Lediga jobb Poolia Sverige AB i Härnösand

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Härnösand. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Härnösand som finns inom det yrket.

Handläggare till Specialpedagogiska skolmyndigheten

Har du erfarenhet av arbete med ärendehantering inom eller mot offentlig förvaltning? Då kan det vara dig vi söker till Specialpedagogiska skolmyndigheten i Härnösand! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till och med 17 mars 2022 med chans till förlängning. Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Myndighe... Visa mer
Har du erfarenhet av arbete med ärendehantering inom eller mot offentlig förvaltning? Då kan det vara dig vi söker till Specialpedagogiska skolmyndigheten i Härnösand! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående fram till och med 17 mars 2022 med chans till förlängning.

Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Myndigheten erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Myndigheten driver flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. SPSM har cirka 1200 anställda och det går ungefär 600 elever i SPSM:s specialskolor. Myndigheten finns på 30 adresser och 25 orter från Luleå till Malmö. Ytterligare information om myndigheten finns på www.spsm.se.

I rollen som handläggare kommer du att arbeta med ärenden om ansökan till RH-anpassad gymnasieutbildning och specialskolan. Du kommer att arbeta med utveckling av rutiner inom det området samt ha vissa administrativa arbetsuppgifter. Stor del av uppdraget kan bedrivas på distans.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis
- Utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag
- Planera och följa upp ärenden
- Utreda, granska och handlägga ärenden samt fatta beslut i enklare ärenden
- Avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut
- Analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt
- Arbete av utredande och/eller samordnande karaktär samt genomföra och följa upp aktiviteter

Vem är du?
Vi söker dig som:
- Har en fullgjord högskoleutbildning inom relevant område
- Tidigare erfarenhet av arbete med ärendehandläggning inom eller mot offentlig förvaltning
- Kommunicerar obehindrat på svenska så väl i tal som i skrift
- Goda kunskaper i MS Office
- Tidigare kunskap om förvaltningslagen, skollagen, offentlighet- och sekretesslagen
- Meriterande är om du har kännedom om funktionsnedsättningar

Som person trivs du med att arbeta och driva ditt arbete självständigt, strukturerat och noggrant samtidigt som du är flexibel och har förmåga att prioritera och arbeta med flera parallella uppdrag samtidigt. För dig är ingen uppgift för stor eller för liten utan du löser eventuell problem på ett prestigelöst och flexibelt sätt.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Automationsingenjör till Absolicon

Brinner du för teknisk utveckling, innovativa lösningar och är redo för att delta i en spännande resa? Vill du dessutom arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som automationsingenjör hos Absolicon. Tjänsten avser anställning hos Absolicon med placeringsort Umeå, Härnösand eller Sundsvall, där du har en flexibel arbetstid med möjlighet till hybri... Visa mer
Brinner du för teknisk utveckling, innovativa lösningar och är redo för att delta i en spännande resa? Vill du dessutom arbeta med förnyelsebar energi i ett snabbt växande företag vars produkter finns etablerade på den internationella marknaden? Då ska du söka tjänsten som automationsingenjör hos Absolicon.

Tjänsten avser anställning hos Absolicon med placeringsort Umeå, Härnösand eller Sundsvall, där du har en flexibel arbetstid med möjlighet till hybridarbete. Det förekommer resor i tjänsten och du kommer att ha möjlighet att påverka omfattningen själv.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som automationsingenjör hos Absolicon kommer du att arbeta i ett team som består av automations- och processingenjörer som tillsammans med konstruktörer, projektledare och underleverantörer levererar anläggningar för soldriven hetvatten- och ångproduktion till kund.

Du kommer att få en produktägarroll och ansvara för att ta fram programvara till PLC, HMI och övervakningssystem till solvärmeanläggningar. Där kommer du bidra med teknisk expertis till företagets övriga verksamhetsområden som bland annat produktionslinjen för solfångartillverkning. Vidare är du delaktig vid uppstart av nya anläggningar, driftsätter utrustning samt genomför löpande uppgraderingar och optimeringar.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning automation, elektronik eller datavenskap alternativt annan relvant utbildning. För att trivas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för teknik och programmering samt tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna med bakgrund inom processindustrin. Det är meriterande om du har kunskaper i Siemens S7/TIA-Portal och extra vikt läggs vid erfarenhet/förståelse för process och termodynamik.

Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt och där man strukturerat arbetar med många olika projekt samtidigt. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga vilket behövs i dina kontaktytor både internt och externt. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt har goda kunskaper inom mjukvaruutveckling. Du hanterar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Om verksamheten
Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och levererar robotiserade produktionslinor för koncentrerade solfångare. Företaget har tekniken för att genomföra den viktiga omställningen från fossila bränslen till koncentrerad solenergi och har som mål att växa med hela världen som marknad. Organisationen består idag av 55 anställda som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, inköp, försäljning och leverans. I samband med tillväxten rekryteras nu fler medarbetare som vill vara med på Absolicons äventyr ute i världen. Läs mer på www.absolicon.se


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Interimchef inom verksamhetsområdet analys- och utvecklingsenheten

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? På Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar vi för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Har du god erfarenhet av att leda specialister, är insatt i arbetsmiljöfrågor, ansvarat för arbetsplatsträffar och deltagit i ledningsgrupper? Då är du chefen vi söker! Vi söker en interimchef till Specialpe... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? På Specialpedagogiska skolmyndigheten,
SPSM, arbetar vi för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett
funktionsförmåga. Har du god erfarenhet av att leda specialister, är insatt i arbetsmiljöfrågor, ansvarat för arbetsplatsträffar och deltagit i ledningsgrupper? Då är du chefen vi söker!

Vi söker en interimchef till Specialpedagogiska skolmyndigheten för verksamhetsområdet analys- och utvecklingsenheten. Uppdraget startar från 2023-01-09 och pågår till 2023-03-30 med möjlighet till förlängning. I snitt kommer du att arbeta 25 timmar i veckan med möjlighet till 50% på distans.

Intervjuer och urval sker löpande, uppdraget kan därmed tillsättas innan sista annonsdagen. Skicka därför in din ansökan redan idag, varmt välkommen!

Om tjänsten
SPSM består av fyra verksamhetsområden. Inom verksamhetsområdet Kunskapsutveckling finns två enheter, digitaliseringsenheten och analys- och utvecklingsenheten. Analys- och utvecklingsenheten utvecklar och kvalitetssäkrar myndighetens verksamheter utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Det gör vi bland annat genom att ta fram utvärderingar och analyser av verksamheternas resultat och effekter, analysera tendenser i omvärlden samt genom att utveckla och följa upp myndighetens arbete inom mänskliga rättigheter.

I enhetens uppdrag ingår även att sammanställa och sprida resultat av specialpedagogisk forskning till skolor och skolhuvudmän i Sverige samt att leda Sveriges verksamhet inom European Agency for Special Needs and Inclusive Education. Analys- och utvecklingsenheten har 17 medarbetare i Luleå, Härnösand, Stockholm, Örebro, Göteborg och Malmö. En stor del av arbetsmötena sker digitalt. Resor förekommer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Ledarskap, coaching.
• Genomföra arbetsplatsträffar enligt myndighetens riktlinjer.
• Hantera personalfrågor och personalärenden.
• Genomföra lönesättande samtal.
• Genomföra det årliga medarbetarsamtalet som bas för lönesättning. Medarbetarsamtalet ska ha ett framåtperspektiv där individuella mål sätts för individen i förhållande till den egna verksamhetens mål.
• Arbeta i verksamhetsområdets ledningsgrupp.
• Planera och följa upp ekonomin och den löpande verksamheten.
• Skriftlig uppföljning av verksamhetsplanen för aktuell period.


Vem är du?
Tänk på att dina meriter ska finnas med i ditt CV.

Vi söker dig som har:
• En kandidatexamen inom ett relevant område, från högskola eller universitet.
• Erfarenhet som chef med verksamhets-, personal- och budgetansvar i minst två år.
• Erfarenhet att leda specialister t ex sakkunniga, experter, högutbildade.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet som chef inom offentlig sektor.
• Erfarenhet om hur den statliga värdegrunden tillämpas.
• Erfarenhet av arbete i planerings- och uppföljningssystem, t ex Stratsys.
• Kunskap om funktionshinderområdet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med att arbeta i en verksamhet som är i ständig utveckling och förändring. Du är tillgänglig och prestigelös, med en god förmåga att söka lösningar tillsammans med andra. Du har lätt för att se helheter och har en förmåga att prioritera. Du är ansvarstagande och agerar när det behövs. Vi ser gärna att du är nyfiken och villig att utveckla nya förmågor. Du är bra på att kommunicera och har en hög förmåga att skapa engagemang och drivkraft genom att delegera ansvar och använda dig av dina medarbetares kompetens, i ord och handling. Det innebär också att du har förmåga att ha en pågående dialog i vardagen med dina medarbetare.Om verksamheten
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Myndigheten erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Myndigheten driver flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel.

Eftersom detta är ett konsultuppdrag kommer du att anställas av Poolia. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent i Härnösand

Ansök    Jun 22    Poolia Sverige AB    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiassistent med start i augusti till vår kund i Härnösand. Det är en heltidstjänst förlagd, mån-fre och är perfekt för dig som vill få värdefulla erfarenheter och utvecklas inom ekonomi. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Du blir en del av ett team och arbetar med kvalificerade ekonomiuppgifter men det kan ä... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent med start i augusti till vår kund i Härnösand. Det är en heltidstjänst förlagd, mån-fre och är perfekt för dig som vill få värdefulla erfarenheter och utvecklas inom ekonomi. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Du blir en del av ett team och arbetar med kvalificerade ekonomiuppgifter men det kan även tillkomma ytterligare ekonomirelaterande administrativa arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
- Kundreskontra
- Registrering av inbetalningar
- Inhämta info från kundportaler
- Kravhantering

Vem är du?
Du som söker har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi med några års erfarenhet inom området. Du är trygg i din arbetsroll och har ett kundorienterat sätt där du är van vid många kontaktytor. Vidare är dina datakunskaper inom Officepaketet mycket goda, likaså dina muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i större ekonomisystem.

För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en postiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror. Vi ser även att du bemöter med god service och är en driven person som vill utvecklas i rollen.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. Visa mindre

Engagerad och serviceinriktad Drifttekniker sökes!

Vi söker nu en Drifttekniker till Härnösand / Kramfors med tillträde snarast och till att börja med fram till september. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! Om tjänsten Som drifttekniker sköter du den dagliga tillsynen och skötseln av fastigheterna. Du jobbar med det felavhjälpande underhållet. Samarbete med kollegor såväl som med förvaltare, hyresgäster och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Tillsammans med din chef... Visa mer
Vi söker nu en Drifttekniker till Härnösand / Kramfors med tillträde snarast och till att börja med fram till september. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om tjänsten
Som drifttekniker sköter du den dagliga tillsynen och skötseln av fastigheterna. Du jobbar med det felavhjälpande underhållet. Samarbete med kollegor såväl som med förvaltare, hyresgäster och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Tillsammans med din chef och dina arbetskamrater är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta hyresgästernas vardag.

Vem är du?
* Du bör ha driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen.

* Fastighetens tekniska system kräver att du är en van IT-användare.

* Körkort för personbil är ett krav.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker. Vi ser gärna att du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Tillträde: Så snart som möjligt!


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Engagerad och serviceinriktad Drifttekniker sökes!

Vi söker nu en Drifttekniker till Härnösand / Kramfors med tillträde snarast och till att börja med fram till september. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! Om tjänsten Som drifttekniker sköter du den dagliga tillsynen och skötseln av fastigheterna. Du jobbar med det felavhjälpande underhållet. Samarbete med kollegor såväl som med förvaltare, hyresgäster och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Tillsammans med din chef... Visa mer
Vi söker nu en Drifttekniker till Härnösand / Kramfors med tillträde snarast och till att börja med fram till september. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om tjänsten
Som drifttekniker sköter du den dagliga tillsynen och skötseln av fastigheterna. Du jobbar med det felavhjälpande underhållet. Samarbete med kollegor såväl som med förvaltare, hyresgäster och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Tillsammans med din chef och dina arbetskamrater är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta hyresgästernas vardag.

Vem är du?
* Du bör ha driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen.

* Fastighetens tekniska system kräver att du är en van IT-användare.

* Körkort för personbil är ett krav.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker. Vi ser gärna att du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Tillträde: Så snart som möjligt!


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre