skillnad i en ung människas liv. Vi söker dig som är engagerad, tålmodig och som tycker om en varierad arbetsdag. Det innebär att ena stunden vara delaktig i att laga mat, nästa ansvarig för fysisk aktivitet osv. Visa mindre

Boendehandledare till Kristinaskolan i Härnösand

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Kristinaskolan i Härnösand är en specialskola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Upptagningsområdet för skolan är från Gävleborgs län i söder till Norrbottens län i norr. För elever som inte kan dagpendla till skolan har Kristinaskolan elevboende där eleverna bor under veckorna. Elevboenden är bemannade från måndag morgon till fredag lunch dygnet runt.

Vi erbjuder våra elever en miljö som ger möjlighet till delaktighet och utveckling. Alla kan delta i det sociala samspelet, känna tillhörighet och utvecklas som individer i en tvåspråkig utbildning i teckenspråkig miljö.ARBETSUPPGIFTER
Kristinaskolan söker en boendehandledare till vårt elevboende. Arbetet innebär både dag- och kvällstid samt sovande jour. Du kommer att stödja elevers kunskapsmässiga och sociala utveckling i vardagen, till exempel hjälpa till med läxor och verka för att eleverna får en aktiv fritid.
Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor, vårdnadshavare, elevhälsoteam och skolans pedagoger.
Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför, utvärderar och analyserar du det egna arbetet och aktiviteterna. Även för de enskilda elevernas utveckling ska du planera, genomföra, utvärdera och analysera mål, där dokumentation är en viktig arbetsuppgift.
Arbetet innebär att du kommer att göra sysslor som normalt förekommer i ett hem.
Hos oss arbetar du för en utvecklande och tillgänglig lärmiljö för alla.
Personal i boendeverksamheten ska vidare hålla sig á jour med och i vardagsarbetet tillämpa aktuella styrdokument för myndigheten och verksamheten.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten som boendehandledare krävs att du har:
- gymnasieskolans barn- och fritidsprogram eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- goda kunskaper och färdigheter i att kommunicera på svenskt teckenspråk.
- B-körkort

Meriterande är att du:
- har erfarenhet av arbete med elever som är döva eller har en hörselnedsättning både i de yngre och äldre åldrarna.
- eftergymnasial utbildning som socialpsykiatri, socialpedagogik eller annan utbildning riktad mot arbete med barn och unga är meriterande.
- kunskap inom NPF samt erfarenhet att arbeta med nyanlända elever.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personlig mognad, samarbetsförmåga samt förmåga att vara strukturerad är egenskaper vi förväntar oss hos boendepersonal.ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Extra personal

Själandsgårdens HVB är ett hem för flickor/unga kvinnor i åldrarna 15-21 år. Själandsgården vänder sig främst till flickor/unga kvinnor med beteendesvårigheter, självskadebeteende, begynnande missbruk och kriminalitet. Själandsgården är en stor vacker hästgård beläget på landet strax norr om Härnösand. Vi utgår från KBT och kombinerar med andra KBT-baserade metoder. Vi har hästunderstödd terapi som ett komplement i behandlingen och har egna hästar på gå... Visa mer
Själandsgårdens HVB är ett hem för flickor/unga kvinnor i åldrarna 15-21 år. Själandsgården vänder sig främst till flickor/unga kvinnor med beteendesvårigheter, självskadebeteende, begynnande missbruk och kriminalitet. Själandsgården är en stor vacker hästgård beläget på landet strax norr om Härnösand.


Vi utgår från KBT och kombinerar med andra KBT-baserade metoder. Vi har hästunderstödd terapi som ett komplement i behandlingen och har egna hästar på gården.


Vi har behov av vikarier som kan arbeta dygn utifrån behov. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats i härlig miljö. Det är ett varierande arbete där vi i vår vardag både tillbringar tid i stallet, gör utflykter och har samtal.


Vi ser gärna personer med tidigare hästkunskap. Visa mindre

Vikariat

Själandsgården är ett HVB-hem för unga kvinnor/flickor i ålder 15-21 år. Vi bedriver högkvalitativ vård och omsorg utifrån KBT i en vacker boendemiljö. Vi kompletterar vår behandling/utbildning med hästunderstödd terapi varav vi har egna hästar på gården. Vi har stora ytor, närhet till djur och natur, egen badplats och prioriterar våra ungdomars behov. Vi söker Dig som vill arbeta när vår ordinarie personal har semester. Vi har behov from majmånad. Finns e... Visa mer
Själandsgården är ett HVB-hem för unga kvinnor/flickor i ålder 15-21 år. Vi bedriver högkvalitativ vård och omsorg utifrån KBT i en vacker boendemiljö. Vi kompletterar vår behandling/utbildning med hästunderstödd terapi varav vi har egna hästar på gården.
Vi har stora ytor, närhet till djur och natur, egen badplats och prioriterar våra ungdomars behov.
Vi söker Dig som vill arbeta när vår ordinarie personal har semester. Vi har behov from majmånad. Finns eventuellt möjlighet till förlängning. Vi söker även Dig som vill arbeta vid behov. Vi söker Dig som har ett stort intresse av att arbete med ungdomar, har personlig lämplighet och B-körkort. Vi söker dig som är tålmodig, flexibel och engagerad. Vi ser att Du tycker om att vara ute i skog och mark, tycker om fritidsaktiviteter och besitter en god förmåga att locka med sig andra.
Du behöver vara van vid att hantera hästar då arbetet även innefattar det. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö i en flexibel vardag. Vi har hög personaltäthet.
Dygnsarbete. Visa mindre

Socialförvaltningen, undersköterskor

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Om tjänsten

Vi söker ett antal undersköterskor till hemtjänsten i Härnösand.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska i hemtjänsten innebär att du tillsammans med kollegor utför omvårdnads- och serviceinsatser enligt socialtjänstlagen, både utifrån planerade besök och vid larm från den enskilde. Arbetsuppgifter består även i att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegering av sjuksköterska och rehab personal enligt Hälso- och sjukvårdslagen.

Du arbetar för att ge god omvårdnad och service med stor hänsyn till dom vi är till för. Du utgår från ett salutogent och rehabiliterande arbetssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. Du kommer att arbeta med kontaktmanskap och där har du en viktig roll i direktkontakten med våra brukare/anhöriga. Du kommer att arbeta i team med olika yrkesprofessioner, för att ge för dom vi är till för bästa möjliga stöd utifrån egna behov och förutsättningar.

Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och du ansvarar för att dokumentera händelser kring brukaren i social dokumentation enligt gällande lagstiftning. Vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha datavana. Övriga ansvarsområden inom verksamheten kan också ingå som t.ex. larm, - arbetskläder-, bilansvarig eller liknande.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen.

Vi behöver dig som är lyhörd för våra brukares behov och har förmåga att sätta för dom vi är till för behov i centrum.

Vi vill att du har en god datorvana och det är meriterande om du har arbetat i de verksamhetssystem som vi använder exempelvis Tes, Treserva och Medvind. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket då det kommer krävas för arbetsuppgifterna. 

Som person ser vi att du är ansvarstagande och har ett respektfullt bemötande samt är lätt att samarbeta med, både med kollegor, med våra brukare, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet är ofta självständigt, det är viktigt att du kan ta egna initiativ och fokusera på möjligheter och lösningar. Du är lugn och trygg och har förmåga att planera arbetspassets aktiviteter och kan snabbt anpassa och förändra insatser utifrån omständigheter.  Arbetet ställer krav på flexibilitet.

Körkort B är ett krav för aktuella tjänster och bilkörning ingår i arbetet.

Vi vill att du bidrar till att vår verksamhets bedrivs och utvecklas på bästa sätt. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi jobbar med löpande urval. 

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidare dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön 

Individuell lönesättning.

Härnösands Kommun tillämpar rökfri arbetstid

Rekrytering sker löpande

Välkommen med din ansökan!


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Yrkeshandledare med data inriktning

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Omsorg om funktionshindrade söker en yrkeshandledare till Papper och Stygn, daglig verksamhet .

Arbetsuppgifter:

Verksamheten syftar till att ge stöd och handleda personer med funktionsnedsättning i daglig verksamhet Lss/sysselsättning Sol. I verksamheten finns en Media grupp som arbetar med tidning och broschyrer. I arbetsuppgifterna ingår också hantering av hemsidor, administration av grupper på Insidan som är kommunens interna hemsida. Uppdatering av verksamhetens egna hemsida. På Papper och Stygn finns också Förrådet, ett lager av förbrukningsartiklar som beställs från kommunens upphandlade leverantörer. Från vårt Förråd kan kommunens verksamheter i sin tur beställa förbrukningsartiklar via webben,telefon eller direkt över disk. I Förrådets arbetsuppgifter ingår programmering av prislista i Excel (språk Visual Basic), internfakturering i ekonomisystem samt externfakturering. I arbetet ingår social dokumentation, viss omvårdnad samt kontakt med företrädare/närstående samt andra aktörer i samhället.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsprogrammet, Barn och Fritidsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning är meriterande. Minst ett års dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta med människor inom autismspektrum området och/eller utvecklingsstörning är ett krav.

Kunnig i att hantera Microsoft Officepaket, särskilt Excel, gärna med programmeringskunskap.

Kunnig i att hantera bloggprogrammet Wordpress.

Kunskap om Adobes programvaror, främst Photoshop och InDesign.

Du ska ha brukaren i fokus, skapa struktur och meningsfullhet i vardagen och arbeta motiverande med ett professionellt förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt och i team.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning dagtid. Tillträde 191202 eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag 2019-11-10


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Uppdragssamordnare

Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Uppdragssamordnare individuella insatser Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtid... Visa mer
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Uppdragssamordnare individuella insatser

Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Socialförvaltningens verksamhetsområde Omsorg om funktionshindrade (OOF) söker en uppdragssamordnare för att verkställa individuella insatser. Som uppdragssamordnare arbetar du direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgrupp.

Inom OOF bedrivs verksamheter för personer med funktionsnedsättningar som bostad med särskild service, dagliga verksamheter, ledsagarservice, biträde av en kontaktperson, avlösarservice i hemmet, kortidsvistelse utanför det egna hemmet. I verksamhetsområdet inryms även socialförvaltningens socialpsykiatriverksamhet. Vi verkställer alltså insatser i enlighet med lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt socialtjänstlagen (SoL). Totalt verkställer vi insatser till drygt 500 enskilda personer. Vi arbetar efter kommunens värdegrund; KUND ANSVAR GLÄDJE.

Arbetsuppgifter: Du har i uppgift att rekrytera uppdragstagare och verkställa individuella insatser, såsom ledsagare, kontaktperson, avlösarservice och kortidsvistelse. I tjänsten ingår också att samordna vissa fritidsaktiviteter inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer: Du ska ha examen från högskola/universitet inom socialt arbete och/eller rehabiliteringsvetenskap. Erfarenhet av arbete med att handlägga och verkställa ett krav.  Du ska ha bra kännedom om funktionshinder och olika diagnoser samt aktuell lagstiftning. Förutom detta kräver även arbetet mycket sociala kontakter, vilket innebär att du tycker om att knyta nya sådana. Önskvärt är också att du har god kännedom om dokumentationsregler och datasystemet Treserva. Körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning

 Sista ansökningsdag: 2019-05-21

Intervjuer sker löpande, även innan sista ansökningsdag.

 

 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre