Lediga jobb som Handläggare, utredare, arbetslöshetskassa i Härnösand

Se lediga jobb som Handläggare, utredare, arbetslöshetskassa i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Handläggare till Kommunals a-kassa i Härnösand

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker! Om Kommunals a-kassa Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Komm... Visa mer
Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker!


Om Kommunals a-kassa
Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är primärt anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se


Arbetsbeskrivning
Som Handläggare ansvarar du för att utreda och ta beslut om utbetalning av arbetslöshetsersättning utifrån gällande lagstiftning. Ditt arbete kommer att bestå av flera olika moment, som att handlägga olika typer av ärenden, svara i telefon, besvara mejl, meddelande via mina Sidor och chatt. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt. Du behöver vara öppen inför att ditt arbete ständigt kan komma att ändras och utvecklas utifrån den digitalisering som sker i hela samhället. Därför är det viktigt att du kan ta till dig ny teknik och nya arbetssätt. Du kommer att ingå i ett av våra två team med cirka åtta engagerade och kompetenta kollegor och en teamledare som leder det dagliga arbetet. Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får lära dig allt ifrån rådande lagstiftning till att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.


Exempel på arbetsuppgifter Utreda och fatta beslut om ersättning utifrån gällande lagstiftning och rutiner.
Analysera och göra bedömningar.
Formulera och motivera beslut.
Ge service till våra medlemmar på telefon, mejl och andra kanaler.
Bakgrund
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom handläggning, har ett brinnande intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. I Kommunals a-kassas organisation arbetar de med klarspråk vilket innebär att du, i din roll, till exempel ska kunna formulera om svår juridisk text till tydlig och korrekt svenska. Vi ser också att du är serviceinriktad, empatisk och lugn i kontakten med Kommunals a-kassas medlemmar. Som handläggare kommer du ingå i ett team och behöver därför kunna kommunicera bra och ha lätt för att samarbeta med andra för att uppnå uppsatta mål.


Vi söker dig som Har eftergymnasial utbildning, gärna med juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning
Har erfarenhet av kundservice, utredningsarbete eller tidigare arbetat på någon myndighet
Är driven, resultatinriktad och vågar fatta beslut
Är kommunikativ och kan förmedla komplex information på ett tydligt och enkelt sätt
Är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter
Är analytisk och van att hantera en stor mängd information
Talar och skriver svenska och engelska flytande
Meriterande Tidigare arbetat på en a-kassa eller annan myndighet till exempel Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen
Kunskap om våra lagstiftningar ALF och LAK
Att du talar fler språk än svenska och engelska
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Övrig information
Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får introduktion i arbetet och lär dig att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.

Denna rekryteringsprocess är ett samarbete mellan Kommunals a-kassa och Barona. Tillträde för tjänsten är omgående enligt överenskommelse och det är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Härnösand. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.


Varmt välkommen med din ansökan
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på [email protected]. Är du intresserad av att komma i kontakt med fackligt ombud på arbetsplatsen, fråga ansvarig rekryterare efter kontaktuppgifter.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka därför in ditt personliga brev och CV redan nu.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kommunals a-kassa söker handläggare till kontoret i Härnösand

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker! Om Kommunals a-kassa Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommun... Visa mer
Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker!
Om Kommunals a-kassa
Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är primärt anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se
Arbetsbeskrivning
Som handläggare ansvarar du för att utreda och ta beslut om utbetalning av arbetslöshetsersättning utifrån gällande lagstiftning. Ditt arbete kommer att bestå av flera olika moment, som att handlägga olika typer av ärenden, svara i telefon, besvara mejl och meddelanden. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt. Du behöver vara öppen inför att ditt arbete ständigt kan komma att ändras och utvecklas utifrån den digitalisering som sker i hela samhället. Därför är det viktigt att du kan ta till dig ny teknik och nya arbetssätt.
Exempel på arbetsuppgifter
Utreda och fatta beslut om ersättning utifrån gällande lagstiftning och rutiner.
Analysera och göra bedömningar.
Formulera och motivera beslut.
Ge service till våra medlemmar på telefon, mejl och andra kanalerBakgrund
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom handläggning, har ett intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar med klarspråk vilket innebär att du till exempel ska kunna formulera om svår juridisk text till tydlig och korrekt svenska. Vi ser också att du är serviceinriktad, empatisk och lugn i kontakten med medlemmar. Som handläggare kommer du ingå i ett team och behöver därför kunna kommunicera bra och ha lätt för att samarbeta med andra för att uppnå uppsatta mål.
Vi söker dig som
Har eftergymnasial utbildning, gärna med juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning
Har erfarenhet av kundservice, utredningsarbete eller tidigare arbetat på någon myndighet
Är driven, resultatinriktad och vågar fatta beslut
Är kommunikativ och kan förmedla komplex information på ett tydligt och enkelt sätt
Är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter
Är analytisk och van att hantera en stor mängd information
Talar och skriver svenska flytande, och kan även kommunicera på engelskaMeriterande
Tidigare arbetat på en a-kassa eller annan myndighet till exempel Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen
Kunskap om våra lagstiftningar ALF och LAK
Att du talar fler språk än svenska och engelska t.ex. arabiska, persiska eller somaliska.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrig information
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald i all vår rekrytering. Tillträde för tjänsten är omgående enligt överenskommelse och det är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Härnösand. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.
Sista ansökningsdag 2 december 2022.
Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt personliga brev och CV redan nu till:
[email protected]
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Daniel Svensson 010-442 75 45
Facklig representant, Dijana Omanovic 010-442 75 31Varmt välkommen med din ansökan.


Behandling av personuppgifter
Här kan du läsa om hur Kommunals a-kassa behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har när du söker arbete hos oss: https://www.kommunalsakassa.se/personuppgifter-ansokan Visa mindre

Handläggare till Kommunals a-kassa i Härnösand

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker! Om Kommunals a-kassa Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Komm... Visa mer
Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker!


Om Kommunals a-kassa
Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är primärt anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se


Arbetsbeskrivning
Som Handläggare ansvarar du för att utreda och ta beslut om utbetalning av arbetslöshetsersättning utifrån gällande lagstiftning. Ditt arbete kommer att bestå av flera olika moment, som att handlägga olika typer av ärenden, svara i telefon, besvara mejl, meddelande via mina Sidor och chatt. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt. Du behöver vara öppen inför att ditt arbete ständigt kan komma att ändras och utvecklas utifrån den digitalisering som sker i hela samhället. Därför är det viktigt att du kan ta till dig ny teknik och nya arbetssätt. Du kommer att ingå i ett av våra två team med cirka åtta engagerade och kompetenta kollegor och en teamledare som leder det dagliga arbetet. Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får lära dig allt ifrån rådande lagstiftning till att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.


Exempel på arbetsuppgifter Utreda och fatta beslut om ersättning utifrån gällande lagstiftning och rutiner.
Analysera och göra bedömningar.
Formulera och motivera beslut.
Ge service till våra medlemmar på telefon, mejl och andra kanaler.
Bakgrund
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom handläggning, har ett brinnande intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. I Kommunals a-kassas organisation arbetar de med klarspråk vilket innebär att du, i din roll, till exempel ska kunna formulera om svår juridisk text till tydlig och korrekt svenska. Vi ser också att du är serviceinriktad, empatisk och lugn i kontakten med Kommunals a-kassas medlemmar. Som handläggare kommer du ingå i ett team och behöver därför kunna kommunicera bra och ha lätt för att samarbeta med andra för att uppnå uppsatta mål.


Vi söker dig som Har eftergymnasial utbildning, gärna med juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning
Har erfarenhet av kundservice, utredningsarbete eller tidigare arbetat på någon myndighet
Är driven, resultatinriktad och vågar fatta beslut
Är kommunikativ och kan förmedla komplex information på ett tydligt och enkelt sätt
Är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter
Är analytisk och van att hantera en stor mängd information
Talar och skriver svenska och engelska flytande
Meriterande Tidigare arbetat på en a-kassa eller annan myndighet till exempel Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen
Kunskap om våra lagstiftningar ALF och LAK
Att du talar fler språk än svenska och engelska
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Övrig information
Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får introduktion i arbetet och lär dig att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.

Denna rekryteringsprocess är ett samarbete mellan Kommunals a-kassa och Barona. Tillträde för tjänsten är omgående enligt överenskommelse och det är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Härnösand. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.


Varmt välkommen med din ansökan
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på [email protected]. Är du intresserad av att komma i kontakt med fackligt ombud på arbetsplatsen, fråga ansvarig rekryterare efter kontaktuppgifter.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka därför in ditt personliga brev och CV redan nu.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Handläggare till Kommunals a-kassa i Härnösand

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker! Om Kommunals a-kassa Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Komm... Visa mer
Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och arbetslöshetskassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu flera ansvarstagande och serviceinriktade Handläggare för att stärka upp Kommunals a-kassa i Härnösand. Kanske är det just dig vi söker!


Om Kommunals a-kassa
Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning för medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är primärt anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se


Arbetsbeskrivning
Som Handläggare ansvarar du för att utreda och ta beslut om utbetalning av arbetslöshetsersättning utifrån gällande lagstiftning. Ditt arbete kommer att bestå av flera olika moment, som att handlägga olika typer av ärenden, svara i telefon, besvara mejl, meddelande via mina Sidor och chatt. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt. Du behöver vara öppen inför att ditt arbete ständigt kan komma att ändras och utvecklas utifrån den digitalisering som sker i hela samhället. Därför är det viktigt att du kan ta till dig ny teknik och nya arbetssätt. Du kommer att ingå i ett av våra två team med cirka åtta engagerade och kompetenta kollegor och en teamledare som leder det dagliga arbetet. Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får lära dig allt ifrån rådande lagstiftning till att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.


Exempel på arbetsuppgifter Utreda och fatta beslut om ersättning utifrån gällande lagstiftning och rutiner.
Analysera och göra bedömningar.
Formulera och motivera beslut.
Ge service till våra medlemmar på telefon, mejl och andra kanaler.
Bakgrund
Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom handläggning, har ett brinnande intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. I Kommunals a-kassas organisation arbetar de med klarspråk vilket innebär att du, i din roll, till exempel ska kunna formulera om svår juridisk text till tydlig och korrekt svenska. Vi ser också att du är serviceinriktad, empatisk och lugn i kontakten med Kommunals a-kassas medlemmar. Som handläggare kommer du ingå i ett team och behöver därför kunna kommunicera bra och ha lätt för att samarbeta med andra för att uppnå uppsatta mål.


Vi söker dig som Har eftergymnasial utbildning, gärna med juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning
Har erfarenhet av kundservice, utredningsarbete eller tidigare arbetat på någon myndighet
Är driven, resultatinriktad och vågar fatta beslut
Är kommunikativ och kan förmedla komplex information på ett tydligt och enkelt sätt
Är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter
Är analytisk och van att hantera en stor mängd information
Talar och skriver svenska och engelska flytande
Meriterande Tidigare arbetat på en a-kassa eller annan myndighet till exempel Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen
Kunskap om våra lagstiftningar ALF och LAK
Att du talar fler språk än svenska och engelska
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Övrig information
Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en gedigen utbildning där du får introduktion i arbetet och lär dig att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.

Denna rekryteringsprocess är ett samarbete mellan Kommunals a-kassa och Barona. Tillträde för tjänsten är omgående enligt överenskommelse och det är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Härnösand. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.


Varmt välkommen med din ansökan
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänsyn till GDPR, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på [email protected]. Är du intresserad av att komma i kontakt med fackligt ombud på arbetsplatsen, fråga ansvarig rekryterare efter kontaktuppgifter.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka därför in ditt personliga brev och CV redan nu.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kommunals a-kassa söker 3 st handläggare till kontoret i Härnösand

Är du vår nya medarbetare? Vi söker dig som känner ett stort ansvar och har ett brinnande intresse för personlig service, effektiv handläggning och en vilja att hjälpa andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får möjlighet att arbeta i en av samhällets viktigaste organisationer med bra förmåner och engagerade kollegor. Utbildning och erfarenhet Eftergymnasial utbildning eller högskoleutbildning helst inom samhällsvetenskap oc... Visa mer
Är du vår nya medarbetare?
Vi söker dig som känner ett stort ansvar och har ett brinnande intresse för personlig service, effektiv handläggning och en vilja att hjälpa andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du får möjlighet att arbeta i en av samhällets viktigaste organisationer med bra förmåner och engagerade kollegor.
Utbildning och erfarenhet
Eftergymnasial utbildning eller högskoleutbildning helst inom samhällsvetenskap och/eller juridik. 2-3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom kundservice och utredningsarbete.
Meriterande
· Att du talar flera språk än svenska och engelska, till exempel arabiska, persiska och somaliska.
· Tidigare arbetat på en a-kassa eller annan myndighet, till exempel Försäkringskassan eller arbetsförmedlingen.
· Kunskap om våra lagstiftningar ALF och LAK.
· Tidigare arbetat med kundservice.
Exempel på arbetsuppgifter
· Utreda och fatta beslut om ersättning utifrån gällande lagstiftning och rutiner.
· Analysera och göra bedömningar.
· Formulera och motivera beslut.
· Ge service till våra medlemmar på telefon, mejl och andra kanaler.
Dina personliga egenskaper
Ditt arbete kommer att bestå av flera olika moment, som att svara i telefon, besvara mejl, chatta och handlägga olika typer av ärenden. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt.
Du behöver vara öppen inför att ditt arbete ständigt kan komma att ändras och utvecklas utifrån den digitalisering som sker i hela samhället. Därför är det viktigt att du kan ta till dig ny teknik och nya arbetssätt.
Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i skrift och tal. I vår organisation arbetar vi med klarspråk vilket innebär att du ska kunna formulera om svår juridisk text till begriplig svenska.
Vi ser också att du är serviceinriktad, empatisk och lugn i kontakten med våra medlemmar. Som handläggare kommer du ingå i ett team och du behöver därför kunna samarbeta med andra för att vi tillsammans ska kunna uppnå våra gemensamma mål.
Ansökan och anställningsvillkor
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald i all vår rekrytering.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi kommer att kalla till intervju löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ansök gärna så snart som möjligt.
Du kommer att genomgå en internutbildning.
Lön och arbetsvillkor enligt gällande avtal.
Vi har kollektivavtal med Handels.
Sista ansökningsdag: 2020-09-30
Skicka ett personligt brev och CV till:
[email protected]
Märk ansökan med: "Handläggare Härnösand”
Beskriv varför du är intresserad av tjänsten och varför just du skulle passa bäst för den.
Har du frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Daniel Svensson 010-442 75 45.
Fackligt ombud, Dijana Omanovic 010-442 75 31.
Välkommen med din ansökan!


Behandling av personuppgifter
Här kan du läsa om hur Kommunals a-kassa behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har när du söker arbete hos oss: https://www.kommunalsakassa.se/personuppgifter-ansokan Visa mindre