Lediga jobb som Projektledare, IT i Härnösand

Se lediga jobb som Projektledare, IT i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

Senior Operativ Projektledare till myndighet i Sundsvall

Vi söker en senior Operativ Projektledare till ett långt uppdrag hos vår kund i Sundsvall. Syftet är att göra en IT-teknisk förflyttning för att stödja vår kund i digitaliseringsarbetet. En lyckad migrering till målplattformen skapar förutsättning för en större flexibilitet och kostnadsbesparingar inom licenser och support. Vi söker dig som är en certifierad Projektledare samt har tidigare erfarenhet och god kompetens i att driva utvecklingsprojekt med te... Visa mer
Vi söker en senior Operativ Projektledare till ett långt uppdrag hos vår kund i Sundsvall. Syftet är att göra en IT-teknisk förflyttning för att stödja vår kund i digitaliseringsarbetet. En lyckad migrering till målplattformen skapar förutsättning för en större flexibilitet och kostnadsbesparingar inom licenser och support.
Vi söker dig som är en certifierad Projektledare samt har tidigare erfarenhet och god kompetens i att driva utvecklingsprojekt med tekniskt innehåll, exempelvis vid utvärderingar av nya produkter eller uppgraderingar av systemkomponenter i komplexa sammanhang. Erfarenhet av drift och förståelsen för att realisera IT-tjänster till slutanvändarna är viktig. Fokus ligger på resultat och inte på administration.
För rollen krävs minst 5 års erfarenhet av följande:
- Att leda IT-infrastrukturprojekt alternativt IT-migreringsprojekt av befintliga system inom större företag, organisationer eller myndigheter (minst ca 500 anställda)
- Erfarenhet av projektledning i komplexa IT-driftmiljöer
- Projektledning av att leda tekniska projekt av både typen Transition där IT-tjänster och/eller system flyttas 1:1 samt Transformation där IT-tjänster och/eller system både förflyttas och förändras, i ett moment
- Erfarenhet av projektledning av förflyttningar (till-från) och anpassningar av teknik och produkter - Containerteknik, Open Source produkt.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [email protected]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

Projektledare till Tyréns!

Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och vill jobba i en organisation med bred kompetens och gemytlig stämning? Då ska du fortsätta läsa! Tyréns växer och förstärker sitt projektteam med en projektledare. Beroende på var du bor så kommer du ha Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall som arbetsort. Vi tror att du som söker är i början av karriären eller har samlat på dig några års arbetslivserfarenhet och är nyfiken på att driva bygg- och anläggning... Visa mer
Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och vill jobba i en organisation med bred kompetens och gemytlig stämning? Då ska du fortsätta läsa! Tyréns växer och förstärker sitt projektteam med en projektledare. Beroende på var du bor så kommer du ha Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall som arbetsort. Vi tror att du som söker är i början av karriären eller har samlat på dig några års arbetslivserfarenhet och är nyfiken på att driva bygg- och anläggningsprojekt. Stämmer det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Tyréns är ett av Skandinaviens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och ägs av en stiftelse. Denna cirkulära affärsmodell gör det möjligt att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Tyréns har en tydligt företagskultur som präglas av öppenhet, nyfikenhet och en vilja att samverka. I rollen kommer du tillhöra ett familjärt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans på jobbet.

I rollen som projektledare kommer du ha Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall som arbetsort. En varierad och bred roll som anpassas efter dina tidigare erfarenheter, du får ta mycket eget ansvar och ägandeskap i projekten och driva processen från start till mål. På Tyréns kommer du stöta på projekt av varierande karaktär och omfattning inom bygg och anläggning. Introduktionen kommer anpassas efter hur mycket eller lite erfarenhet du har av att driva projekt!

Du erbjuds


* En introduktion som skräddarsys efter dina tidigare erfarenheter och behov, kommer du direkt från skolan så kommer du få en gedigen introduktion samt tilldelas en mentor under din första tid. Detta för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att komma in i rollen.
* Att vara en del av en framåtsträvande organisation som arbetar långsiktigt med forskning, utveckling och innovation för att hitta hållbara lösningar för samhällsbyggande.
* Ett långsiktigt heltidsuppdrag med goda möjligheter att framåt bli erbjuden anställning direkt hos Tyréns, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Vägledning och stöttning av seniora kollegor på Tyréns samt en konsultchef på Academic Work som följer och stöttar ditt arbete under hela arbetstiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

I du kommer exempelvis:


* Ansvara för "tårtbitar" i större projekt
* Ha löpande kontakt med kund under projektens gång
* Utföra kalkylarbete


Arbetsuppgifterna baseras på dina tidigare erfarenheter och du kommer få goda möjligheter att stegvis komma in i rollen. Utvecklingsmöjligheterna styr du genom ditt eget driv och intresse. Tyréns filosofi är att utveckla sina medarbetare, du kommer att trivas här om du ser dig själv som nyfiken och ser din framtid på Tyréns ur ett långsiktigt perspektiv.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial utbildning från högskola, universitet eller yrkeshögskola, exempelvis byggnadsingenjör eller annan bred teknisk utbildning
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation kommer att ske på båda språken

Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och motivation, se därför till att motivera ditt intresse för Tyréns och tjänsten i din ansökan!

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse, dock tidigast i slutet av Augusti
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flextid
* Placering: Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om TyrénsHÄR Visa mindre

Två projektledare till digitaliseringsenheten, Härnösand, Luleå eller Malmö

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Digitaliseringsenheten ingår i Verksamhetsområdet kunskapsutveckling som ansvarar för att Specialpedagogiska skolmyndigheten är en innovativ och ledande kunskapsaktör. Verksamhetsområdet är organiserat i två enheter, Analys- och utvecklingsenheten samt Digitaliseringsenheten. Digitaliseringsenheten ansvarar för att analysera, utveckla och stärka myndighetens förmåga inom digitalisering.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en eldsjäl som brinner för att nyttja digitaliseringens möjligheter i verksamhets- och tjänsteutveckling och vill vara en nyckelperson i vår digitalisering?
Vi söker nu två erfarna projektledare till digitaliseringsenheten med placering i Härnösand, Luleå eller Malmö. Beroende på sökandes kvalifikationer kan placering vid något av myndighetens övriga kontor vara aktuell.

Digitaliseringsenheten är under uppbyggnad och vi utökar nu teamet som ska forma och leda det fortsatta arbetet med digitalisering i myndigheten. Du kommer att ingå i en enhet som just nu består av 4 medarbetare med placering i Härnösand, Luleå och Malmö. En stor del av arbetsmötena och arbetsplatsträffarna sker på distans. Resor i tjänsten förekommer. Du kommer som en i teamet ha stort inflytande och goda möjligheter att påverka digitaliseringsarbetet och vårt arbetssätt.

Som projektledare på digitaliseringsenheten arbetar du med att driva och delta i arbetet med att förverkliga myndighetens digitaliseringsstrategi. Ditt fokus kommer att vara att driva projekt och aktiviteter för implementering av digitala lösningar.
Du rör dig i gränslandet mellan verksamhet och IT där du samordnar, initierar och leder projekt och aktiviteter och deltar i att utveckla arbetssätt och rutiner. Du arbetar nära våra kärnverksamheter, vår IT-enhet och tillsammans med externa leverantörer. Du fångar upp behov, identifierar möjligheter och visar på samt föreslår och implementerar nya digitala lösningar och arbetssätt. Du säkerställer att vi nyttjar digitaliseringens möjligheter och driver och inspirerar till användarorienterad utveckling av våra digitala lösningar hand i hand med verksamhetsutvecklingen. Du hittar nya vägar och driver förändring.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha:

• relevant högskole- eller universitetsexamen
• minst tre års dokumenterad erfarenhet av att leda projekt med fokus på implementering av digitala lösningar
• flera års dokumenterad erfarenhet av att arbeta såväl strategiskt som praktiskt med att utveckla verksamhet med hjälp av digitalisering

Du bör ha:

• mycket god förmåga att identifiera och förverkliga digitaliseringens möjligheter
• mycket god förmåga att snabbt sätta dig in i såväl kundernas och verksamhetens behov som tekniska lösningar
• god kompetens och erfarenhet inom projektledning och agilt arbetssätt
• god kompetens och erfarenhet inom behovsanalys och kravfångst
• dokumenterad erfarenhet från implementering av digitala lösningar

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har ett helikopterperspektiv och god strategisk förmåga. Du är kreativ, bidrar till nytänkande och visar på möjligheter

Du är konsultativ och kommunikativ och har ett lösningsorienterat förhållningssätt, tar initiativ och uppnår resultat. Du har god förmåga att självständigt planera, driva, prioritera och förankra.

Vi söker dig som har gott om energi, stor drivkraft och är utvecklingsinriktad. Du har lätt för att samarbeta och skapar engagemang och delaktighet. Du är lyhörd, flexibel och gillar att jobba med förändringar. Du ser möjligheter i det mesta, utmanar gamla mönster och arbetssätt och testar gärna nya lösningar och infallsvinklar.


ÖVRIGT
Vi tillämpar provanställning på sex månader

Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Senior projektledare IT, Härnösand

Ansök    Mar 24    Shaya Solutions AB    Projektledare, IT
Om konsultuppdraget - Ort: Härnösand - Uppdragslängd: Ca. 1-3 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 75-100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Uppdraget innebär att starta ett verksamhetsprojekt i förberedafasen som i förlängningen kan leda till kommunik... Visa mer
Om konsultuppdraget

- Ort: Härnösand
- Uppdragslängd: Ca. 1-3 år
- Sista ansökningsdagen: ansök snarast
- Omfattning: 75-100%
- OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo.


Uppdragsbeskrivning

Uppdraget innebär att starta ett verksamhetsprojekt i förberedafasen som i förlängningen kan leda till kommunikationsinsatser, samverkan med andra organisationer och bli ett IT-projekt. Arbetsuppgifterna består i att leda, planera och följa upp arbetet i uppdraget/projektet. Projektet kommer att arbeta agilt.

Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav):

- Minst 8 års erfarenhet av att som Projektledare/uppdragsledare arbetat med ledning, styrning, organisation- och verksamhetsutveckling.
- Erfarenhet av att driva arbete i samverkan mellan flera olika organisationer.
- Erfarenhet av att arbetat som projektledare i minst en större IT-organisation och/eller myndighet (med minst 100 anställda) under de senaste 5 åren.
- Erfarenhet av uppdrag där agil metod används som arbetssätt.
- Tala och skriva flytande svenska.


Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav):

- Minst två uppdrag där agilt metod används som arbetssätt
- Erfarenhet av att arbeta med projektstyrningsmodellen PPS eller liknade projektstyrningsmodeller.
- Erfarenhet av att arbetat med riskanalys i projekt kopplat till organisation.
- Certifierad Projektledare enligt IPMA, PMI-PMP, Dataföreningen eller liknande (längre utbildning med arbetsuppgifter mellan utbildningstillfällena).
- Har erfarenhet av arbete som Projektledare eller motsvarande roll i minst 10 år


______________________

Hur du kommer vidare

- Sök uppdraget genom denna annons
- Lägg in ett CV i word-format
- Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
- Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar
från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan.


På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl.

Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid.

Om Shaya Solutions

Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik.

Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.

Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Projektledare inom digitalisering

Kommunförbundet Västernorrland arbetar målmedvetet tillsammans med länets kommuner och regionala aktörer med att utveckla välfärden. Vi arbetar långsiktigt för att utveckla kunskap och metoder som gör nytta både för våra kommuner och för medborgaren. Nu förstärker vi med: Projektledare inom digitalisering Vi erbjuder ett spännande, utmanande och mycket värdeskapande projektledaruppdrag i en dynamisk och lärande miljö tillsammans med kompetenta, engagerade... Visa mer
Kommunförbundet Västernorrland arbetar målmedvetet tillsammans med länets kommuner och regionala aktörer med att utveckla välfärden. Vi arbetar långsiktigt för att utveckla kunskap och metoder som gör nytta både för våra kommuner och för medborgaren.
Nu förstärker vi med:
Projektledare inom digitalisering
Vi erbjuder ett spännande, utmanande och mycket värdeskapande projektledaruppdrag i en dynamisk och lärande miljö tillsammans med kompetenta, engagerade och handlingskraftiga medarbetare. Vill du vara med?
Arbetsuppgifter
Uppdraget handlar om att via olika utvecklingsprojekt skapa förutsättningar, stödja och driva den fortsatta digitaliseringen inom kommunerna. Som projektledare kommer du vara ansvarig för projektets alla faser som analys, planering, genomförande, uppföljning och avslut. I ansvaret ingår rapportering, dokumentation, underlag, budget och ekonomisk uppföljning samt projektets leveranser och resultat. Förutom att leda projekt kommer du att arbeta med olika referens- och arbetsgrupper.
Kontinuerlig dialog med styrgrupp, projektägare och projektfinansiärer är viktig samt att projektets kunskaper sprids till deltagande kommuner och andra organisationer.
Kvalifikationer
Vi söker en engagerad och energisk projektledare med hög personlig mognad som är trygg i sin egen kompetens och modig nog att utmana det invanda. Du är uppdragsorienterad och har förmågan att vara alla kommuners stöd i utvecklingsarbetet. Du kan inspirera andra, skapa hållbara relationer och stödja samarbete.
Dokumenterad erfarenhet av större digitaliseringsprojekt är en förutsättning. Det är meriterande om du drivit projekt på regional eller nationell nivå. Du är projektutbildad och har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning. Du bör även ha god kunskap av ekonomisk uppföljning och redovisning av projekt. Din utbildningsbakgrund kan vara inom it eller verksamhetsutveckling. Yrkeserfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande.
Du behöver också kunna ta stort egen ansvar och ha förmåga att strukturera och koordinera. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift inom det svenska språket.
Vi kommer att lägga störst vikt vid personliga egenskaper, dina tidigare yrkeserfarenheter och uppnådda resultat.
Övrigt om tjänsten
Din placering är i Härnösand och i första hand tidsbegränsad i två år med möjlighet till tillsvidare. Tjänsten kommer att innebära visst resande. B-körkort krävs. Kommunförbundet Västernorrland är en flexibel arbetsplats där möjlighet till distansarbete ges i överenskommelse med närmaste chef.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-10-25
Ansökan skickas till [email protected]
Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektledare till Utveckling och innovation, Region Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvali... Visa mer
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

.

I uppdraget som projektledare utgör du ett professionellt stöd för Region Västernorrlands ledning och chefer och kommer att planera, leda och delta i olika projekt och utvecklingsuppdrag.

Det projekt vi främst söker projektledare för verkar inom området Nära Vård och innefattar allt från nya tekniska lösningar till nya arbetssätt och samarbeten.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med projektledning. Relevant utbildning på högskole-/universitetsnivå, samt erfarenhet av verksamhetsutveckling med hjälp av agila metoder, tjänstedesign eller andra metoder och verktyg är meriterande Vi ser gärna också att du har arbetat med välfärdstjänster

Med detta som bakgrund läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Du tar ansvar för dina och projektets uppgifter, är strukturerad, drivande och målinriktad. Det är helheten du har i fokus och du skapar värde genom ett pedagogiskt arbetssätt där du anpassar dig utifrån situation och människors olika förutsättningar.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning t.o.m. 31/3 2021.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Härnösand, Örnsköldsvik eller Sundsvall


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektledare inom IT till spännande uppdrag!

Ansök    Aug 28    Bravura Sverige AB    Projektledare, IT
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: För kunds räkning söker Bravura en projektledare. Uppdraget sträcker sig fr.o.m. 2020-10-12 tom 2020-12-31 med m... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

För kunds räkning söker Bravura en projektledare. Uppdraget sträcker sig fr.o.m. 2020-10-12 tom 2020-12-31 med möjlighet till förlängning 8 månader.

Arbetsuppgifter:

I din roll som projektledare kommer du att kartlägga och sammanställa behov samt att säkerställa behov mot kravspecifikation för upphandling. Målet med projektet är att genomföra projektinitieringen för det kommande projektet självincheckning.

I dina arbetsuppgifter ingår även att ta fram beslut om genomförande, riskanalys och informationsklassning samt projektdirektiv.

Profil:

• Erfarenhet av att leda projekt kopplat till införande av IT-system eller IT-tjänster
• Erfarenhet av att leda och genomföra projekt enligt vanligt förekommande projektmodeller.

I din roll som projektledare är det av stor vikt att du planerar och kan arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Du har vana av att arbeta organiserat och strukturerat samt att på egen hand driva uppgifter framåt.

Övrig information:

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-10-12
Plats: Sundsvall eller Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT projektledare, IT, projektledare, IT-system, Sundsvall, Härnösand, informationsklassning, riskanalys Visa mindre

Projektledare

Ansök    Aug 28    Bravura Sverige AB    Projektledare, IT
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: För kunds räkning söker Bravura en projektledare. Uppdraget sträcker sig fr.o.m. 2020-10-12 tom 2020-12-31 med m... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

För kunds räkning söker Bravura en projektledare. Uppdraget sträcker sig fr.o.m. 2020-10-12 tom 2020-12-31 med möjlighet till förlängning 8 månader.

Arbetsuppgifter:

I din roll som projektledare kommer du att kartlägga och sammanställa behov samt att säkerställa behov mot kravspecifikation för upphandling. Målet med projektet är att genomföra projektinitieringen för det kommande projektet självincheckning.

I dina arbetsuppgifter ingår även att ta fram beslut om genomförande, riskanalys och informationsklassning samt projektdirektiv.

Profil:

• Erfarenhet av att leda projekt kopplat till införande av IT-system eller IT-tjänster
• Erfarenhet av att leda och genomföra projekt enligt vanligt förekommande projektmodeller.

I din roll som projektledare är det av stor vikt att du planerar och kan arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Du har vana av att arbeta organiserat och strukturerat samt att på egen hand driva uppgifter framåt.

Övrig information:

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-10-12
Plats: Sundsvall eller Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT projektledare, IT, projektledare, IT-system, Sundsvall, Härnösand, informationsklassning, riskanalys Visa mindre

Delprojektledare verksamhet till FVIS

Är du intresserad av att jobba med nytt vårdinformationsstöd. Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Då är det dig vi söker! Vi söker en delprojektledare drift och support till implementationsprojektet inom FVIS. FVIS är ett nytt vårdinformationsstöd som omfattar grundläggande stöd för vårddokumentation, vårdadministration och läkemedel, men även stöd för operationsplanering, anestesi /intensivvård, obstetrik, cytostatika samt drifttjänst, suppor... Visa mer
Är du intresserad av att jobba med nytt vårdinformationsstöd. Vill du vara med och utveckla framtidens vård? Då är det dig vi söker!
Vi söker en delprojektledare drift och support till implementationsprojektet inom FVIS.

FVIS är ett nytt vårdinformationsstöd som omfattar grundläggande stöd för vårddokumentation, vårdadministration och läkemedel, men även stöd för operationsplanering, anestesi /intensivvård, obstetrik, cytostatika samt drifttjänst, support och underhåll.

Fem regioner har gemensamt har gemensamt upphandlat FVIS (Västernorrland, Västerbotten, Blekinge, Örebro och Sörmland) och ytterligare fyra regioner (Norrbotten, Dalarna, Gävleborg och Halland) har möjlighet att avropa det nya vårdinformationsstödet. Vi tillsammans är Sussa samverkan
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

.

- Leda och organisera projektdeltagare inom området
- Planera överlämning till kommande målförvaltning
- Ansvara för samordning och sammanställning Systemdokumentation (ATLAS), Tekniskdokumentation (ATLAS) Driftinformation
- Ansvara för att projektets supportrutiner samt ärendehantering passar mot kommande målförvaltning
- Ansvara för samordning och utbildning av mottagande förvaltning
- Ansvara för planering och genomförande av utökad support under projektets införande
- Samverka med projekt beställarorienterad organisation
- Delta i Sussa gemensamma aktiviteter inom området

Du som söker har:
- Kunskap och erfarenhet av PM3 och ITIL
- Duktig på att bygga nätverk
- God samarbetsförmåga och bra på att skapa goda relationer
- Kunskap och erfarenhet av PM3 och ITIL
- Duktig på att bygga nätverk
- God samarbetsförmåga och bra på att skapa goda relationer

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta med andra och har en god kommunikationsförmåga. Du har ett gott omdöme och är lojal med en positiv inställning. Du kan självständigt prioritera i ditt arbete, du
är motiverad och har ett starkt driv.

Resor ingår i tjänsten och valfri placeringsort.

Låter det intressant eller vill du veta mer? Hör av dig iså fall!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre