Lediga jobb som Redovisningsekonom i Härnösand

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Härnösand. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Härnösand som finns hos arbetsgivaren.

ekonom till egendomsförvaltningen i härnösands stift

Ansök    Maj 20    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Är du en noggrann och ansvarsfull person som har erfarenhet inom redovisning och bokslut? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker dig som vill arbeta som ekonom i en omväxlande och bred redovisning/controller roll.  I rollen som ekonom kommer du bland annat att hantera bokföring, fakturering och virkesredovisning. På egendomsförvaltningen erbjuds du möjlighet att bli en nyckelfunktion med ett helhetsansvar för dina ansvarsområden. Egendom... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och ansvarsfull person som har erfarenhet inom redovisning och bokslut? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker dig som vill arbeta som ekonom i en omväxlande och bred redovisning/controller roll. 

I rollen som ekonom kommer du bland annat att hantera bokföring, fakturering och virkesredovisning. På egendomsförvaltningen erbjuds du möjlighet att bli en nyckelfunktion med ett helhetsansvar för dina ansvarsområden. Egendomsförvaltningen förvaltar stora tillgångar i form av jord, skog och kapital och består av sammanlagt sju personer som arbetar tätt tillsammans och som ekonom rapporterar du till stiftsjägmästaren.

Ansvarsområden
Som ekonom på egendomsförvaltningen arbetar du brett. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;
• Löpande bokföring samt fakturahantering
• Bokföring av värdepappersportföljen
• Medverka vid budget och bokslutsprocessen inklusive skatt och deklarationer
• Ansvar för ekonomisystemet och andra ekonomirelaterade it-system
• Att ta fram nyckeltal, statistik och rapporter
• Utveckling av rutiner, policys och instruktioner inom ansvarsområdet
• Virkesredovisning
• Ajourföring och fakturering av arrenden/upplåtelser
• Medverka i utvecklingsprojekt kopplade till ekonomiområdet 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskolexamen inom ekonomiområdet, några års arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och erfarenhet av bokslut- och redovisningsarbete. Du talar och skriver flytande svenska. Har du erfarenhet av affärssystemet Visma och bokslutsprogrammet Capego, skogsbranschen och skogsbeskattning samt avdragsrätt och revisionsarbete ser vi det som meriterande. Har du goda kunskaper inom Officepaketet är det en fördel.  

Som person är du noggrann, ansvarsfull, strukturerad och självständig. Du ser och förstår både helheten och detaljerna. Vidare har du har lätt att uttrycka och förmedla ekonomi på ett pedagogiskt sätt i tal och skrift. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Härnösands stift med Randstad AB. Skicka din ansökan via länken redan idag. Sista ansökningsdag är 2022-06-20.
 
Vid frågor kontakta Randstad; 
Rekryteringskonsult Pernilla Melander,  [email protected]
 
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning förekommer.

Om företaget
Välkommen till Härnösands stift. Stiftet arbetar med att ge stöd till Svenska kyrkans 98 församlingar som finns i landskapen Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Ångermanland. Biskop i Härnösands stift är Eva Nordung Byström. Visa mindre

Vi söker en vikarierande Ekonom

Härnösand Energi & Miljö, HEMAB, är en självklar del av Härnösand. Det är vi som levererar värme, vatten, el och tar hand om återvinningen. Vi producerar grön el via våra vindkraftverk och vårt kraftvärmeverk som drivs av biobränsle och vi tar även en aktiv roll i lokalsamhället och gör insatser inom exempelvis skola och integration. Vikarierande Ekonom Camilla ska vara föräldraledig, så nu söker vi en vikarierande Ekonom till vår Affärsserviceavdelnin... Visa mer
Härnösand Energi & Miljö, HEMAB, är en självklar del av Härnösand. Det är vi som levererar värme, vatten, el och tar hand om återvinningen. Vi producerar grön el via våra vindkraftverk och vårt kraftvärmeverk som drivs av biobränsle och vi tar även en aktiv roll i lokalsamhället och gör insatser inom exempelvis skola och integration.

Vikarierande Ekonom

Camilla ska vara föräldraledig, så nu söker vi en vikarierande Ekonom till vår Affärsserviceavdelning. Är du framåt och vill utvecklas inom det ekonomiska området kan detta vara något för dig.

Om jobbet

Det huvudsakliga ansvarsområdet för tjänsten är att ansvara för våra externa uppdrag såsom Servanet, KBAB och Technichus.

För Servanet-uppdraget gäller att sköta debitering, inbetalningar och krav- och påminnelsehantering samt bistå kundcenter genom att tillhandahålla uppdaterade underlag och vara behjälplig att svara på frågor rörande kunders reskontra-situation via olika kanaler.

Det är viktigt att arbetet utförs noggrant och att det löpande bokas och stäms av så att uppgifter gentemot kund är korrekt.

En viktig del är också inkassohanteringen i samarbete med inkassoföretag.

För KBAB och Technichus-uppdraget är huvudsakliga arbetsuppgifterna att sköta löpande fakturahantering, bokföring, momshantering och löpande avstämningar samt utbetalningar i bank. Som Ekonom sköter du även löneutbetalningar och rapporterar arbetsgivaravgifter samt hanterar post, diarium och arkivering rörande KBAB. I båda uppdragen gäller att man har kontakter med VD i respektive bolag.

Vid behov är du även behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter inom organisationen.

Arbetstiderna för tjänsten är dagtid men visst helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar flexibel arbetstid med möjlighet till platsoberoende arbete, men förväntar oss att du befinner dig på kontoret utifrån verksamhetens behov och överenskommelse med närmsta chef.

Om dig

Du har minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi och administration. Erfarenhet av bokföring är ett krav. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, erfarenhet av löneadministration samt bokföring är meriterande, liksom erfarenhet av arbete i VISMA-programmen.

Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad med kvalitén i fokus. Då arbetet innebär många kontakter internt och externt är god samarbetsförmåga och höga kommunikativa egenskaper nödvändiga.

Utöver detta har du hög integritet och arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rätt inställning och ett gott samarbete med befintlig personal samt organisationen i sin helhet är av stor betydelse.

Ansökan och frågor

Befattningen är ett vikariat som sträcker sig till 31 december 2023. Tillträde snarast. Vi tillämpar kollektivavtal BÖK Energi.

Du är välkommen att ansöka via formuläret på www.hemab.se/jobb. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2022.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Lisa Svanemar, Ekonom Affärsservice, lisa [email protected], 073-821 74 75.

Fackliga representanter

Vision: Pia Sjöberg, 0611-55 75 00, [email protected]

SEKO: Erik Olofsson, 070-249 79 68, [email protected]

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats. Visa mindre

Redovisningsekonom / Ekonomiassistent

Nu söker vi både redovisningsekonomer och ekonomiassistenter för ett konsultuppdrag på ca 3 månader. Har du ett intresse för ekonomi och erfarenhet inom bokföring? Vi arbetar löpande med urvalet så ansök redan idag! Om uppdraget I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett team tillsammans med andra ekonomer. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bokslut, avstämningar, skatteberäkningar och momsdeklarationer. Som assistent kommer du att han... Visa mer
Nu söker vi både redovisningsekonomer och ekonomiassistenter för ett konsultuppdrag på ca 3 månader. Har du ett intresse för ekonomi och erfarenhet inom bokföring? Vi arbetar löpande med urvalet så ansök redan idag!
Om uppdraget
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett team tillsammans med andra ekonomer. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bokslut, avstämningar, skatteberäkningar och momsdeklarationer.
Som assistent kommer du att hantera enklare bokslut och vissa avstämningsdelar. Du kan också få hjälpa till med momsdeklarationer, arbetsgivardeklarationer och löpande avstämningar. Du stöttar redovisningsekonomerna och kan behöva hjälpa flera team hos kunden.
Du kommer tillhöra en grupp med andra ekonomer som arbetar nära varandra vilket innebär att en social och kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas i uppdraget.
Din profil
I uppdraget som redovisningsekonom söker vi dig som har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi där praktik har ingått. Du har tidigare erfarenhet av bokföring samt leverantörs- och kundreskontra. Har du arbetat med bokslut är det ett plus, men inget krav.
Om du söker uppdraget som assistent tror vi att du har en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi och att du har grundläggande kunskaper inom bokföring.
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom eller assistent behöver du ha grundläggande datorkunskaper och ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare behöver du ha god samarbetsförmåga och trivas med arbetsuppgifter som kräver att du arbetar både strukturerat och noggrant.
Krav för redovisningsekonom
Eftergymnasial ekonomiutbildning där praktik har ingått eller några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
Tidigare arbetslivserfarenhet inom bokföring samt leverantörs- och kundreskontra

Krav för ekonomiassistent
Fullgjord gymnasieutbildning med inriktning ekonomi
Praktisk erfarenhet eller goda kunskaper inom bokföring

Meriterande för rollerna
Erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen

Övrigt
Startdatum: Januari 2022
Slutdatum: Mars 2022
Omfattning: Heltid
Uppdragsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra Rekrytering och uthyrd till kunden
Ort: Sundsvall. Minst 2 dagar i veckan på kontoret i Sundsvall, möjlighet till distansarbete finns.
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.
Sökord: Ekonom / Redovisning / Förvaltning Visa mindre

Redovisningsekonom / junior ekonom till kund i Sundsvall

Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom området och trivs i en rådgivande roll med kundfokus? Är du tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag under ca sex månader? Ansök idag! Om uppdraget I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning. De ... Visa mer
Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom området och trivs i en rådgivande roll med kundfokus? Är du tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag under ca sex månader? Ansök idag!
Om uppdraget
I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning. De ärenden och uppgifter du kommer hantera är varierade vilket innebär att det kräver en flexibilitet och förmåga att prioritera.
Du kommer främst agera som rådgivare och konsultativ funktion, vilket innebär att du till stor del inte kommer arbeta hands-on med praktiska ekonomiuppgifter. Du kommer i stället visa hur vår kunds användare själv ska kunna se och tolka sina rapporter eller budgetar.
Du kommer tillhöra en grupp med andra ekonomer placerad i Sundsvall som arbetar nära varandra vilket innebär att en social och kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas i uppdraget.
Din profil
I detta uppdrag har du antingen studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på exempelvis högskola, universitet eller yrkeshögskola alternativt att du saknar utbildning men i stället har några års erfarenhet som redovisningsekonom.
Eftersom du i rollen kommer hantera en bredd av frågor behöver du ha en god förståelse för ekonomiarbete överlag, med moment som resultat- och balansräkningar och generellt budgetarbete. Har du en ekonomiutbildning räcker det med att ha genomfört dessa moment i teorin, medan om du saknar utbildning behöver ha praktiskt erfarenhet.
Krav för rollen
Eftergymnasial ekonomiutbildning eller några års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
Förståelse kring resultat- och balansräkning, redovisning och budgetarbete
Du behöver vara social och kommunikativ med stort kundfokus.

Meriterande för rollen
Erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen

Övrigt
Startdatum: Mars-April
Omfattning: Heltid fram till 2022-09-30
Uppdragstyp: Konsultuppdrag / Bemanning
Ort: Sundsvall
Lön: Fast månadslön
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De som uppfyller grundkraven kontaktar vi via telefon. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.
Sökord: Ekonom / Redovisning / Förvaltning Visa mindre

Junior Ekonom / Redovisningsekonom till Sundsvall

För kunds räkning söker vi dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning från exempelvis universitet, högskola eller YH alternativt om du jobbat några år som redovisningsekonom. Är du tillgänglig omgående? Ansök idag! Om uppdraget I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning.... Visa mer
För kunds räkning söker vi dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning från exempelvis universitet, högskola eller YH alternativt om du jobbat några år som redovisningsekonom. Är du tillgänglig omgående? Ansök idag!
Om uppdraget
I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning. De ärenden och uppgifter du kommer hantera är varierade vilket innebär att det kräver en flexibilitet och förmåga att prioritera.
Du kommer främst agera som rådgivare och konsultativ funktion, vilket innebär att du till stor del inte kommer arbeta hands-on med praktiska ekonomiuppgifter. Du kommer i stället visa hur vår kunds användare själv ska kunna se och tolka sina rapporter eller budgetar.
Du kommer tillhöra en grupp med andra ekonomer placerad i Sundsvall som arbetar nära varandra vilket innebär att en social och kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas i uppdraget.
Din profil
I detta uppdrag har du antingen studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på exempelvis högskola, universitet eller yrkeshögskola alternativt att du saknar utbildning men i stället har några års erfarenhet som redovisningsekonom.
Eftersom du i rollen kommer hantera en bredd av frågor behöver du ha en god förståelse för ekonomiarbete överlag, med moment som resultat- och balansräkningar och generellt budgetarbete. Har du en ekonomiutbildning räcker det med att ha genomfört dessa moment i teorin, medan om du saknar utbildning behöver ha praktiskt erfarenhet.
Krav för rollen
Eftergymnasial ekonomiutbildning eller några års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
Förståelse kring resultat- och balansräkning, redovisning och budgetarbete
Du behöver vara social och kommunikativ med stort kundfokus.

Meriterande för rollen
Erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen

Övrigt
Startdatum: Feb - Mars 2022
Omfattning: Heltid fram till 2022-08-31
Uppdragstyp: Konsultuppdrag / Bemanning
Lön: Fast månadslön
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De som uppfyller grundkraven kontaktar vi via telefon. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. Visa mindre

Redovisningsekonom / junior ekonom till kund i Sundsvall

Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom området och trivs i en rådgivande roll med kundfokus? Är du tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag under ca sex månader? Ansök idag! Om uppdraget I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning. De ... Visa mer
Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom området och trivs i en rådgivande roll med kundfokus? Är du tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag under ca sex månader? Ansök idag!
Om uppdraget
I rollen kommer du att agera som rådgivare inom ekonomiska frågor. Via telefon och mail kommer du hantera inkommande ärenden och stötta upp med din ekonomikunskap i sådant som rör exempelvis budget, fakturering och redovisning. De ärenden och uppgifter du kommer hantera är varierade vilket innebär att det kräver en flexibilitet och förmåga att prioritera.
Du kommer främst agera som rådgivare och konsultativ funktion, vilket innebär att du till stor del inte kommer arbeta hands-on med praktiska ekonomiuppgifter. Du kommer i stället visa hur vår kunds användare själv ska kunna se och tolka sina rapporter eller budgetar.
Du kommer tillhöra en grupp med andra ekonomer placerad i Sundsvall som arbetar nära varandra vilket innebär att en social och kommunikativ förmåga är viktigt för att lyckas i uppdraget.
Din profil
I detta uppdrag har du antingen studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på exempelvis högskola, universitet eller yrkeshögskola alternativt att du saknar utbildning men i stället har några års erfarenhet som redovisningsekonom.
Eftersom du i rollen kommer hantera en bredd av frågor behöver du ha en god förståelse för ekonomiarbete överlag, med moment som resultat- och balansräkningar och generellt budgetarbete. Har du en ekonomiutbildning räcker det med att ha genomfört dessa moment i teorin, medan om du saknar utbildning behöver ha praktiskt erfarenhet.
Krav för rollen
Eftergymnasial ekonomiutbildning eller några års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
Förståelse kring resultat- och balansräkning, redovisning och budgetarbete
Du behöver vara social och kommunikativ med stort kundfokus.

Meriterande för rollen
Erfarenhet av ekonomiarbete från fastighetsbranschen

Övrigt
Startdatum: Mars-April
Omfattning: Heltid fram till 2022-09-30
Uppdragstyp: Konsultuppdrag / Bemanning
Ort: Sundsvall
Lön: Fast månadslön
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De som uppfyller grundkraven kontaktar vi via telefon. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [email protected]
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.
Sökord: Ekonom / Redovisning / Förvaltning Visa mindre

Redovisningsassistent / Ekonom till Logosol

Ansök    Okt 28    Bravura Sverige AB    Redovisningsekonom
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Logosol. Det är uttalat att Logosol har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Logosol en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Logosol bidrar till skaparglädje över hela världen och har ett sortiment som säljs i över 65 länder. Bolaget designar, producerar och säljer mindre sågverk och hyvlar till privatpersoner och företag. Sågverken och hyvlarna har utvecklats till livsstilsprodukter med en stor grupp av influensers och nöjda användare som gör avtryck i sociala medier.

I Härnösand finns Logosols huvudkontor med drygt 50 anställda och med en omsättning på 160 Mkr. Ett dotterbolag finns i Tyskland och återförsäljare representerar Logosol i övriga länder som t.ex. USA, Australien, Frankrike och UK.

Logosols är ett familjeägt företag med trygghet, glädje, gemenskap och lönsamhet som ledord. Företagets delägare beskriver företaget som en spännande och dynamisk arbetsplats och dess medarbetare som nytänkande och självgående med en bra laganda. Logosol är ett produktägande företag med ansvar för hela förädlingskedjan samt marknadsföring och försäljning till flera länder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsassistent arbetar du med redovisning och inledningsvis består dina arbetsuppgifter främst av avstämningar, moms- och skattedeklarationer samt kund- och leverantörsreskontran. Logosol befinner sig i ett utvecklingsskede där man digitaliserar hela affärsprocessen och på sikt finns möjlighet för dig att vara delaktig i digitaliseringsarbetet där man implementerar nya rutiner och processer i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Utbildning inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• 1–2 års erfarenhet inom redovisning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och har ambitioner att utvecklas inom företaget. Vidare har du ett lösningsorienterat förhållningssätt och en förmåga att självständigt hantera dina arbetsuppgifter. Då Logosol befinner sig i en digitaliseringsfas krävs det att du har en god tekniska förmåga och är bekväm med dagens mobila hjälpmedel.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, redovisning, redovisningsekonom, redovisningsarbete, löpande bokföring, moms, utbetalning, inbetalning Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 15    Logosol AB    Redovisningsekonom
Vi är i ett utvecklingsskede där vi digitaliserar våra affärsprocesser. I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara med från början. Det innebär initialt traditionella redovisningsuppgifter och successivt en övergång till nya rutiner och processer. Du måste vara kunnig inom redovisning, engagerad och ta egna initiativ, intresserad av utveckling och bekväm dem dagens mobila hjälpmedel. Visa mer
Vi är i ett utvecklingsskede där vi digitaliserar våra affärsprocesser. I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara med från början. Det innebär initialt traditionella redovisningsuppgifter och successivt en övergång till nya rutiner och processer. Du måste vara kunnig inom redovisning, engagerad och ta egna initiativ, intresserad av utveckling och bekväm dem dagens mobila hjälpmedel. Visa mindre

Redovisningsassistent / Ekonom till Logosol

Ansök    Sep 23    Bravura Sverige AB    Redovisningsekonom
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som ko... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Logosol. Det är uttalat att Logosol har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Logosol en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Logosol bidrar till skaparglädje över hela världen och har ett sortiment som säljs i över 65 länder. Bolaget designar, producerar och säljer mindre sågverk och hyvlar till privatpersoner och företag. Sågverken och hyvlarna har utvecklats till livsstilsprodukter med en stor grupp av influensers och nöjda användare som gör avtryck i sociala medier.

I Härnösand finns Logosols huvudkontor med drygt 50 anställda och med en omsättning på 160 Mkr. Ett dotterbolag finns i Tyskland och återförsäljare representerar Logosol i övriga länder som t.ex. USA, Australien, Frankrike och UK.

Logosols är ett familjeägt företag med trygghet, glädje, gemenskap och lönsamhet som ledord. Företagets delägare beskriver företaget som en spännande och dynamisk arbetsplats och dess medarbetare som nytänkande och självgående med en bra laganda. Logosol är ett produktägande företag med ansvar för hela förädlingskedjan samt marknadsföring och försäljning till flera länder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsassistent arbetar du med redovisning och inledningsvis består dina arbetsuppgifter främst av avstämningar, moms- och skattedeklarationer samt kund- och leverantörsreskontran. Logosol befinner sig i ett utvecklingsskede där man digitaliserar hela affärsprocessen och på sikt finns möjlighet för dig att vara delaktig i digitaliseringsarbetet där man implementerar nya rutiner och processer i arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Utbildning inom redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• 1–2 års erfarenhet inom redovisning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och har ambitioner att utvecklas inom företaget. Vidare har du ett lösningsorienterat förhållningssätt och en förmåga att självständigt hantera dina arbetsuppgifter. Då Logosol befinner sig i en digitaliseringsfas krävs det att du har en god tekniska förmåga och är bekväm med dagens mobila hjälpmedel.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Härnösand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, redovisning, redovisningsekonom, redovisningsarbete, löpande bokföring, moms, utbetalning, inbetalning Visa mindre

Affärsekonom inom skog till Härnösands stift

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som ekonom med omväxlande arbetsuppgifter. Du är en självständig och ansvarsfull person som kan redovisning, bokslut och rapportering från grunden. I dina dagliga uppgifter ingår allt från bokföring och virkesredovisning till utveckling av rutiner och policys samt medverkan i olika projekt kopplade till ekonomiområdet. Inledningsvis kommer ni att vara två ekonomer i Härnösand som ansvarar för den gemensamma e... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som ekonom med omväxlande arbetsuppgifter. Du är en självständig och ansvarsfull person som kan redovisning, bokslut och rapportering från grunden. I dina dagliga uppgifter ingår allt från bokföring och virkesredovisning till utveckling av rutiner och policys samt medverkan i olika projekt kopplade till ekonomiområdet.

Inledningsvis kommer ni att vara två ekonomer i Härnösand som ansvarar för den gemensamma ekonomifunktionen i de två juridiska enheterna Prästlönetillgångarna i Härnösands och Luleå stift.
I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:

- Löpande bokföring av leverantörsfakturor och kundfakturering

- Bokslutsprocesser och bokslutsarbete inklusive skatt och deklaration
- Bistå i budget och prognosarbetet
- Ta fram nyckeltal, statistik och rapporter
- Virkesredovisning
- Ajourföring fakturering av arrenden/upplåtelser i diverse projekt
kopplade till ekonomi och virkesområdet


Kvalifikationer och egenskaper
Du bör vara civilekonom eller ha likvärdig högskoleutbildning. Vi ser helst att du har erfarenhet från näringslivet och gärna från skogsbranschen. Tjänsten ställer stora krav på redovisningskunskaper. Du arbetar i en liten integrerad arbetsgrupp som delar på många skiftande arbetsuppgifter. Stationeringsorten är i Härnösand och du rapporterar till stiftsjägmästarna i respektive stift.
Vi ser att du har:


- Erfarenhet från skogsbranschen och av skogsbeskattning och
avdragsrätt
- Erfarenhet inom virkesredovisning
- Högskoleutbildning gärna som civilekonom
- Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
- Några års arbetslivserfarenhet inom motsvarande område
- Goda kunskaper i Officepaketet
Om Prästlönetillgångarna i Härnösands Stift
Härnösands stift omfattar Västernorrlands-och Jämtlands län. Härnösands stift har till uppgift att främja församlingslivet och utöva tillsyn över församlingarna inom stiftet. I uppgiften ingår även att förvalta Prästlönetillgångarna som är en egen juridisk enhet. Prästlönetillgångarna är en ändamålsbestämd stiftelselik egendom som består av jord, skog och fondkapital vars avkastning går tillbaka till församlingarnas verksamhet.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Härnösands stift med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren (mailto:[email protected]).
Sista ansökningsdag är 20 augusti men då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiansvarig

ÄR DU VÅR FRAMTIDA EKONOMIANSVARIG? Härnösands folkhögskola är en kreativ bildningsmiljö med rika möjligheter till lärande och personlig utveckling. Vi har årligen 2 500 kursdeltagare, varav ca 300 på ett tiotal långa kurser, och 5 000 deltagare i kulturprogram. Härnösands folkhögskola är en icke-vinstdrivande ideell förening med Equmeniakyrkan och Equmenia som huvudman. Skolan vill genom en positiv människosyn erbjuda en mötesplats för åsikter, ambitioner... Visa mer
ÄR DU VÅR FRAMTIDA EKONOMIANSVARIG?
Härnösands folkhögskola är en kreativ bildningsmiljö med rika möjligheter till lärande och personlig utveckling. Vi har årligen 2 500 kursdeltagare, varav ca 300 på ett tiotal långa kurser, och 5 000 deltagare i kulturprogram.
Härnösands folkhögskola är en icke-vinstdrivande ideell förening med Equmeniakyrkan och Equmenia som huvudman. Skolan vill genom en positiv människosyn erbjuda en mötesplats för åsikter, ambitioner och kulturer.
Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand!
OM TJÄNSTEN
Vår nuvarande ekonomiansvarig går i pension och vi söker en ersättare. Tjänsten är direkt underställd rektor och har en viktig roll i att förse rektor, styrelse och chefer med ekonomiska underlag samt bistå med sin sakkompetens. Som ekonomiansvarig har du ett nära samarbete med ledningsgrupp och administration.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kunnig och driftig ekonomiansvarig. Tjänsten innebär arbete med;
budget, redovisning, bokslut, deklarationer, skatter och försäkringar
löpande bokföring
att rapportera in uppgifter till olika myndigheter
viss lönehanteringDå tjänsten innehåller många verksamhetsspecifika arbetsuppgifter är tanken att gå parallellt under den första anställningstiden. Samtidigt ser vi över våra administrativa rutiner och verktyg så du förväntas att aktivt vara med och utveckla framtida arbetssätt och rutiner.
DIN PROFIL
Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomiområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att självständigt driva löpande processer och ta fram rapporter och underlag inför beslut av styrelse och skolledning. Det är meriterande om du även har kunskap om och erfarenhet av:
utvecklingsarbete
arbete med redovisning inom olika bolagsformer
bidragsfinansierad utbildningsverksamhet
arbete eller studier vid folkhögskolaVi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig men med god samarbetsförmåga när det behövs. Du behöver vara noggrann, flexibel och prestigelös med god förmåga att kommunicera och ta initiativ.
Vi ser att du har ett starkt förhållningssätt till demokrati och inkludering och en personlighet som bidrar till trevlig stämning, högt engagemang och passion för folkbildning!
Vi erbjuder behörighetsgivande kurser inom bland annat allmän kurs, musik och dans samt yrkesutbildningar. Många av våra utbildningar och arrangemang sker i samverkan med organisationer, företag, institutioner och myndigheter.
Härnösands folkhögskola är en flexibel och stimulerande arbetsplats där Du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och växa tillsammans med deltagare, personal och styrelse.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jul 22    Kastellskolan    Redovisningsekonom
Tjänsten som ekonom på Kastellskolan är nu ledig. Kastellskolan har ett bra läge på Kristinagatan i Härnösand. Skolan med ca 260 barn och elever, med tillhörande fritidshem, har varit verksam sedan läsåret 2002-2003, och vår förskoleverksamhet öppnade under läsåret 2006-2007. Skolan har fyra arbetslag; förskola, fritidshem, åk F-6 samt åk 7-9. Kastellskolan, som är en icke vinstdriven friskola, har ca 50 anställda. Skolan leds av en styrelse samt skolledni... Visa mer
Tjänsten som ekonom på Kastellskolan är nu ledig.
Kastellskolan har ett bra läge på Kristinagatan i Härnösand. Skolan med ca 260 barn och elever, med tillhörande fritidshem, har varit verksam sedan läsåret 2002-2003, och vår förskoleverksamhet öppnade under läsåret 2006-2007.
Skolan har fyra arbetslag; förskola, fritidshem, åk F-6 samt åk 7-9. Kastellskolan, som är en icke vinstdriven friskola, har ca 50 anställda. Skolan leds av en styrelse samt skolledningen som består av rektor tillika skolchef och bitr.rektor tillika rektor för förskolan.
Vi erbjuder en röd tråd i lärandet för barn från ett till sexton år. Vi är den lilla skolan med de stora möjligheterna.
Vi söker en trygg och tydlig person som är socialt inkännande och har lätt för att samarbeta. Arbetet sker i nära samarbete med de två rektorerna som leder skolan, en administratör samt Kastellskolans ideella förenings styrelse.
Arbetsuppgifterna består bland annat av löpande bokföring, kontera, kontrollera och betala inkommande leverantörsfakturor, fakturera avgifter för förskola och fritids, månadsvis avstämning av balanskonton, månadsvis resultatuppföljning till styrelsen, avstämning av skolpeng till kommunen månadsvis, bistå rektorn i budgetarbete inför kommande verksamhetsår, löneadministration, redovisa skatter och arbetsgivaravgifter, Collectum, införsel, arbetsgivarintyg, anställningsavtal, lägga in schema för de anställda i Hogia, SCB, beställningar till förskola och skola. Visa mindre

Ekonom / Koordinator / Löneadministratör till ArtBoard i Timrå!

Ansök    Okt 20    Bravura Sverige AB    Redovisningsekonom
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Artboard har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Artboard en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Det svenska företaget Artboard AB grundades av Lars Henning och Tore Andersson 1984. Båda parterna arbetade tillsammans på Gullfiber i Söråker. Under 1985-1991 utvecklade de Artboard-produkten framgångsrikt. Konstbräda kan användas som en lätt och brandhämmande sandwichpanel. Den första affärsidén var att börja med utveckling och produktion av en tunn panel med isolerings egenskaper för hus och byggnader. Under åren har Artboard AB vuxit och efter att ha köpt bolagen Recore Technologies och PA Innovation har idag Artboard AB tre produktionsenheter i Sverige.

En ny och större produktionsenhet blev klar 2012 och både enheterna, Timrå och Sundsbruk, flyttade tillsammans. De nya produktionsanläggningarna använder innovativ teknikmetod vid produktion av fiberförstärkta kompositprodukter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonom på Artboard arbetar du med löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontran, månadsbokslut och ekonomiska rapporter. Du gör även förberedelser inför årsbokslut som du sedan lämnar över till rådgivningsbyrå. I ditt ansvarsområde ingår personaladministration och du kommer att arbeta med löner och utbetalningar.

Du har en viktig roll på företaget där du får möjlighet att växa och utvecklas. Dagligen har du ett nära samarbete med VD och andra funktioner på företaget.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet
• Du har erfarenhet av redovisning
• Goda kunskaper i Excel och gärna Visma
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med kunskaper i tyska eller ryska

I rollen som ekonom är du självgående och har enkelt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med kollegor på Artboard och därav ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har ett strukturerat arbetssätt där du utför dina uppgifter med noggrannhet. I din roll är arbetsuppgifterna varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan göra prioriteringar i arbetet. På Artboard kommer man i kontakt med kunder och leverantörer, därför är det viktigt att du har en känsla för service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Timrå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, administration, löner, ekonomiassistent, löneadministratör, administratör, löpande bokföring, bokföring, faktura, lönehantering, inköp, engelska, tyska, Timrå, Sundsvall, Härnösand Visa mindre

Ekonom / Koordinator / Löneadministratör till ArtBoard i Timrå!

Ansök    Nov 10    Bravura Sverige AB    Redovisningsekonom
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Artboard har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Artboard en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Det svenska företaget Artboard AB grundades av Lars Henning och Tore Andersson 1984. Båda parterna arbetade tillsammans på Gullfiber i Söråker. Under 1985-1991 utvecklade de Artboard-produkten framgångsrikt. Konstbräda kan användas som en lätt och brandhämmande sandwichpanel. Den första affärsidén var att börja med utveckling och produktion av en tunn panel med isolerings egenskaper för hus och byggnader. Under åren har Artboard AB vuxit och efter att ha köpt bolagen Recore Technologies och PA Innovation har idag Artboard AB tre produktionsenheter i Sverige.

En ny och större produktionsenhet blev klar 2012 och både enheterna, Timrå och Sundsbruk, flyttade tillsammans. De nya produktionsanläggningarna använder innovativ teknikmetod vid produktion av fiberförstärkta kompositprodukter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonom på Artboard arbetar du med löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontran, månadsbokslut och ekonomiska rapporter. Du gör även förberedelser inför årsbokslut som du sedan lämnar över till rådgivningsbyrå. I ditt ansvarsområde ingår personaladministration och du kommer att arbeta med löner och utbetalningar.

Du har en viktig roll på företaget där du får möjlighet att växa och utvecklas. Dagligen har du ett nära samarbete med VD och andra funktioner på företaget.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet
• Du har erfarenhet av redovisning
• Goda kunskaper i Excel och gärna Visma
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med kunskaper i tyska eller ryska

I rollen som ekonom är du självgående och har enkelt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med kollegor på Artboard och därav ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har ett strukturerat arbetssätt där du utför dina uppgifter med noggrannhet. I din roll är arbetsuppgifterna varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan göra prioriteringar i arbetet. På Artboard kommer man i kontakt med kunder och leverantörer, därför är det viktigt att du har en känsla för service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Timrå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, administration, löner, ekonomiassistent, löneadministratör, administratör, löpande bokföring, bokföring, faktura, lönehantering, inköp, engelska, tyska, Timrå, Sundsvall, Härnösand Visa mindre

SPSM söker Ekonom till Verksamhetsstödsenheten

Ansök    Okt 23    Experis AB    Redovisningsekonom
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning - oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Mynd... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten,
SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning - oavsett
funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och
tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel.

Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.
Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb

Vi söker nu en ekonom till Verksamhetsstödsenheten vid vårt kontor i Örebro, Härnösand eller Skellefteå.
På kontoren finns olika delar av vår verksamhet representerad.
Verksamhetsstödsenheten inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och
omfattar för närvarande 26 medarbetare.
Verksamhetsstödsenheten tillhör verksamhetsområde Specialpedagogiskt stöd. Vi ger stöd till verksamhetsområdets
chefer så att de kan fokusera på ledarskapet och till våra medarbetare så att de kan fokusera på våra målgruppers behov. Vi ger bland annat stöd inom områdena ekonomi- och verksamhetsstyrning, ekonomiadministration,
personaladministration, bidragshantering och kursadministration
Då myndigheten finns inom stora delar av landet använder vi video, Skype och Zoom för arbete och möten på distans.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonom är huvuduppgiften att vara ett kvalificerat ekonomistöd till verksamhetsområdets avdelningar och
enheter. Det innebär bland annat arbete med budget, uppföljningar och prognos.
I arbetsuppgifterna ingår även avtalsförvaltning. Arbetsuppgifterna kring avtalsförvaltning innebär att du har en viktig
uppgift i att stödja avtalsägare i att kvalitetsgranska och följa upp våra avtal samt vid behov rekommendera och genomföra åtgärder. Hos oss kommer du att få sätta dig in i olika typer av verksamheter och ditt uppdrag kommer att innebära regelbunden kontakt med chefer inom verksamhetsområdet.
Eftersom vi är i ett förändringsarbete kan arbetsuppgifter förändras utifrån verksamhetens behov och även andra
administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Här blir nyckel till framgång din förmåga att bygga relationer och nätverk samt din förmåga att både utmana och stödja våra chefer beroende på situation och med utgångspunkt i verksamhetens mål. Befattningen ingår i enhetens ekonomigrupp som är en del av verksamhetsområdets gemensamma administration. I ekonomigruppen ingår ekonomer och ekonomiadministratörer. Din närmsta chef blir enhetschefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
* Relevant universitets- eller högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
* Minst fem års dokumenterad erfarenhet av självständigt och kvalificerat ekonomiarbete
* Minst två års erfarenhet av avtalstolkning och avtalsförvaltning
* Minst två års erfarenhet av att tidigare har arbetat med ekonomi och avtalsförvaltning inom offentligt styrd verksamhet.

Det är meriterande om du har:
* Kunskap och, eller erfarenhet av att arbeta med våra målgrupper
* Erfarenhet av att arbeta som chefsstöd
* Goda kunskaper i Office-paketet.

Vi söker dig som:
* Kan arbeta både självständigt och i grupp
* Har ett konsultativt arbetssätt
* Är problemlösande och kreativ
* Är kommunikativ, både i tal och skrift
* Upplevs flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-01-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2020-11-20
Referensnummer: 2 STO-2020/1338

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk:

https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=/spa/sv/applicant/apply?guidAssignment=c159baeb-e969-4333-a5a4-64ca6d4571f7&frameablegui;=

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten eller processen ta gärna kontakt med vår rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller [email protected]

Fackliga företrädare är:
Gunnel Torége, OFR/S, telefon: 010-473 51 07

Peter Lindgren, Saco-s, telefon: 010-473 53 82

Övrigt
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från
belastningsregistret ska visas upp inför anställning.
Provanställning sex månader tillämpas.
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och undanber oss kontakter med övriga rekryteringsaktörer. Visa mindre

Självständig redovisningsekonom

Robotic Law & Finance AB är en del av en digital koncern inom juridik och finans, under uppbyggnad. Vi har i nuläget 5 aktiva mindre verksamheter. Om ett år kommer det att vara minst dubbla.Du ska hantera all bokföring, redovisning kunna självständigt förbereda bokslut och vara beredd att lära dig inkasso. Du skall också vara beslutsstöd för vd.Som person är du noggrann, resultatinriktat och har bra analysförmåga. Du behöver prata mycket bra svenska.Tjänst... Visa mer
Robotic Law & Finance AB är en del av en digital koncern inom juridik och finans, under uppbyggnad. Vi har i nuläget 5 aktiva mindre verksamheter. Om ett år kommer det att vara minst dubbla.Du ska hantera all bokföring, redovisning kunna självständigt förbereda bokslut och vara beredd att lära dig inkasso. Du skall också vara beslutsstöd för vd.Som person är du noggrann, resultatinriktat och har bra analysförmåga. Du behöver prata mycket bra svenska.Tjänsten är på 100 %.Din arbetsplats är i Härnösand. Företaget är utspritt över landet. Du blir den första anställda i Härnösand, vilket betyder att du initialt sitter ensam på kontoret.Vi ser gärna din ansökan asap. Visa mindre

Ambitiös redovisningsekonom

Robotic Law & Finance AB är en del av en digital koncern inom juridik och finans, under uppbyggnad. Vi har i nuläget 5 aktiva mindre verksamheter. Om ett år kommer det att vara minst dubbla. Du ska hantera all bokföring, redovisning kunna självständigt förbereda bokslut och vara beredd att lära dig inkasso. Du skall också vara beslutsstöd för vd. Som person är du noggrann, resultatinriktat och har bra analysförmåga. Du behöver prata mycket bra svenska. Tjä... Visa mer
Robotic Law & Finance AB är en del av en digital koncern inom juridik och finans, under uppbyggnad. Vi har i nuläget 5 aktiva mindre verksamheter. Om ett år kommer det att vara minst dubbla.
Du ska hantera all bokföring, redovisning kunna självständigt förbereda bokslut och vara beredd att lära dig inkasso. Du skall också vara beslutsstöd för vd.
Som person är du noggrann, resultatinriktat och har bra analysförmåga. Du behöver prata mycket bra svenska.
Tjänsten är på 100 %.
Din arbetsplats är i Härnösand. Företaget är utspritt över landet. Du blir den första anställda i Härnösand, vilket betyder att du initialt sitter ensam på kontoret.
Vi ser gärna din ansökan asap. Visa mindre

Fastighetsekonom till Kraften Invest

Ansök    Sep 18    Bravura Sverige AB    Redovisningsekonom
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: Kraften Invest är en Sundsvallsbaserad företagsgrupp med ett 10-tal olika bolag och en omsättning på runt 80 mil... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om kunden:

Kraften Invest är en Sundsvallsbaserad företagsgrupp med ett 10-tal olika bolag och en omsättning på runt 80 miljoner kronor. Verksamheten ligger huvudsakligen inom fastighet och bygg men här ingår även redovisningsbyrån Sifferhuset och intressebolaget Backmarks. I koncernen finns både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter.

Arbetsuppgifter:

Rollen som fastighetsekonom innefattar både löpande redovisning och fastighetsadministration för koncernens fastighetsbolag. Du arbetar med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontran, momsredovisning samt månadsavstämningar och periodiseringar.

Förutom att arbeta med redovisning har du en roll som innebär administration och service till hyresgäster. Du ansvarar för hyresavtal, hyresavisering, kundtjänst och felanmälan, annonsering samt objektsuthyrning. I tjänsten ingår även att jobba med fastigheternas långsiktiga förvaltning, investeringar och löpande underhållsplanering.

På Kraften Invest finns möjligheter att vara med och påverka tjänstens utformning. Denna roll kommer delta i arbetet med att utveckla koncernens funktion för ekonomi och administration.

Profil:

• Du har några års erfarenhet av redovisning
• Erfarenhet av arbete inom fastighets- eller byggbranschen är meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska
• B-körkort

I rollen som fastighetsekonom är du ansvarstagande och tycker om att arbeta i en bred roll. Arbetet kräver både noggrannhet och struktur då du arbetar med ekonomi och administration. I kontakt med hyresgäster är du kommunikativ och serviceinriktad. Kraften Invest är ett företag där det händer mycket och det är viktigt att du är flexibel. Du kommer att få vara med att påverka din egen roll och därför värdesätter bolaget att du är driven och vill utvecklas.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, ekonomi, redovisning, hyresadministratör, fastighetsekonom, fastighet, investeringar, löpande bokföring, bokföring, service, fastighetsbolag, fastighet, fastighetsförvaltning Visa mindre

Controller

Ansök    Maj 23    Trafikverket    Redovisningsekonom

Vill du arbeta som controller i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdet Investering arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såvä... Visa mer

Vill du arbeta som controller i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdet Investering arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!Controller

Som controller inom verksamhetsstyrning stödjer du projektenhetschef/er ute i verksamheten i ekonomisk uppföljning och styrning genom analys av projektportföljen. Inom ditt ansvarsområde ingår det löpande arbetet med avvikelsehantering, månads- och tertialrapportering, uppföljning och analys av ekonomiskt utfall och verksamhetens mål för en eller flera projektenheter. Du ansvarar också för ett övergripande stöd till projektledare och projektingenjörer i ekonomiska frågor. Du bidrar till att säkerställa att projekten följer beslutade rutiner och arbetssätt inom området samt medverkar vid utbildningar och implementering av nya arbetssätt.Du ingår i ett team tillsammans med övriga controllers på enheten och arbetar i nära samarbete med andra inom verksamhetsstyrning, projektverksamheten och specialiststödet så att vi tillhandahåller rätt stöd och tillsammans bidrar till att verksamhetsområdet Investerings mål nås på kort och lång sikt.Vi söker dig som
  • har högskoleexamen om minst 180 hp inom ekonomi alternativt har du annan utbildning i kombination med erfarenhet i närtid som vi bedömer likvärdig

  • har arbetslivserfarenhet som controller eller erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet, som vi bedömer som likvärdig från en statlig myndighet alternativt motsvarande större organisation

  • har goda kunskaper inom Excel och övriga Officepaketet.Det är meriterande om du har erfarenhet av projekt/projektverksamhet.Som person är du en självständig strukturerad problemlösare med god analysförmåga. Du trivs i den kommunikativa och pedagogiska rollen då arbetet innebär att ha mycket kontakter, både med kollegor och andra medarbetare i framför allt ekonomiska frågor. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.

Visa mindre

Redovisningsekonom kund

Ansök    Mar 25    Härnösands Kommun    Redovisningsekonom
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Arbetsuppgifter Rollen som redovisningsekonom kund innefattar fakturering, moms och skattedeklaration, avstämning och statistikrapportering. Du arbetar i nära samarbete med redovisningschef och övriga medarbetare på avdelningen både mot exter... Visa mer
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsekonom kund innefattar fakturering, moms och skattedeklaration, avstämning och statistikrapportering. Du arbetar i nära samarbete med redovisningschef och övriga medarbetare på avdelningen både mot externa och interna kunder. Du är delaktig i utvecklingen av fakturaprocessen. Du kommer även att arbeta med andra förekommande arbetsuppgifter inom enheten.

Kvalifikationer

Du har universitets-/högskoleutbildning inom ekonomiområdet alternativt relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Det är viktigt att du gillar nya utmaningar och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart behärskar du Officeprogrammen väl, framförallt Excel. Rollen ställer krav på god svenska i tal och skrift. Du motiveras av att ge bästa service till kunder och kollegor.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett naturligt sinne för siffror och ekonomi. Du trivs med att arbeta mot deadlines, är flexibel samtidigt som du upprätthåller god kvalitet.

Kunskaper i ekonomisystemet Visma eller annat större system är meriterande. I tjänsten ingår att utforma rutiner och utbilda berörda, varför du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

Heltid. Visstid, minst 1 år

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Vi tar emot och behandlar din ansökan löpande. Sista ansökningsdag är 14 april.

Fackliga företrädare från Vision och Jusek nås via växel, telefonnummer: 0611-348000

 

 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre

Redovisningsekonom kassa

Ansök    Mar 25    Härnösands Kommun    Redovisningsekonom
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Arbetsuppgifter Rollen som redovisningsekonom kassa innefattar redovisning och hantering av kommunens in- och utflöde av likvida medel. Du är delaktig i utvecklingen av processer och rutiner inom likviditetshantering. Du kommer även att arbet... Visa mer
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsekonom kassa innefattar redovisning och hantering av kommunens in- och utflöde av likvida medel. Du är delaktig i utvecklingen av processer och rutiner inom likviditetshantering. Du kommer även att arbeta med andra förekommande arbetsuppgifter inom enheten som arkivering. Du arbetar i nära samarbete med redovisningschef och övriga medarbetare på avdelningen både mot externa och interna kunder.

Kvalifikationer

Du har universitets-/högskoleutbildning inom ekonomiområdet alternativt relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Det är viktigt att du gillar nya utmaningar och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Självklart behärskar du Officeprogrammen väl, framförallt Excel. Rollen ställer krav på god svenska i tal och skrift. Du motiveras av att ge bästa service till kunder och kollegor.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett naturligt sinne för siffror och ekonomi. Du trivs med att arbeta mot deadlines, är flexibel samtidigt som du upprätthåller god kvalitet.

Kunskaper i ekonomisystemet Visma eller annat större system är meriterande. I tjänsten ingår att utforma rutiner och utbilda berörda, varför du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

Heltid. Tillsvidare

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Vi tar emot och behandlar din ansökan löpande. Sista ansökningsdag är 14 april.

Fackliga företrädare från Vision och Jusek nås via växel, telefonnummer: 0611-348000

 


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Visa mindre