Lediga jobb som Utbildningsledare i Härnösand

Se lediga jobb som Utbildningsledare i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Arbetshandledare till anstalten Härnösand

Ansök    Aug 17    Kriminalvården    Utbildningsledare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten Härnösand söker nu 3 produktionsledare med arbetsledaransvar. ARBETSUPPGIFTER Du blir anställd som Produktionsledare v... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten Härnösand söker nu 3 produktionsledare med arbetsledaransvar.

ARBETSUPPGIFTER
Du blir anställd som Produktionsledare vilket i praktiken innebär att du i ditt arbete kommer att handleda klienter i deras dagliga sysselsättning i vår produktion. På anstalten Härnösand produceras snickeriprodukter, digitaltryck samt textilsömnad och vi genomför montering- och förpackningsarbeten åt externa kunder. I ditt dagliga arbete har du direktkontakt med våra klienter och bidrar till deras lärande och utveckling.
Kriminalvårdens återfallsförebyggande arbete har som målsättning att de intagna under sin verkställighet ska bryta den onda cirkeln och den praktiska arbetsträningen i produktionsmiljö fyller en viktig funktion i den processen. En del klienter har begränsad arbetslivserfarenhet och huvudsyftet med verksamheten är att bidra till lärande men också vara en del i den sociala träningen. Att arbeta som produktionsledare hos oss i Kriminalvården passar dig som vill ha ett meningsfullt arbete. Genom din kunskap och erfarenhet bidrar du till att fler klienter kommer bättre ut efter sin verkställighet. Sysselsättningen påverkar klienternas framtida möjligheter till anställning efter frigivning liksom att kunna vara självförsörjande utan kriminalitet.

Anstalten Härnösand har i dagsläget en nystartad produktion där syftet i första hand är en tillverkning i form av finsnickerier och byggnadssnickeri samt textilsömnad, tryckeri samt tillhörande montering- och förpackningsarbete. En ny maskinpark för trä- och textilbearbetning är införskaffad och produktionen är under uppbyggnad. Du förväntas därmed ta stort ansvar att bidra till upprättande av rutiner och arbetssätt samt upparbeta kundkontakter. Ni kommer i den utökade organisationen vara totalt 9 produktionsledare som tillsammans sysselsätter klienter i 3 olika lokaler. En lokal med inriktning träbearbetning, en med textilbearbetning och en med montering och efterbearbetning men också för andra uppdrag. Du kommer att vara delaktig i att forma och upprätthålla säkerheten samt arbetsmiljön för både klienter och personal och säkerställa att rutiner och säkerhetsföreskrifter rörande maskiner och övriga arbetsmiljöbestämmelser följs. Du är med i det dagliga arbetet, instruerar de intagna och visar vägen i fråga om uppförande, attityder och värderingar. Tjänsten omfattar inget personalansvar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kompetens inom trä- och textilbearbetningsområdet. Kanske har du tidigare arbetat som finsnickare, möbelsnickare, träslöjdslärare, inredningssnickare, snickare, hantverkspedagog eller textilslöjdslärare, sömmerska, textilindustri eller har andra färdigheter inom trä/textilbearbetning.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har välgrundade och tydliga värderingar. I stressade situationer behåller du lugnet, är stabil och kontrollerad. Vidare har du god förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Vi ser också att du är kommunikativt tydlig och säkerställer att information som du förmedlar förstås på ett korrekt sätt.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
•Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
•Utbildning inom träbearbetning/ textilbearbetning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
•God datavana
•Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
•B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av kvalitetssäkring
•Erfarenhet av kundbemötande
•Arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, säkerhetsarbete
•Erfarenhet av arbete med orderhantering och beställningssystem.
•Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Utbildningsledare Yrkeshögskolan

Ansök    Jun 7    Härnösands kommun    Utbildningsledare
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster. Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utve... Visa mer
Som medarbetare i Härnösands kommun är ditt främsta uppdrag att tillsammans med dina kollegor ge god service till invånare och gäster.
Vår kultur ska präglas av tillit, nyfikenhet och lärande och vi vill att du ska ha ett långsiktigt hållbart arbetsliv.

Vi är övertygade om att vårt förhållningssätt till varandra och vårt arbete har en direkt koppling till invånarnas upplevelse av våra välfärdstjänster. Vi är också säkra på att jämlikhet och mångfald utvecklar och höjer kvaliteten på våra verksamheter.
Vi uppmuntrar ett livslångt lärande och ger dig möjlighet till utveckling och karriär.

 

Om tjänsten

Arbetslivsförvaltningen arbetar för att hjälpa innevånare till sysselsättning. Heta Utbildningar Yrkeshögskolan i Härnösand bidrar för att tillgängliggöra högre utbildning i Kommunen och Regionen.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare ansvarar du för planering, organisation och genomförande av olika yrkeshögskoleutbildningar. Arbetet sker i ett nära samarbete med näringsliv och branschorganisationer. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår bland annat kursutveckling, myndighetskontakter, antagning, kvalitetsarbete samt ledningsgruppsarbete. Utbildningsledaren håller ihop kurserna till en helhet för de studerande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från kvalitetsarbete inom utbildning. Du har även arbetat inom relevant högskoleutbildning eller högre nivå. Du har god datavana.
Meriterande är att ha arbetat som utbildningsledare inom yrkeshögskolan eller liknande. Du har gärna vana av systemet itslearning. Vi ser också gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning med någon form av tekniskt inslag samt att du jobbat med pedagogiskt arbete.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, administrativ och kreativ, har en problemlösande förmåga samt är flexibel vid förändringar. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid samarbetsförmåga och din personliga lämplighet för uppdraget. Det är viktigt att vara planerande och se komplexa mönster samt ha förmåga att följa upp verksamheten löpande.

Övrig information


Tidsbegränsad anställning om ett år.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: 15 augusti eller enligt överenskommelse.


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

Säkerhetsprövning
Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver i vissa fall vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Om du har skyddad identitet kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

Arbetshandledare till anstalten Härnösand

Ansök    Nov 16    Kriminalvården    Utbildningsledare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 2 st arbetshandledare till vår produktion med inriktning mot snickeri och digitaltryck. - I rollen s... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu 2 st arbetshandledare till vår produktion med inriktning mot snickeri och digitaltryck.
- I rollen som arbetshandledare inriktat mot snickeri arbetar du i anstaltens produktion
med inriktning mot huskonstruktion.
- I rollen som arbetshandledare inriktat mot digitaltryck arbetar du exempelvis med
profiltryck, skyltar, dekaler och planscher.
Vi utför legoproduktion och tjänster åt såväl interna som externa kunder så det är viktigt att du kan hjälpa våra kunder att ta fram rätt produkter.

Tjänsterna innefattar ansvar i arbetsledningen i produktionsmiljö, planering, kvalitetskontroll samt i viss mån kundkontakter tillsammans med andra produktionsledare. Det ingår även skötsel av arbetsdriftens lokaler, förråd och maskiner.
I ditt dagliga arbete har du direktkontakt med våra klienter och bidrar till deras lärande och utveckling.

Kriminalvårdens återfallsförebyggande arbete har som målsättning att de intagna under sin verkställighet ska bryta den onda cirkeln och den praktiska arbetsträningen i produktionsmiljö fyller en viktig funktion i den processen. En del klienter har begränsad arbetslivserfarenhet och huvudsyftet med verksamheten är att bidra till lärande men också vara en del i den sociala träningen. Att arbeta som arbetshandledare hos oss i Kriminalvården passar dig som vill ha ett meningsfullt arbete. Genom din kunskap och erfarenhet bidrar du till att fler klienter kommer bättre ut efter sin verkställighet. Sysselsättningen påverkar klienternas framtida möjligheter till anställning efter frigivning liksom att kunna vara självförsörjande utan kriminalitet.

Ni är totalt 9 arbetshandledare som tillsammans sysselsätter klienter i 3 olika lokaler.
Du kommer att vara delaktig i att forma och upprätthålla säkerheten samt arbetsmiljön för både klienter och personal och säkerställa att rutiner och säkerhetsföreskrifter rörande maskiner och övriga arbetsmiljöbestämmelser följs. Du är med i det dagliga arbetet, instruerar de intagna och visar vägen i fråga om uppförande, attityder och värderingar

KVALIFIKATIONER
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har välgrundade och tydliga värderingar. I stressade situationer behåller du lugnet, är stabil och kontrollerad. Vidare har du god förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Vi ser också att du är kommunikativt tydlig och säkerställer att information som du förmedlar förstås på ett korrekt sätt.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Utbildning inom träbearbetning/digitaltryck eller dokumenterad
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God datavana
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbetshandledning/ledarskap
• Erfarenhet av kvalitetssäkring
• Erfarenhet av kundbemötande
• Erfarenhet av husproduktion
• Erfarenhet av tillverkning inom profilreklam, dekaler, klädtryck
• Arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, säkerhetsarbete
• Erfarenhet av arbete med orderhantering och beställningssystem.
• Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Affärsinriktad Utbildningsledare

Ansök    Jan 22    Härnösands Kommun    Utbildningsledare
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.Om Heta Utbildningar Yrkeshögskolan i Härnösand
Organisatoriskt jobbar vi med högre utbildning i Arbetslivsförvaltningen för Härnösands kommun. Vi är fokuserade på att bedriva yrkeshögskoleutbildningar, främst med energiteknisk inriktning. Våra utbildningar är skapade eftersom det finns hög efterfrågan på utbildad arbetskraft från näringslivet. Vi erbjuder dels platsbundna utbildningar och dels utbildningar som bedrivs i distansform.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildningsledare ansvarar du för planering, organisation och genomförande av olika yrkeshögskoleutbildningar. Arbetet sker i ett nära samarbete med näringsliv och branschorganisationer.
I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår bland annat kursutveckling, rekrytering av utbildare och föreläsare, examination av kurser, handledning av studerande. Utbildningsledaren håller ihop kurserna till en helhet för de studerande. 
  
Kvalifikationer
Du är prestigelös och bemöter studerande och kollegor på ett professionellt och respektfullt sätt. Som utbildningsledare är det viktigt att du är strukturerad, administrativ och kreativ, har en problemlösande förmåga samt är flexibel vid förändringar. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid din personliga lämplighet för uppdraget.
 
Vårt krav är att du:
Har relevant högskoleutbildning eller högre nivå eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Är utåtriktad och strukturerad.
Har tillräcklig datorvana för obehindrat arbete med kontorsadministrativa uppgifter.
 
Vi ser gärna att du har:
Erfarenhet av upphandling eller försäljning
Har jobbat med pedagogiskt arbete.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsivare. Heltid. Dagtid.
  
Lön
Individuell lönesättning
 
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!
Denna rekrytering gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
 
Mer information finns på www.hetautbildningar.seHärnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Utbildningsledare Yrkeshögskolan - För dig som gillar högre utbildning.

Ansök    Maj 11    Härnösands kommun    Utbildningsledare
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar fra... Visa mer
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller.

I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro.

Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.


Om tjänsten

Arbetslivsförvaltningen arbetar för att hjälpa innevånare till sysselsättning. Heta Utbildningar Yrkeshögskolan i Härnösand bidrar för att tillgängliggöra högre utbildning i Kommunen och Regionen.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare ansvarar du för planering, organisation och genomförande av olika yrkeshögskoleutbildningar. Arbetet sker i ett nära samarbete med näringsliv och branschorganisationer. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår bland annat kursutveckling, myndighetskontakter, antagning, kvalitetsarbete samt ledningsgruppsarbete. Utbildningsledaren håller ihop kurserna till en helhet för de studerande.

Kvalifikationer
Vi söker sig som har erfarenhet från kvalitetsarbete inom utbildning. Du har även arbetat inom relevant högskoleutbildning eller högre nivå. Du har god datavana.

Meriterande är att ha arbetat som utbildningsledare inom yrkeshögskolan eller lliknande. Du har gärna vana av systemet itslearning. Vi ser också gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning med någon form av tekniskt inslag samt att du jobbat med pedagogiskt arbete.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, administrativ och kreativ, har en problemlösande förmåga samt är flexibel vid förändringar. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid samarbetsförmåga och din personliga lämplighet för uppdraget. Det är viktigt att vara planerande och se komplexa mönster samt förmåga att föjla upp verksamheten löpande.

Övrig information


Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: 210815


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Projektledare

Nu söker Kommunförbundet Västernorrland, Socialtjänstens samverkans och stödstrukturer Projektledare För ett uppdrag att utveckla och förvalta en nationell Yrkesresa inom funktionshinderområdet. Yrkesresan är ett nationellt koncept för introduktion och kompetensutveckling som syftar till att ge kvalitet i varje möte mellan socialtjänstens medarbetare och invånare. ?Målet med Yrkesresan är att kommuner ska få ytterligare kunskap, kraft och kompetens att ... Visa mer
Nu söker Kommunförbundet Västernorrland, Socialtjänstens samverkans och stödstrukturer
Projektledare
För ett uppdrag att utveckla och förvalta en nationell Yrkesresa inom funktionshinderområdet.
Yrkesresan är ett nationellt koncept för introduktion och kompetensutveckling som syftar till att ge kvalitet i varje möte mellan socialtjänstens medarbetare och invånare. ?Målet med Yrkesresan är att kommuner ska få ytterligare kunskap, kraft och kompetens att utveckla socialtjänsten genom att erbjuda bästa tillgängliga kunskap på ett samlat och pedagogiskt sätt. Totalt ska fem yrkesresor produceras för olika verksamhetsområden inom socialtjänsten under avtalsperioden 2021–2028. Yrkesresan Barn och Unga är i produktion och den här yrkesresan vänder sig till baspersonal inom funktionshinderområdets utförarverksamheter. Produktionen påbörjas under våren 2022, med Kommunförbundet Västernorrland som ansvarig. Längre fram planeras även en yrkesresa för myndighetsutövande medarbetare inom funktionshinderområdet. Du kan läsa mera om detta: Yrkesresan | SKR
Vi söker en självständig, strukturerad och målinriktad person som vill driva utveckling i ett banbrytande nationellt samarbete. Lärplattformen för Yrkesresa har skapats i samarbete med ADDA, detta uppdrag gäller att skapa ett pedagogiskt upplägg och innehåll utifrån en genomförd förstudie.
Rollen kräver en god förmåga att arbeta resultatinriktat och strategiskt. Du är van att initiera, driva och samordna utvecklingsprocesser i samarbete med andra.
Du har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant i sammanhanget. Krav är också erfarenhet av projektledning och utveckling av målgruppsanpassade utbildningskoncept i digitala miljöer.
Meriterande är erfarenhet av strategiskt arbete på regional/nationell nivå och erfarenhet av kommunala välfärdsområdet. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är intresserad av att arbeta i en liten och flexibel organisation med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Till ditt stöd har du kompetenta medarbetare och visst praktiskt administrativt stöd på Kommunförbundet Västernorrland samt en projektorganisation på SKR. Din placering är i våra trevliga lokaler i Härnösand. Tjänsten innebär visst resande. Kommunförbundet är en flexibel arbetsplats och distansarbete görs upp med närmaste chef.
Ansökan med CV samt kopior på handlingar du vill åberopa, skickar du senast 10 april 2022 till:

Inger Lind,
Kommunförbundet Västernorrland, Järnvägsgatan 2, 871 04 Härnösand. [email protected] Visa mindre